RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

dunja RR -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (12.2.2014 19:34:52)

Pari, znam da ima u Ruzveltovoj, ali sam ja naletela slučajno na onaj u pasažu prekoputa Beograđanke, ušla u pasaž u neku kopirnicu, i dozvaše me lonice [sm=smiley36.gif]. Ima nekoliko vrsta pantalona, a i haljinica i helanki ..

Drugarica mi reče pre neki dan da u PS fashionu u Knez Mihajlovoj ima trudničkih pantalona na sniženju (1.900) ali nisam stigla sa odem ..

dunja RR -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (12.2.2014 20:04:58)

Ove lone što sam uzela mogu ladno i posle trudnoće, a lepe su [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: buba m

Meni su sve pantalone tesne. Farmerke nosim uz pomoć gumice za tegle (ne zakopčavam dugme), ali nije mi udobno. Pod hitno moram nešto da nađem, mada ne bih baš da mnogo potrošim pa da mi posle ta garderoba stoji.

pari -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (13.2.2014 10:20:47)

super, hvala dunja! baš sam pre neki dan bila u tom kraju ali nisam gledala...moraću opet...

Mille -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (15.2.2014 11:16:49)

Cekam i cekam da se otvori H&M u Novom Sadu. Za dve nedelje. Jos uvek stajem u jedne pantalone jer su mi i bile velike u struku, ali me vec i sramota sto ih stalno nosim na posao. Svraticu do PS fashion sledece nedelje da vidim sta imaju i da li imaju.

Kata90 -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (29.11.2014 13:23:26)

kad sam usla u 6 ti mesec,onda sam pocela da nosim siru i udobniju garderobu....

vikiveki -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (29.11.2014 13:34:33)

U prvoj trudnoći veće stvari sam počela da nosim sa 6 meseci,a u drugoj sam već sa 4 meseca,u trećoj mi se čini da mi je stomak odmah počeo da raste

soni -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (29.11.2014 13:36:18)

Kraj drugog pocetak treceg meseca

Mariya -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (2.12.2014 17:34:02)

Nikad, osim jednog sorca za trudnice, sve ostalo su bile moje stvari, sire majice i haljine, odeca koja nije strukirana, u sve sam mogla da stanem.

emicaa -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (2.12.2014 17:35:58)

U četvrtom mjesecu sam počela nosit trudničke hlače,ostalo je sve bilo normalno odjelo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]