Klarita -> RE: Carski rez (22.1.2014 10:18:19)
|
I kad me bolelo i kad nije, ja sam kukala da me boli[sm=smiley36.gif] samo da bi me spricali, prvi sam sado-mazo tip[sm=jezicek.gif] Ali, volim da predupredim bol, sta cu, pa sam tako primala Novalgetol injekcije i ujutru i uvece i sad si imam cvoric na levom guzu, pa mislim da cu ovaj put da trazim spric u desni guz[sm=smiley9.gif] Zato, kad god vas spricaju, a vi masirajte dugo taj deo rukom. Mene je bolela rana samo u uglovima, pa sam ja utripovala da je to zbog flastera, jer sam imala osecaj da mi neko u uglovima rane upalio upaljace i drzi[sm=zmeden.gif] Sad cu, Boga mi, da ponesem hipoalergijski flaster i zamolim gospodje da mi ga stave. Takodje, sam se kupala parcijalno, sto mislim da ovaj put necu, jer cu iste te gospodje da zamolim da mi previju ranu nakon tusiranja, jer parcijalno je tako grozno, nisam se osecala cistom...pa kad sam se okupala pravo onako, 8.dan, kuci, rodila sam se.A, onda mi patronazna previla ranu, jer je dolazila da kupa bebu uvece, pa kad je vec tu, previajla me. Brufen ne sme u trudnoci i ne tokom dojenja, no, no, no, nikako..ali, injekcije su zakon i sto vec rekoste, sasvim dovoljne. Mene zanima, da li je bol isti nakon drugog carskog ili boli vise...ili manje[sm=zmeden.gif] Rez je preko istog, zar ne? Je l' onda veci?
|
|
|
|