klara01 -> RE: Kakva kolica? (11.8.2011 14:39:21)
|
black opet moram da ti predocim jedno, mali od mog devera ima neonato piuma i meni su se mnogo dopala, jaka su koliko hoces, i stabilna, mogu i za bebu od rodjenja, i sve je bilo super dok on nije poceo da sedi i malo porastao, obrati paznju, ona nemaju podesiv drzac za noge i detetu noge prosto vise a jos nije dovoljno veliki da ih spusti na onu precku, i jetrva kaze da je sediste plitko a on je jedna prosecno velika beba. posto sam sa njima svakodnevno kad sam pocela da trazim kolica za nasu bebu prvo sto pogledam jel imaju taj oslonac za noge jer mi je to ostalo upecatljivo, naravno nije najbitnije ali veruj mi jako je ruzno, dete sedi a nozice mu se ljuskaju. ni ja nisam od onih koji mogu da daju 500 evra za kolica, prvo sto mi u provincijama nemamo taj standard i potrebe su nam drugojacije od bg mama, zivimo u prizemnoj kuci, imamo ogromno dvoriste, ne moram da vozim do najblizeg parka, nije neophodno da ja idem u nabavku, a i uvek ima ko da mi pricuva bebu na pola sata (kod nas je sve blizu i brzo obavis soping), ne moram da ih sklapam ispred zgrade, niti ubacujem u lift, uvek mogu da mi stoje u predsoblju jer je veliko- eto treba mi da se nekad kad pozelim provozamo po gradu pa mislim da bi mi za toliko izdrzala i neka jeftinija kolica. jos ne zurim sa konacnim izborom jer mi je termin u oktobru pa mogu i posle zime da ih kupim.
|
|
|
|