RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Anoniman -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.2.2010 12:35:18)

Ja sam nosila svoju garderobu do nekog 4-5 meseca,a posto mi mama ume sasiti sve sto pozelim,pun mi je orman nekih sirih tunikica i strikanih stvarcica.A posto obozavam helanke i tunike,tako sam isla i na posao.A u osmom mesecu sam pocela nositi jedne trudnicke pantalone koje sam dobila.Jako sam se rasirila u kukovima malte ne odma od nekog 4-og meseca,pa nisam mogla pomisljati na farke,samo na mekane stvari...

Anoniman -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (17.2.2010 12:39:14)

Ja sam evo u 9-10 nedelji, i uvukla sam se u sve pantalone koje sam nosila u prvoj trudnoći. Malo mi spadaju, ali mi više prija tako, nego moje regularne pantalone, jer su mi one sve plitke, pa me žuljaju ako zakopčam najgornje dugme. 

nala -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 17:40:29)

U I trudnoci sam trudnicku odecu pocela da nosim u 5. mesecu, a sada sam u 8. nedelji pocela da je nosim. Da li je to zbog toga sto sada imam kilograma kao kad sam krenula na porodjaj sa prvim detetom ili kako kazu da se u drugoj trudnoci vidi odmah, (mada je meni ovo treca 12.03.2009. sam imala spontani u 10. nedelji), ali kazem vam kakvo je moje iskustvo.

Anck Su Nmaun -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 19:07:12)

Nista nisam kupila  bas za trudnice... sve sam nosila svoju garderobu...srecom u modi su sire tunike i helanke [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  i to negde oko 5 meseca  mozda

New Mom -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 19:27:00)

Oko 4 meseca sam kupila trudničke farmerke čisto da mi ništa ne steže stomak (doduše, spadale su mi do 6.meseca, tek tada su stajale kako treba) i nosila sam ih celu trudnoću. Ostalo sam kombinovala iz ormara šta već imam.

Anoniman -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 19:32:03)

nisam jos uvek nista trudnocko kupila,kako anck kaze srecom pa su u modi siroke tunikice,helanke,duge haljine secene ispod grudi...bas imam srece,a kad se setim kad sam vidjala trudnice u onim jadnim pantalonama na tregere i sl...danas je sve mnogo lakse pa i oblaciti se lepo i moderno u trudnoci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

SUPER MAMA -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 20:08:13)

Ja sam pocela vec u trecem mesecu trudnoce jer mi stomak, znaci samo stomak poceo da raste veoma brzo.Takoda morala sam da skinem ove normalne farmerice i pocela sam da nosim trudnicke gore kao sa lastisom.

bratzz -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (31.5.2010 22:22:52)

Nista od trudnicke garderobe nisam kupila nosim trenerke, moje siroke majicea a ponesto pozajmim od muza

strelitzia -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (1.6.2010 9:26:44)

evo upravo danas sam počela da nosim trudničke pantalone [sm=bravo.gif] dakle 15+6
extra su neke, nevjerovatno koliko su udobne. da sam znala, obukla bi ih ranije [sm=smiley36.gif]
da ne radim, ne znam da li bi izlazila iz trenerki ali ovako sam morala nabaviti pantalone za posao i kupila sam još jednu teksas suknju trudničku koja može i na posao.
meni je problem naći tunikicu neku iako ih ima na svakom koraku. problem je što ja mogu da nosim samo pamuk, a pamučne tunike je skoro nemoguće naći. kad sam kući snalaziću se lako za garderobu u sledećih nekoliko mjeseci, problem je naći za posao.
kad smo već kod toga...odoh malo do butika koji je baš tu blizu posla da vidim ima li nešto fino....[sm=smiley1.gif]

magnetic -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (1.6.2010 10:02:56)

Vrlo rano sam odlozila farmerice,a sve ostalo sam nosila do nedavno.Evo tek sada sam kupila nove stvari,ali ne trudnicke nego samo veci broj i duzi kroj,jer su mi sve letnje majice kratke i uske,pa nemam gde ni sa sisama a stomak izadje napolje[sm=smiley1.gif]

nala -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (1.6.2010 14:33:24)

Devojke, trudnicka garderoba danas ne podrazumeva da se uvuces u pantalone na tregere.[sm=smiley11.gif] Ima jako lepih stvarcica koje nisu trudnicke ali daju se iskoristiti a da ne izgledas kao da si izasla iz tatinog garderobera.[sm=smiley36.gif] Bitno je da te nista ne steze, a mozes i trudna da budes jako u trendu i lepa. Meni je jako bitno da lepo izgledam. Sada mogu da iskoristim jedan komplet iz women'secret-a koji mi je mama kupila jos za prvu trudnocu, a koji je i dalje in, a i jednu haljinu, takodje od tada, ostala trudnicka garderoba mi je zimska, tako da cu je malo obnoviti sada.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

srna001 -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:26:26)

Da li neko zna gde u BG mogu da nađem helanke za trudnice?

viking -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:34:43)

Ako ti nije frka, sačekaj da se otvori H&M 29. avgusta. Ve'imaju sajt sa slikama i cenama u dinarima, biće i trudničkih helanki :)

adulence -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:36:33)

Ja sam kupovala helanke doduse obicne ne zs trudnice i celu trudnocu sam ih nosila nisu me stezale itd,uzela sam ih u exterri na zelenom vencu...preko puta meka...

Moiraina -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:43:05)

Ja sam helanke uzela pre 3 godine u Mothercare-u, ali ulovila sam ih na nekom sniženju (za nekih 1.000 dindži, ako se dobro sećam), inače su bezobrazno skupi. Videla sam da imaju u C&A, tamo sam u drugoj trudnoći uzela donji deo trenerke, mada im izbor i nije neki, kako naletiš...

adulence -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:46:19)

Viking draga jel bi mogla da mi posaljes link za sajt taj sa cenama...

Moiraina -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 20:56:15)

Evo OVDE

adulence -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 21:21:36)

hvala draga...

viking -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 21:35:15)

Hvala i u moje ime [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 21:42:44)

malo sam se smorila sto nemaju kupace kostime ili ja ne umem da ih nadjem....ali svakako jedva cekam...

Dani.kv -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 22:28:49)

Evo ja porucila muzu da u ponedeljak obidje te radnje i ako Bog da krenem da nosim i po nesto trudnicko

srna001 -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 22:58:03)

Da videla sam da pripremaju otvaranje HM-a i baš mu se radujem.Videla sam i helanke, cena je 2200 din ali sam pomislila možda je neko video još negde nešto slično.Ali hvala u svakom slučaju.

Bila sam u C&A izbor za trudnice je jeziv kao da smo debele babe a ne trudnice.

Još jedno pitanje, brus za dojenje u crnoj boji ali da ne košta čitavo bogatstvo, da li je neko video nešto slično?

Dani.kv -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 23:20:14)

Srna mozda Lili? Znam da u beloj boji ima

Moiraina -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 23:28:15)

Ja sam kupila 2 komada u Aksi (bela, doduše) i platila sam ih po oko 1.500 dinara. Znam sigurno da je bilo i crnih, ali ne znam koliko su koštali (nisu bili isti model kao moji). Možda da pogledaš na njihovom sajtu...

srna001 -> RE: Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (10.8.2013 23:55:01)

Hvala! Sad ću!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>