|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
15.2.2011 17:58:03   
bea83
Devojke, već neko vreme pratim ovaj forum i vaša iskustva su mi jako pomogla user posted image  Razmišljala sam u kojoj temi da  postavim pitanje pa sam izabrala ovu kao "početnu" s obzirom da moram prvo da otkrijem u kom delu ciklusa se sakrila moja ovulacija da bi došla do krajnjeg cilja - user posted image  Oduvek sam bila sigurna u moju O zato što sam imala školske simptome - bol u odredjenom jajniku, naduvenost, providni sekret i sve to na polovini ciklusa koji traje 28 dana. E sad...u septembru 2010 sam imala missed abort. i od tada se sve nekako poremetilo. Ciklusi mi šetaju od 27 do 32 dana, a O nemam pojma kad je. Nabavila sam i maybe baybe i lh tračice ali mi ništa nije jasno...MB mi je prošlog ciklusa pokazivao plodne dane dva puta-oko 13 dc i onda od 18dc pa sve dok nisam dobila 27dc ??? ovaj mesec sam kupila i trakice, danas mi je 11 dc i one ne pokazuju još ništa a MB pokazuje plodne dane već tri dana, s tim da je danas sve sama paprat... providni sekret je tu (ne mnogo, ali prisutan) a nigde bola u jajniku...
Izvinjavam se na dugom postu. Htela bih da čujem tudja iskustva sa ovim spravicama (MB i LH trakice) odnosno da li se to što one pokazuju poklopilo sa vašim simptomima?

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 626
15.2.2011 18:23:09   
malenac76
cao bea user posted image
svako ima razlicito iskustvo sa MB i LH trakicama. ja sam isto nova u svemu ovome ( 2 mj pravimo bebicu ) i koristim MB i mjerenje bazalne temperature.
Meni je MB pokazivao paprat dan dva prije ovulacije i dan poslije ovulacije. Slucajno znam kad je tacno bila jer sam tad isla na redovni gin pregled i dr mi je rekla da mi je sutradan ovulacija (papart je tad stvarno bila bas kao na slici sto je). mjerenje BT se pokazalo super jer mi je i ono pokazalo tacno kad je ovulacija. nastavicu sa BT a MB cu samo korisiti oko ovulacije cisto onako...
kao pocetnik savjerujem ti mjerenje BT jer ces na taj nacin tacno vidjeti kad ti je O (kazes da ti se ciklus malo pomjerio u odnosu na prije)..
u svakom slucaju zelim ti mnogo srece i da sto prije ugledas svoje dvije crtice user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 627
15.2.2011 18:40:18   
bea83
hvala i ovde na dobrodošlici user posted image  i ja sam planirala od sledećeg meseca da uvedem merenje BT, ako bude trebalo (a nadam se da neće) Da li postoji neki specijalni toplomer za BT? ja sam mislila da su trakice 99% sigurne a sad već nisam sigurna...a na MB znam da mogu utiču mnogi faktori. Iako ga koristim strogo po uputstvu opet mu ne verujem baš puno jer prosto nemoguće da imam toliko plodnih dana u ciklusu, a nemam PCOS ...najviše verujem svom telu-znači bol u jajniku = ovulacija user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 628
15.2.2011 18:57:12   
malenac76
da ipak je najbolje vjerovati svom tijelu..mozes otici na UZ kad sljedeci put osjetis  ovulacijsku bol da ti gin potvrdi da li je to to..ja sam prosli put mislila da imam neku upalu koliko me je bolio jajnik kad ono ovulacija :)
iskreno se nadam da ti nece ni trebati mjerenje BT ali ako bude imas temu o tome ovdje na forumu :) a najbolje je mjeriti digitalnim toplomjerom, u ustima..imas sve na temi o BT :)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 629
15.2.2011 19:00:22   
bea83
hvala na uputstvima user posted image

Direktna veza do poruke: 630
9.3.2011 23:57:27   
Nina...
Da li je normalno da mene toliko boli stomak kad je O? Pretpostavljam da je O jer sam dobila 25.02. pa danas dodje neki 13-ti dan, a inace dobijam na 28-29 dana. I nije mi prvi put, otkad smo poceli da radimo na zatrudnjivanju ( 3 meseca ) svaki mesec mene tako boli... ali danas me rastura! Sluz imam ali bele boje i ne puno, grudi nista. Zeludac me zeza-muka mi je. Nervira me sto ne mogu da procenim da li me jajnik boli jer otprilike sa desne strane gde je jajnik bol se penje na gore pa ide u krsta.. Mislim da li je to normalno? Je l' imao neko slicno iskustvo? Sledece nedelje idem kod ginekologa, do tad pisite ako neko nesto zna.user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 631
10.3.2011 7:38:15   
malenac76
ninchi otkako pijem cajeve i ja imam bolne ovulacije. znas kad sam otisla kod ginekologa jer sam mislila da je neka upala user posted image  kad ono ovulacijaaaaaaaaa
evo ovaj mjesec je nisam imala i nije bilo bolova
bol bude par dana

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 632
10.3.2011 8:48:32   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nina...

