Natalie018 -> RE: Kakva kolica? (23.8.2010 14:41:48)
|
IZVORNA PORUKA: stasha77 IZVORNA PORUKA: Natalie018 Da li je neko imao iskustva sa hauck kolicima? Videla sam ovaj set___ sa nosiljkom, auto sedistem, itd. na snizenju vrlo povoljno. Jel imao neko ovakva i kako su se pokazala? KLIK mi smo kupili Esprit Vegas little pilot, sto je potpuno isti model kao ova hauck malibu, samo sa esprit materijalom. kostur svih esprit kolica je hauck. Ne mogu da kazem nista sto se tice ocena o kojima se ovde govori (skodljivost boje i sl.) ali sto se tice upotrebe kolica su super. Izuzetno su pokretljiva, tockovi imaju odlicne amortizere, mozes da vozis jednom rukom.. mi smo bas zadovoljni. Malo su veca kad se sklope, ali to nama nije bitno jer imamo veliki gepek. Mada, stanu i u gepek renoa 4. i da, nimallo nisu mirisala na plastiku ili bilo sta slicno kad su stigla kolica su relativno lagana, lako se sklapaju i rasklapaju. naslon se podesava pomocu trake, sto omogucava postepeno podizanje bebe, nije kao ko vecine kolica gde imas 3 ili 4 polozaja samo. svi delovi izgledaju kvalitetno, plastika i drugo. Mala im je mana sto im se rucka ne okrece tj imaju samo jedan polozaj - od tebe, a nemaju cak ni onaj prozorcic da gledas bebu, ali ako kupujete ceo set_ sa korpom, to vam i nije bitno jer cete je u pocetku voziti u korpi, a posle ce ona i onako zeleti da gleda svet a ne vas :). Da smo imali para, kupila bih i ja taj set_ sa korpom i tako izbegla i nedoumicu oko toga da li je ono jaje as za 0+ ili 3+ koju su nam nametnuli u porodilistu, pa mi ga napunili peskirima i pelenama cime je ono izgubilo smisao bezbedne voznje...... Stasa, ova bas izgledaju kao ta hauck-ova koja sam videla.. potpuno ista osnova i tockovi. Bas mi se svidjaju. Meni su na oko ta hauck-ova delovala kvalitetno i stabilno.. Koliko su kostala ta vasa esprit vegas.. kolica i je li uz njih isla jos neka oprema? Pozdrav!
|
|
|
|