jance -> RE: Kakva kolica? (10.7.2011 10:46:59)
|
ja sam samo dosla da kazem da sam vrlo ponosna na mog muza.. od sveg prepiranja i nervoze oko tih doticnih kolica za 11000din koja je on u startu tako favorizovao, juce je bio vrlo razuman, kad smo dosli kod druga detaljno ih je pogledao, i rekao mi je da niposto necemo kupiti takva kolica, da bi i on ipak izabrao nesto makar za nijansu bolje... pogledali smo ih uzduz i popreko, kolica se inace vec klimaju iako jos nisu ni jednom bila provozana, tenda sa kolica i sa onog AS jaje sto je montiran na kolicima se isto izvlaci kako joj cefne, kolica se ne mogu nikako premestati niti korpa niti rucka pa da mozes da gledas u bebu, a i nemaju pun lezeci polozaj, sto se izuzetno vidi inace... ok. shvatam da ako nemas para i to ti je dobro, al ja sam videla i uzivo ona kolica koja je npr bubulence uzela iste su marke samo su za 3000din skuplja i vec izgledaju mnooogo jace, stabilnije.... tako da sam se sada smirila.. obecao je da cemo ici bas ozbiljno da gledamo, juce smo zajedno cackali po netu i analizirali to sto vidimo, tako da je meni to iskreno sasvim dovoljno...
|
|
|
|