Lisa Simpson -> RE: Trudnoća i trombofilija (28.5.2015 20:18:52)
|
Mantali me mantali, slali me kod nazad kod mog ginekologa da ona odluči, i rekli mi da za to ne treba da se daje niskomolekularni heparin, da to nije stav kuće 2 sata sam sedela kod njih, oni me ubeđivali da to nije razlog. Na kraju kad je moj ginekolog presekao i dao mi fragmin vratila sam se u KCS. Doktorka počela kako ona smatra da ne treba, i kako mi je sve dobro "osim što mi je fibrinogen povišen" ja im rekla da sam dobila nalog za injekcije od mog lekara i da ako smatra da ne treba da mi to napiše u izveštaju pa se možda i moj lekar predomisli. Na to ti će doktorka meni "E pa ne možete vi meni da kažete šta da napišem" konsultovala se sa Miljićem skapirali da su zajebali verovatno kad su videli taj fibrinogen, i napisala mi fraxiparin, ali tek nakon što sam su mi u kritićnoj trudnoći podigla pritisak na 200 i držali me tako celo prepodne. Za......li me da se šetam sa jednog kraja grada na drugi i nazad a da ne pričam što su me dan pre toga vratili jer je Miljić otišao kući sat vremena pre kraja radnog vremena.
|
|
|
|