|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Carski rez
3.1.2011 4:21:28   
Anoniman
Da li ja imam pravo da zahtevam CR?

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 701
3.1.2011 8:27:02   
Anoniman
Ne

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 702
3.1.2011 8:30:03   
maja19
Samo ako doktor proceni da mora na carski, odradice tako...Mada sam i cula price da ako ponudis novac moze sve..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 703
3.1.2011 8:32:00   
Anoniman
Sa parama može sve. user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 704
3.1.2011 12:26:38   
Anoniman
Cimerka sa kojom sam ležala posle porođaja mi je iskreno rekla - cena CR sa spinalnom je 1000 evra , toliko je ona platila .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 705
3.1.2011 12:31:36   
maja19
Kod nas je 500 sa totalnom...uzas blagi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 706
3.1.2011 20:34:48   
Tanja981
Rado,

Ne znam da li je uopste pametno insistirati na CR ukoliko nema medicinskih razloga za to. NAime, to je ipak hiruska intervencija i kao takva sa sobom nosi rizike. Ako se plasis bola, uvek ti ostaje opcija da trazis epidural.

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 707
3.1.2011 20:52:08   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Rada T.

Da li ja imam pravo da zahtevam CR?

znam da u beogradu postoji zvanicna tarifa, koliko kosta carski rez na zahtev - znaci sigurno moze, ali ne znam kako to funkcionise. za druge gradove ne znam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 708
3.1.2011 20:56:02   
Mishica 77
Ma nema CR na zahtev! To ne postoji!
Ima ako se "dogovoriš" sa odgovarajućim dr-om.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 709
3.1.2011 21:31:03   
pepeljuga
ja sam videla tarifu za cr na zahtev i to neku zvanicnu, skoro da sam sto posto sigurna (kazem skoro jer...ko zna sta je sve u ovom mozgu user posted image )
pa i da nema, sve moze za pare (na srecu ili zalost, ne znam)

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 710
3.1.2011 22:42:11   
maja19
Rado sve mame su ti rekle pre mene ipak je to operacija i nosi rizik i ne treba joj pribegavati ukoliko ne mora,,,zato stisni zube i bolje na prirodno mnogo ces se brze oporavati..a da ne pricam da odmah vidis svoju bebu...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 711
3.1.2011 22:53:30   
Anoniman
Moja mama je pre mene izgubila dvoje dece zato što su je terali da se normalno porodi... mene je rodila mrtvu pa su pa su me malo jače lupili o sto i izbacila sam svu vodu koju sam progutala i zaplakala. A rodila sam sed na carski rez posle dva dana forsiranja prirodnog porođaja. Moja sestra je prenela moju Saru čekajući prirodan porođaj... pa je dete rodila namučeno sa žuticom i isušeno i opet na carski rez zato što nije moglo drugačije.
Genetski imamo uske karlice i ne želim da mi se dete muči!
Da ja znam da će sve biti ok... rodila bih ga ja normalno pa makar sva ispucala i nikad ne zacelila. Samo ne želim da mi se dete namuči!

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 712
3.1.2011 22:55:50   
Olga75
Rado , izmerice te pelvimetrom kad udjes u bolnicu pa ce videti tacne proporcije karlice i ako bude potrebno poslace te na CR . Nemoj da se brines pre vremena user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
3.1.2011 22:58:03   
Anoniman
Rado, onda pare na sunce, nađi dr, i dogovori se. 

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 714
3.1.2011 23:35:13   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: maja19

Rado sve mame su ti rekle pre mene ipak je to operacija i nosi rizik i ne treba joj pribegavati ukoliko ne mora,,,zato stisni zube i bolje na prirodno mnogo ces se brze oporavati..a da ne pricam da odmah vidis svoju bebu...

I kod carskog mozes da vidis odmah svoju bebu ako se odlucis za spinalnu anesteziju user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 715
3.1.2011 23:54:12   
maja19
Znam Nensi ali u mom porodilistu se ne radi carski u spinali..a citala sam da se jos neko pozalio da ne rade u nekom porodilistu..kod nas nema ni epidurala...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 716
4.1.2011 0:05:06   
Nensi*
E pa to je onda drugo..,Ja sam Vuka odmah videla user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 717
4.1.2011 2:04:38   
maja19
Kazi mi kako je u spinalu ne znam nikog ko se porodio tako..

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 718
4.1.2011 11:17:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Rado, onda pare na sunce, nađi dr, i dogovori se. 

Sledeće nedelje idem na kontrolu i baš ću pokušati da se dogovorim i ovako a i tako kako ti kažeš... ako treba da se plati (a izgleda da treba) šta da radim... beš pare kad je dete upitanju!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 719
4.1.2011 11:20:31   
maja19
A sto Rado insistiras ca carskom..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 720
14.1.2011 14:44:10   
Anoniman
Nisam ništa insistirala ni rekla... doktor je sam zaključio da je CR najbolje rešenje za bebu i mene.

Danas sam kupila pojas... posle operacije slepog creva taj pojas mi je pomogao puno... kontam da će i sada.

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 721
14.1.2011 17:41:33   
Shishica
pa su me malo jače lupili o sto

user posted image user posted image

Ma carski .. neka ti samo budu dobri lekari i drzim ti fige!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 722
15.1.2011 18:27:34   
Ana007
IZVORNA PORUKA: Rada T.

Moja mama je pre mene izgubila dvoje dece zato što su je terali da se normalno porodi... mene je rodila mrtvu pa su pa su me malo jače lupili o sto i izbacila sam svu vodu koju sam progutala i zaplakala. A rodila sam sed na carski rez posle dva dana forsiranja prirodnog porođaja. Moja sestra je prenela moju Saru čekajući prirodan porođaj... pa je dete rodila namučeno sa žuticom i isušeno i opet na carski rez zato što nije moglo drugačije.
Genetski imamo uske karlice i ne želim da mi se dete muči!
Da ja znam da će sve biti ok... rodila bih ga ja normalno pa makar sva ispucala i nikad ne zacelila. Samo ne želim da mi se dete namuči!

Meni su u Visegradskoj bili uzeli mere,zakljucili su da sam uska i da cu morati na CR(sto je za mene bio sok),zadrzali me na patologiji,sutradan mi je krenuo porodjaj i odmah su me poslali na carski rez.
Ukoliko imas mere za carski rez i ako zakljuce da ne mozes normalno da se porodis poslace te na cruser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
18.1.2011 19:58:07   
Klarita
Ja sam se porodila na CR u spinalu user posted image i prednost je sto odmah vidis bebicu user posted image i nemam reci da opisem taj osecaj...jedino sto ne smes duze da dizes glavu sa ravne podloge u krevetu (par sati duze nego porodilje na totalnoj) Malo mi je cudno da se negde ne radi spinalna jer sta ako krene prirodni porodjaj pa onda hitan carski a zena ne sme na totalnu iz nekih user posted image razloga ( najbanalniji je zapusen nos) 

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 724
19.1.2011 20:52:32   
maja19
Ja sam i ovog puta bila na carski...a kod nas se isto ne radi u spinalu..

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Da li vam se dopada ovo ime?
Tinana

Sta mislite o imenu Iskra ?????

Svidja mi se! (42%)

Ne svidja mi se! (58%)

Ukupan broj glasova: 364

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here