jance -> RE: Kakva kolica? (4.8.2011 8:35:15)
|
ja obecala da cu postaviti slike kolica kad stignu, al zadesilo nas je svasta zadnjih nedelju dana pa nisam stigla, a kolica smo odneli kod mojih na selo dok ne napravimo mesta u kuci... uglavnom smo uzeli ova Bertoni Plazma 3u1 te iste boje koja je i na slici. moram da dodam da bas i nije nesto muska boja, al ostale 2 varijante sto su imali u ponudi su bile nama barem jaako ruzne. da, kolica imaju sve sto sam ja trazila, jedino sto to sportsko sediste nema pun lezeci polozaj, sto me je blago naljutilo jer su mi svi prodavci zajedno tvrdili da ima sigurno. joj kako ne volem kad me lazu! osim toga, kolica definitivno jesu uzasno glomazna, al se relativno lako sklapaju i nama mogu da stanu u kola bez problema. da, i dosta su teska. imaju malko lufta, ko da se klimaju, al mi se vise cini da su u pitanju amortizeri. uputstvo za sklapanje je totalno oskudno i apsolutno neupotrebivo. to dolazi do izrazaja kod korpe za novorodjence gde ima nekih sipki za koje je jadnom mm trebalo pola sata da skonta za sta sluze. eto, to bi bio moj komentar losih strana doticnih kolica. ostalo je sve stvarno super, i moram da kazem da smo preko navedenog sajta kolica dobili isti dan i dostava je bila besplantna [sm=smiley1.gif] mm je definitivno zadovoljan, on voli takve "nabudzene" stvari, pa je sada sav bitan, planira i da nalepi ona neonska svetla na tockove [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|