|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
5.5.2011 14:39:18   
malenac76
 ja pijem i ulje nocurka da poboljsam sekret ali jok uspjela sam navuci samo vodenasti user posted image nikako da se malo zgusne...mozda zelatin da popijem user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 651
5.5.2011 14:40:38   
milenatea
user posted image user posted image user posted image

ja pijem sada imam jos par kapsula imunilflor i oligovit i sa medom nesto jedem, i virak+hocu necu i eto mi ga zelatinuser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 652
5.5.2011 14:57:59   
Nina...
A Prenetal i Folna, mozemo da pocnemo odmah? Ja bih ta dva ubacila.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 653
5.5.2011 15:00:43   
milenatea
kad se vec drogiramo da bude sa apetitom user posted image
ja sam folnu pila par meseci po zavrsetku kontraceptivnih pilula, ali mogu i njih ubaciti. za prenetal ne znam.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 654
5.5.2011 15:00:49   
malenac76
ja prenatal pijem od decembra user posted image on ima dovoljno folne tako da ne treba dodatno jos piti 

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 655
5.5.2011 15:02:24   
Nina...
Aaaa znaci dovoljan je Prenatal, super, uzimam user posted image

Direktna veza do poruke: 656
5.5.2011 15:03:11   
Nina...
user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: malenac76

ja pijem i ulje nocurka da poboljsam sekret ali jok uspjela sam navuci samo vodenasti user posted image nikako da se malo zgusne...mozda zelatin da popijem user posted image

Direktna veza do poruke: 657
5.5.2011 15:05:52   
malenac76
hehehe pa nema druge ..da ubacimo neki gustin u miks user posted image user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 658
7.5.2011 21:56:59   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: milenatea

dok nisam otkrila ovaj forum nisam ni znala da postoji ovulaciona sluz user posted image

sada samo zagledam.
thanks. kiss

isti slučajuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

Direktna veza do poruke: 659
8.5.2011 10:43:27   
milenatea
user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 660
14.6.2011 12:42:51   
d@d@

IZVORNA PORUKA: malenac76

hehehe pa nema druge ..da ubacimo neki gustin u miks user posted image user posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 661
14.6.2011 15:57:13   
soni
.. mene boli ali levi jajnik i imam boluckanje po nekoliko dana... nemam iscedak i opet se pitam jel to normalno user posted image , skoro sve od vas ga imaju... posle ovulaci krecu bolovi u grudima

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 662
14.6.2011 18:19:11   
bea83
Soni sve je to ok, ja sam pre par godina imala konstantno sekret i to onaj pravi ko belance, pa onda neko vreme sam pila kontraceptivne tablete pa nisam imala nikakav, i od kad sam prestala već dve godine imam samo ponekad vodenasti sekret...tako da se ne sekiraj,samo ako hoćeš uključi još neki metod praćenja ovulacije - merenje temperature ili lh trakice, maybe beybe ne preporučujem jer je nepouzdan

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 663
14.6.2011 18:39:31   
Anoniman
Kod mene jutros neki gust sekret, malo končan i beo. Sad nema ni njega. Inače prethodnih 4,5 dana možda je i bilo nekog vodenog jer sam osećala da glizi nešto, ko kad piškiš, ali na gaćicama ništa. Tako da eto u ovom ciklusu samo ovo od jutros. user posted image i da, žigao me do juče desni jajnik, a sad osećam bol neku tupavu u celom stomaku. user posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 664
14.6.2011 18:41:18   
bea83
pčelka ako je sekret gust i beo O je prošla, počinje odbrojavanjeuser posted image kod mene je takav već 12 dana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 665
14.6.2011 18:46:57   
Anoniman
Pa i ja računam da je O bila prekjuče. Tad mi je bio i poslednji pad bt, a i preksinoć me tako bole desni jajnik da sam htela da ga iščupam napolje. user posted image . Onda mi je danas 2dpo.

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 666
14.6.2011 21:40:23   
soni
hvala.. moram poceti sa nekom metodom... ja se oslanjam samo na poznavanje sopstvenog tela user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 667
14.6.2011 22:00:26   
Inica
A jel taj iscedak za vreme O onako gust, sluzav, i iz jednog dela onako izadje? user posted image ?
Ajoj, nisam stvorene za objasnjavanje user posted image
Nebitno, uglavom, tako nesto sam imala u periodu kada po kalendaru je trebala biti O.. A posle 2-3 dana je krenulo redje onako.. hehe

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 668
14.6.2011 22:06:58   
malenac76
kod mene jos uvijek ni traga ni glasa od te sluzi..ovaj mjesec je i ona vodena bila oskudna ... a imala sam 2 folikula i bolnu ovulaciju..kaze dr da ne mora da bude vidljive sluzi bitno je da ona oblozi cerviks

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 669
14.6.2011 22:13:26   
Inica
Pa bitno je da je ovulacija bila "pokrivena" user posted image
Ako je meni bila tad kad mislim, onda jeste..

Direktna veza do poruke: 670
14.6.2011 22:51:16   
soni
devojke.. meni odjednom skocila temperatura 37 i mozda malo vise... danas mi je 19. dan ciklusa.. jel moguce da ovulacija traje jos??? nikad nisam merila temperaturu i tako pratila...bas sam malo pre o tome pisala user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 671
15.6.2011 0:24:15   
lidija 011
Meni je prvi put ovaj mjesec bio "zelatin"user posted image ... protkan braonkastim nitima-znaci da je foliul krenuo da puca(ih kakav sam opisivacuser posted image )... a sad mi vodenkast, mada se smanjuje... A bila sam se toliko uplasila kad je "izletio" onako u jednom komadu, da sam morala da zovem drugaricu u pomooooocuser posted image bio mi je 19dc.... a danas me boluckao lijevi jajnik... Morala sam da se pohvalim, jer su kod mene problem izostale ovulacijeuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 672
15.6.2011 7:17:20   
smeskicTB
lidija, super! bas mi je drago!user posted image
da li si mozda necim potpomogla ovu promenu?

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 673
15.6.2011 7:22:50   
malenac76
lidija superrr  za zelatin user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 674
15.6.2011 7:59:11   
bea83
IZVORNA PORUKA: soni

devojke.. meni odjednom skocila temperatura 37 i mozda malo vise... danas mi je 19. dan ciklusa.. jel moguce da ovulacija traje jos??? nikad nisam merila temperaturu i tako pratila...bas sam malo pre o tome pisala user posted image

ako se T povisila znaci da je ovulacija prosla

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here