Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripreme na zatrudnjivanje 29.9.2017 14:27:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam na trudnoci. Pridruzi nam se i u drugim temama.
|
|
RE: Pripreme na zatrudnjivanje 25.2.2018 13:44:15
|
|
|
|
Dora89
|
Čestitam! S obzirom da sam neplanirano ostala trudna, nije bilo promene navika. Ali sam odlučila da neću piti Kolu dok ne prođu prva tri meseca. Lekari preporučuju folnu kiselinu, valjda povećava mogućnost začeća, i sve preporuke koje se odnose i na ostale ljude, tipa prestanak pušenja. Ja bih želela da preporučim nešto drugo. Ako planirate trudnoću, da uradite cervikalni i vaginalni bris i mikrobiologiju urina, što je standardno, plus da uradite privatno test na Hlamidiju, Mikoplazmu i Ureaplazmu. To se dodatno plaća, ali te bakterije ne daju simptome, a izazivaju spontane pobačaje, pa čisto da to prevenirate, ako možete.
|
|
|
|
RE: Pripreme na zatrudnjivanje 25.2.2018 13:45:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod mene se dobija uput za sve pomenuto pred trudnocu. Ja sam pila folnu,caj za zacece i sto drugih cuda.Ne treba odustajati
|
|
|
|
RE: Pripreme na zatrudnjivanje 26.2.2018 15:12:56
|
|
|
|
Dora89
|
I baš je bitno da se rasteretite psihički (koliko god možete). Ja sam jednom računala plodne dane, centrirali smo , pa sam ipak dobila menstruaciju. Najbolje mi je bilo kad se opustim i ne razmišljam ni o čemu, pa na kraju ukapiram da dugo nisam imala menstruaciju.
|
|
|
|
RE: Pripreme na zatrudnjivanje 26.2.2018 15:15:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne treba razmisljati o tome.Previse se opteretimo
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?