|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
15.6.2011 8:14:01   
Anoniman
Lidija bravo za O. user posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 676
15.6.2011 10:18:11   
soni
ahaaaa... eto bas sam neupucena ali zato imam vas..user posted image ... hvala bea

lidija super!!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 677
15.6.2011 22:22:02   
milenatea
Meni je prvi put ovaj mjesec bio "zelatin" ... protkan braonkastim nitima

bravo lidija user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 678
16.6.2011 0:19:04   
lidija 011
Jaoooo, bas ste me dirnule drage mojeuser posted image user posted image Puno vam hvala user posted image user posted image
malo smo nesto radiliuser posted image , nadam se da nismo zakasnili, a i ako jesmo- sad znam kada treba posebno da spopadam mmuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 679
16.6.2011 0:22:08   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: smeskicTB

lidija, super! bas mi je drago!user posted image
da li si mozda necim potpomogla ovu promenu?

Pijem vec od marta lijek siofor zbog insulinske rezistencije(imam PCOS i anovulatorne cikluse)... Mnogo mi pomazeuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 680
16.6.2011 21:27:35   
milenatea
samo napred, napadaj ga cesce i da sto pre dodje mali andjelak user posted image

Direktna veza do poruke: 681
17.6.2011 21:53:39   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: lidija 011

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

lidija, super! bas mi je drago!user posted image
da li si mozda necim potpomogla ovu promenu?

Pijem vec od marta lijek siofor zbog insulinske rezistencije(imam PCOS i anovulatorne cikluse)... Mnogo mi pomazeuser posted image

bas mi je drago lidija!user posted image
hvala ti na odgovoru!user posted image

Direktna veza do poruke: 682
17.6.2011 23:31:27   
lidija 011
Nema na cemu dragauser posted image ... a sta je kod vas problem?

Direktna veza do poruke: 683
18.6.2011 9:43:49   
Zell
jel neka imala bol u ledjima kao pred user posted image u slucaju zakasnele O ?

Direktna veza do poruke: 684
22.6.2011 7:32:47   
Zell
niko user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 685
22.6.2011 8:29:32   
Inica
Zell, ja ne mogu sa sigurnoscu da ti odgovorim, ali ja od O osecam sve te simptome.. Probadanje u krstima i jajnicima. Pogotovo od kako smo poceli da radimo na bebi user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 686
23.6.2011 9:19:22   
Zell
Inice, hvala na odgovoru... ma i ja sam do sada osecala bol u donjem delu stomaka kad je O ili dan pre a sada mi je jako kasna O i vece pre me je toliko sve bolelo kao pred user posted image da sam morala brufen da popijem jer sam mislila da user posted image stize ipak je bio 35 dc....

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 687
7.7.2011 23:07:07   
MrvicaMilanova
I ja sam ovog meseca,tacnije malo pre kada sam se kupala prvi put primetila vodenast sekret i da se rasteze kao belance onako u jednom komadu,da li to znaci da mi je O danas ili sutra? Sutra vece mi se dragi vraca sa puta,pa veceras ne mogu mutiti user posted image

Direktna veza do poruke: 688
8.7.2011 8:01:51   
smeskicTB
Mrvice, nezahvalno je reci kada ti je O. najbolji nacini da utvrdis je merenje bazalne, trakice..
ali svakako sada kada ti je takav sekret jesu plodni dani..pa ti muckaj cim pre mozes!user posted image

(odgovor članu MrvicaMilanova)
Direktna veza do poruke: 689
8.7.2011 8:24:20   
Inica
Mrvice, mislim da imate "fore" i sutra... Nisam bash najsigurnija, ali mislim da je meni tako neshto bilo.. tj da je posle tog sekreta O.. 

