vukosava -> RE: Carski rez (19.6.2012 22:02:19)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Mene ovo uzasava kad cujem..ne znam odakle im to. IZVORNA PORUKA: vukosava Srecom im nije padalo da ti sedaju na stomak i slicne akcije... Super sto se sve dobro zavrsilo. Kad su mali nemirci, vole da se vrte unutra... Zamisli Verus to u ovoj situaciji (Olga kaze da su to njoj radili): IZVORNA PORUKA: purplish Vukosava, meni i da je falilo 0 cm tj nista, ne bih se uspjela prirodno poroditi. Ja sam se ustvari jako brzo otvorila i onda je porodjaj stao kada sam bila na 9 cm i tako sam onda provela jos neka 3-4 sata. Problem je bio, sto su saznali kada su napravili CR, da je beba toliko cvrsto upetljala nogice i stomak pupcanom vrpcom da nije imala sanse da se spusti. Svaki put kada bi krenula dole da se spusti pupcana vrpca bi je povukla gore [sm=smiley13.gif]...to su mi dr. rekli. **biga, to su te nepredvidive situacije koje se mogu desiti bilo kojoj zeni na porodjaju. Ali kao sto si rekla, svi mi stvorimo neku vrstu amnezije oko porodjaja, pa sam ja ponovo optimista da ce ovaj put zaista sve biti kako treba [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|