Nana* -> RE: Kakva kolica? (19.8.2010 17:55:39)
|
Lenooo jos malo zeno [sm=bravo.gif] bas mi je drago. Za kolica mozda da pozuris, ne znam kako je u Sajcarskoj, ovde se ceka i na najobicnija... Sto se tice tih na 3 tocka, nama su 3 prodavacice rekle: " Ne preporucujemo na 3 tocka, nestabilna su ". Jedna nam je demonstrirala, kad naidjes na prepreku podignes prvo kolica na zadnja dva tocka sve ok, ali kad budes podizala na prednji tocak da prebacis preko prepreke zadnja dva, kolica se tako drmaju na tom jednom tocku cak su joj krenula u jednu stranu da se prevrcu, jer su bila dosta teska. I jos ako je dete unutra pa se nagne na jednu stranu ili je nemirno, hm... Mi smo ih odmah otpisali... Ta od 2000 nisam videla, niti me zanimaju ali smo videli slicna kao mi sto smo imali kad smo bili mali fixirani veliki tockovi, metalno sve, jesu jako lepa kostaju oko 1090 eura ali sta ces sa njima? To je tako ne prakticno, ali ajde onaj ko ima para sto da ih ne voza onako paradno. Imaju oni sigurno jos jedna prakticna kod kuce... Uglavnom Conkord su 900 eura i sve imas to jaje, korpu za bebu i taj deo za vece dete, kisobran, torbu, pokrivac za nogice, pokrivac za kisu itd. Stokke su ovde isto oko 900 imas korpu, sportski deo, kisobran, pokrivac, 2 torbe i torbu za cela kolica. Jaje se doplati mislim nekih 280 eura ali to su cene kod preprodavaca... Mi cemo ici direkt u Stokke Shop pa cemo videte njihove cene...
|
|
|
|