ivbo -> RE: Carski rez (15.3.2016 20:29:21)
|
Vocicana,u poslednje vrijeme cesto pratim ringeraju zbog milion savjeta koje mogu ovdje da nadjem,pa tako redovno citam i tvoje postove,neeeeeevjerovatno si pozitivna[sm=smiley1.gif].Inace,koleginice smo,pa da te malo ohrabrim[sm=smiley1.gif].Ja sam u periodu od 2011 do 2015 prosla kroz tri carska reza i rodila troje zdrave djece.Prva dva puta dali su mi injekciju diklofena odmah nakon operacije,pa posle 12 sati jos jednu.Posle se diklofen davao na zahtjev,bar je tako praksa u ovom porodilistu,ali meni sem prvog dana nije trebao.Oba puta taj prvi dan pod diklofenom prosao je u bolovima,ali zaista podnosljivim,mada nisam mogla da se pomaknem.Prije cetiri mjeseca uradjen mi je treci carski,klasicno dali mi diklofen muskularno odmah po budjenu,za pola sata dodje anesteziolog i pita boli li,kazem podnosljivo je,znam da mora da boli,a on ce - ma ne mora i kaze nesto tehnicaru,daju mi opet muskularno,ali pojma nemam sta,uglavnom za sat vremena bila sam kao nova i imala sam utisak da mi neko da ruku i malo pomogne,mogla odmah ustati i nasetati se po sobi[sm=smiley1.gif].Cak su me iz sok sobe kroz par sati prebacili na odeljenje,a ovdje je praksa da se ostane jedan citav dan.Posle toga sam bebu dojila bez ikakvih problema i sve je proslo super.Ocigledno je da i ne mora da boli,bar ne strasno,mada dosta zavisi od prakse u bolnici i samog dr.Eto tako,samo pozitivno,bice sve ok![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|