dunja RR -> RE: Carski rez (6.5.2019 12:29:36)
|
Klizma obavezna pre, a u gradskoj bolnici i posle CR, ali smo cimerka i ja isfolirale posle CR da smo imale stolicu, kako bi izbegle klizmu (lujke, dogovorile se), posle smo se kajale [sm=smiley36.gif] Elem, nikako da obavimo vc posle, a babica nam dolazila posle, i samo komentariše da smo završile karijeru, provalila nas [sm=smiley36.gif] Ja dan pred izlazak otišla kod te i iste babice, rekla joj istinu, zamolila je za kuvalo pa zagrejala vodu, smućkala sebi i cimerki 3 u 1, kada smo odjurile posle toga u isto vreme u vc, da vam ne pričam. Nikada srećnije nismo bile što kakimo, da izvinete. Nato, nabavi (ako u bolnici nemaju) flaster za posle CR, da ti stave pred izlazak, specijalni, sa kojim možeš da se turišaš nakon izlaska iz bolnice a do vađenja konaca Meni je to mnogo značilo oba puta, i samo moj DR je stavljao isti, cimerke su imale običan. Ali ima i da se kupi u nekim apotekama, pa zamoliš dr da stavi taj, ako on već ne bude imao. Sa tim flasterom rana je suva i nakon tuširanja.
|
|
|
|