Nana* -> RE: Kakva kolica? (19.8.2010 22:41:15)
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Nana* Ajooj a mene si podsetila na snimak od pre mesec dana na vestima.. Mama u Metro stanici i guska ne zakoci kolica, vec ih pusti da vidi kad ide sledeci metro... Bila je blaga nizbrdica, kolica krenula niko ih nije stigao, Metro nailazi punom brzinom kolica padaju pod Metro... Kako sam ja vrisnula na krevetu ljud moji pocela sam da placem[sm=smiley19.gif] . Na kraju vesti kazu beba nije imala ni ogrebotinu a kolica smskana... Andjeo mali [sm=smiley13.gif] Uf, bas treba biti oprezan uvek... Da, da... Imam drugaricu koja je iz Rima, sada živi ovde, ovde se uadala, i baš je nedavno pitam šta joj je to na ručki kolica, kao povodac za kera. Ona miispriča ovu priču, kaže, u Rimu sada svi to furaju, prikače kolica za ruku za svaki slučaj. A mama je inače navlačila farke, a ne gledala kada ide sledeći metro... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ne znam za farke, na ovom snimku sto sam ja gledala ova se okrenula prema tabli za red voznje i pustila kolica... Mozda je drugi slucaj. U svakom slucaju super ideja za taj kais [sm=bravo.gif] Ma bre zene sa vama se uvek nesto pametno sazna!
|
|
|
|