mala.vila -> RE: Trudnoća i trombofilija (22.4.2015 14:35:33)
|
Drage devojke, imala sam spontani pre nedelju dana u 13.nedelji, dg. ab spontaneus incompletus i radjena mi je revizija u totalnoj anesteziji.. Intervencija je prosla ok, oporavak takodje, krvarenje danas prestalo... Imam mutaciju FV Leiden heterozigot, koja mi je bila poznata i pre trudnoce, pa sam shodno tome dobila terapiju od dr Miljica, od seste nedelje trudnoce, Fraxiparin 0.6, svakog dana.. Ispostovala sam terapiju, uz to pila folacin i Elevit, sve je teklo uredno do poslednjeg UZV u 10. nedelji kada smo culi srculence koje je lupalo kao voz i beka je plesala... Bez ikakve ''najave'' doslo je do spontanog jedne veceri, pracenog grcevima u stomaku i obilnim krvarenjem.. Jos uvek cekam rezultate sa HP analize, da vidim da li je uzrok pobacaja bila moja trombofilija i pored terapije[sm=zmeden.gif] ili nesto drugo.. U NF sam dobila uputstvo od ginekologa da primam Fraxi jos nedelju dana, pa me interesuje da li je to dovoljno za skidanje sa terapije, da li ima slucajeva kao sto je moj? Znam da se posle porodjaja injekcije primaju jos 6 nedelja, pa mi ovo nedelju dana zvuci nedovoljno[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Pozdrav svim (buducim) mamama[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|