Direktna veza do poruke: 690
9.7.2011 13:25:46   
MrvicaMilanova
Hvala puno,muckali i sinoc i danas,nadam se da smo nesto uspeli da smuckamo.user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 691
15.7.2011 13:13:13   
World
Zene da vas pitam... mozda je glupo pitanje, ali ne znam s kim drugim da to provjerim... :)
Citam ovo o vaginalnoj sluzi i kaze
Na početku ciklusa (menstruacija i odmah posle nje) cervikalna sluz je suva, mutna, gusta, lepljiva i malo je ima. Kako se ovulacija približava, cervikalna sluz postaje vlažna, belja, lepljivija i lako puca između prstiju.
E sad, mene zanima gdje nadjete tu sluz? Mislim, pise tamo uzmes kad se obrises papirom, medjutim ja sam skontala da ja nikako nemam apsolutno nikakvu sluz nikad...user posted image
Ili je mozda ne vidim? Ili moze li se 'iskopati' nekako i kako? Ili to znaci da onda nemam ovulaciju nikako?! Mada po ovome moras imati tu neku sluz uvijek....
Ima li neko neki pametan odgovor?

(odgovor članu MrvicaMilanova)
Direktna veza do poruke: 692
15.7.2011 13:16:55   
Anoniman
moguce da je nemas mnogo pa ti zato ne ostaje na papiru ili na gacicama. ili ako cesto piskis da ne mozes da primetis. ako bas hoces da istrazis mozes malo da procackas prstom user posted image  meni su cajevi bas doprineli da se pojavi mnogo te plodne sluzi.

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 693
15.7.2011 13:19:36   
World
Ma cackala sam user posted image
ali ne mogu da 'iscackam' dovoljno da vidim ista.....
Znaci definitivno sam se OSUSILA............user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 694
15.7.2011 13:22:16   
degu
World jel piješ virak? On ti je odličan za sluz, ni ja je nemam puno, ali je primetim za vreme O.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 695
15.7.2011 13:29:05   
World
Ne pijem virak, pila sam samo onu macinu travu. Medjutim, nisam se prije oslanjala na ovaj vid utvrdjivanja ovulacije, tj. nisam obracala paznju dok nisam ovdje procitala kako i to moze. I evo zadnjih mjesec dana ja nikako da pronadjem tu svoju sluz. Mislim koliko je normalno da ne mozes 'nahvatati' te svoje sluzi koja, ocigledno, treba da postoji u svako doba. Mada, sad se sjetih, kad sam bila na folikulometriji prije 2 mjeseca otprilike, rekla mi dr (izmedju ostalog) 'aha, sluz ti je odlicna', nisam ja tad obracala previse paznju na to (bila fokusirana samo na moje folikule user posted image ), vjerovatno je mislila na to o cemu ja sad pricam?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 696
15.7.2011 13:31:03   
soni
haha... world i ja sam imama ilti proble..nemam vidljiv iscedak , a devojke su dosta o njemu pisale, pa sam mislila da samnom nesto nije u redu... i onda mi je jedna od cekalica dala savet... malo gurnes prstic i na osnovu toga vidis user posted image .. nema puno ali...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 697
15.7.2011 13:32:39   
GRGA
Word nemam je ni ja--sto se tice sluzi--takod a po tome nikada ne mozgud autvrdim da li sam plodna ili ne--!!!!Nemojd a te to brine ipak su i organizmi razliciti!!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 698
15.7.2011 13:33:34   
degu
Pij virak obavezno, videćeš da ćeš imati sluzi na izvoz user posted image

Sve zavisi koji ti je dc, možda ti još nije O. Ja imam malo sluzi za vreme O i malo onog gustog sekreta pred dobijanje i to je to. Treba više ciklusa to da pratiš da bi skontala.
I slobodno prstićem opipaj i grlić, i po njemu možeš da vidiš. Polako ušemićeš se već i znaćeš tačno kad ti je O.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 699
15.7.2011 13:40:03   
World
Ok, onda dobro, taman sam se zabrinula, sad mi je lakse. user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here