Anoniman -> Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? (9.2.2010 12:06:01)
|
Kada su vam vaše stvari postale tesne? Kada ste počele da nosite trudničku garderobu? Evo malo copy-paste iz Trudnice-prvo tromesečje: IZVORNA PORUKA: MASHKA trudnice kako ste? ja imam problem, stežu me sve farmerice oko struka. da li ih vi još uvek nosite? IZVORNA PORUKA: lenaJe uffff nemas samo ti taj problem ja samo u jedne mogu da udjem,,kao sto sam vec napisala,nisam se ugojila ali sam se rasirila... IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: MASHKA trudnice kako ste? ja imam problem, stežu me sve farmerice oko struka. da li ih vi još uvek nosite? nemojte da nosite nista sto vas steze! odmah skidajte. i savet: nemojte kupovati mnogo stvari za trudnice..ne bacajte pare. ja sam kupila jedne pantalone sa onim gore pojasom za trudnice i njih sam furala do sestog meseca...pored pidzama i suknji (samo sto ja inace nosim siroke duge suknje pa sam njih mogla)...U sestom mi i te pantalone omalele i dokupila sam jos jedne za broj vece i nosicu ih do kraja...velike su mi malo ali me bas briga...samo da ne stezu... I mama mi kupila jednu haljinu trudnicku i to je to... Proslo mi evo osam meseci na tome... nemojte bacati pare na odecu...samo da pregrmite! IZVORNA PORUKA: Smeshkica Slazem se sa oti....ja sam isto kupila samo jedne pantalone sa tim pojasom....nogavice su uzane...pa kad obuchem dugu majicu izgleda bash super.... a kupila sam samo par duzih majica...ali to su obichne uske majice koje i inache nosim....samo su malo duze... I to je sve dosad.... tek sam sad pochela malo da otpushtam gumu na pantalonama....nadam se da tje mi potrajati bar do 7 meseca.... PS. Lazem... kupila sam i 2 dzemper haljine i jednu obichnu dugih rukava....ali i to mogu da nosim nevezano za trudnocu... IZVORNA PORUKA: lenaJe e a bice super na prolece i leto nositi dimijice,ja vec imam jedene... siroke(ne stezu nas) a moderne i lepo stoje i punijim devojkama IZVORNA PORUKA: Smeshkica Jaoooo...koliko ja chekam da malo otopli....da se ubacim prvo u lagane chizmice i haljinice....pa onda letoooooooo....da obuchem haljinu...papuche....i boli me briga...uzivancija.... IZVORNA PORUKA: lenaJe joj i ja,i ja IZVORNA PORUKA: Zoka81 Ni ja ne mogu vec par nedelja da udjem ni u jedne pantalone pa sam kupila pojas za trudnice u tom prelaznom periodu i onda kada obucem pantalone ne zakopcam ih jer ne ide nego oko dugmeta stavim gumicu za kosu i onda provucem kroz rupu i to drzi pantalone a preko stavim taj pojas i izgleda kao suknjica i ne vidi se uopste dal mi pantalone male ili velike. To ovde kod nas rade trudnice u tom prelaznom periodu kada su stvari za trudnice jos velike IZVORNA PORUKA: Tasha RR ja ulazim u farke bez problema. Malo je rano zenice da ne stajete u svoje stvari. :) IZVORNA PORUKA: Verus RR Ni ja nisam mogla u 16 nedelji da zakopcam svoje farke....nosila sam ih otkpcane, samo sa pojasom koji ih je pokrivao i drzao da ne spadnu....mada, bila sam naduvanaaaa ko zaba IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Tasha RR ja ulazim u farke bez problema. Malo je rano zenice da ne stajete u svoje stvari. :) Ja sam mogla da stanem u svoje stvari....ali nije mi bilo udobno...a poshto su meni sve farmerke ultra uske u struku i kukovima...to mi uopshte nije prijalo...pa sam kupila trudnichke...da mogu da dishem ko chovek.... IZVORNA PORUKA: Tasha RR smeski, ti si 20 nedelja, vreme ti je. IZVORNA PORUKA: Smeshkica Pa ja ove pantalone nosim od 10-12 nedelje IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Smeshkica Pa ja ove pantalone nosim od 10-12 nedelje Da, ali su žene ovde trudne 7-8 nedelja. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moje mišljenje je da pantalone stežu SALO a ne bebu, te da i tek kako treba da se forsiraju svoje stvari, jer stomak koji ja tako jako na početku narastao nema veze sa trudnoćom. Ako se odmah na početku bacimo na široku odeću, dajemo sebi oduška da se nepotrebno širimo. IZVORNA PORUKA: Alexx RR Upadam u priču, ali evo: ja ne mogu da se setim kad sam počela da nosim trudničke pantalone, ali znam da je bilo jako rano. Nisam se gojila, čak sam smršala, jer sam stalno povraćala. Mislim da sam bila trudna oko 2.5, tri meseca. Stomak mi je bio nisko IZVORNA PORUKA: LillyT Ja sam nosila farmerke do tamo negde 17 nedelje i onda sam ih oprala i bilo je zbogom.....Medjutim, meni nije bio problem stomak, nego kukovi, ja sam se odmah rasirila u bokovima. Sestra moje drugarice je nosila istu odecu na kraju 5. meseca trudnoce, ona uopste nije imala stomak (ja sam samo mesec dana starija trudnjaca od nje), pa kada stanemo jedna do druge meni svi govore da nosim blizance i da sam kao tenk Molim vas da ne zaboravite na temu Moda za trudnice koja je predviđena da se priča o trudničkoj garderobi, ovde samo pišemo kada više ne stajemo u svoje redovne stvari.
|
|
|
|