Anoniman -> RE: Kakva kolica? (19.8.2011 11:24:30)
|
Smeskic, zaboravila sam koliko su teska. Ja nigde nemam stepenica sem kod sveki 6-7 stepenika. Ako bas crkne lift izdrzacu to malo sto imam u zgradi, na 2 sam spratu ili ce mi pomoci momci iz radnje. Imas sve detalje na netu. Meni deluju lagano. Mislim da su PegPerego jedna bila nesto laksa, ali ova se sklope na manju dimenziju sto je meni bilo bitno zbog gepeka. PE, kupi autosediste za 0-36 kg, tako ce ti trajati do 3 godine. Ako ce te muz voziti do lekara prvih par meseci mozes i da se provuces be njega, ali ako vozis sama, moras ga imati. Mogu da se nadju dobra koja nisu ni skupa. Moja sestra uvek ima neka takva. Mislim dabeba moze do 2h u tim sedistima dok je mala, ali i realno ne ide se nigde daleko sem do matoraca i do lekara. Posle napravis pauzu pa opet. Nije to 2h dnevno, meni je logicno da je to do 2h neprekidno. Ja sam odustala prvobitno od tog jajeta, htela sam samo ova kisobran kolica i sediste od 0-36. Ali tamo sam mogla da nadjem ova kolica samo u kompletu preko neta gde sam mogla da dogovorim povracaj poreza. Jer mene su ova 3u1 izasla kao ovde samo kisobran bez sedista.
|
|
|
|