Da li je normalno da mene toliko boli stomak kad je O? Pretpostavljam da je O jer sam dobila 25.02. pa danas dodje neki 13-ti dan, a inace dobijam na 28-29 dana. I nije mi prvi put, otkad smo poceli da radimo na zatrudnjivanju ( 3 meseca ) svaki mesec mene tako boli... ali danas me rastura! Sluz imam ali bele boje i ne puno, grudi nista. Zeludac me zeza-muka mi je. Nervira me sto ne mogu da procenim da li me jajnik boli jer otprilike sa desne strane gde je jajnik bol se penje na gore pa ide u krsta.. Mislim da li je to normalno? Je l' imao neko slicno iskustvo? Sledece nedelje idem kod ginekologa, do tad pisite ako neko nesto zna.user posted image

Ja imam bolne ovulacije,bas me rasturaju jajnici,jednom sam i prekinula odnos kad smo radili na bebici koliko me bolelo...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 633
10.3.2011 10:05:34   
Nina...
Malenac, Nensiuser posted image user posted image hvala vam puno na odgovoru!user posted image
Sad mi je malo lakse jer sam se bas istripovala sinoc... danas je vec bolja situacija... skoro i da ne boli...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 634
10.3.2011 10:11:40   
jekiki
Ninocka i kod mene se ovulacija oseti i to dobro, ponekada me tako jako zaboli, da ne znam sta me je snaslo, pojavi se i sekret 

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 635
10.3.2011 10:30:22   
Natashica
Ninushka...i mene razbijaju jajnici u vreme ovulacije...desava mi se da me tako jako zigne da mislim da cu se onesvestiti....mislim da je to manje-vise normalno...ali ima jedna dobra stvar.....znas kada ti je ovulacija....I U AKCIJUUU!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 636
10.3.2011 10:33:04   
Nina...
Jekiki, Natashice hvala user posted image

Ma to je najgore sto ne mogu ua kciju!! Ja sam U NS-u, a mm u Grckoj!! Vracam se tamo sledece srede ali bojim se da ce biti kasno da bismo nesto uradili u martu... Nema veze, i onako osecam da je april moj user posted image

(odgovor članu Natashica)
Direktna veza do poruke: 637
10.3.2011 11:45:48   
Natashica
ma daaa...bice to u aprilu...bitno je da ima ovulacije....user posted image  user posted image  user posted image mada ti pocni na vreme na muckas ...od srede...user posted image user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 638
10.3.2011 11:53:08   
Nina...
Pa naraFski user posted image To se podrazumeva user posted image Nikad ne znas....
IZVORNA PORUKA: Natashica

ma daaa...bice to u aprilu...bitno je da ima ovulacije....user posted image  user posted image  user posted image mada ti pocni na vreme na muckas ...od srede...user posted image user posted image

(odgovor članu Natashica)
Direktna veza do poruke: 639
5.5.2011 0:32:52   
milenatea
a jel ovulaciona sluz kao prozirna i rasteze se, proslog ciklusa mi je ispalo nesto kao zele ja mislim u danima O, a sada imam taj rastegljiv sekret, proziran,bez mirisa?

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 640
5.5.2011 13:49:42   
Nina...
Milena, to bi trebalo da je to user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 641
5.5.2011 13:56:20   
milenatea
dok nisam otkrila ovaj forum nisam ni znala da postoji ovulaciona sluz user posted image

sada samo zagledam.

thanks. kiss

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 642
5.5.2011 13:58:06   
Nina...
user posted image  Cuti, ti je bar imas, ja je nemam uopste user posted image

Direktna veza do poruke: 643
5.5.2011 14:04:06   
malenac76
melenatea to je to..to je ta cuvena misticna sluz user posted image
Nina ni ja je nemam user posted image a sjecam se nekad ranije prije X godina da sam je imala i da sam se stalno pitala i brinula sta se desava user posted image eee da mi je sad

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 644
5.5.2011 14:28:05   
milenatea
user posted image user posted image

jel pijes one cajeve? mislim da kada mi je ispao taj kao zelatinasti cep, da je to prvi put u zivotu ali sam tada pocela da pijem cajeve

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 645
5.5.2011 14:30:46   
malenac76
ja ovaj mjesec pauziram jer sam ih pila 4 mjeseca bez prestanka i sad stvarno vidim da mi oni jacaju apetit user posted image ovaj ciklus sam opet normalno jedem tj manjeeee user posted image
i meni se pojačao sekret od čajeva ali je bio vodenikast a ne želasinast user posted image

Direktna veza do poruke: 646
5.5.2011 14:32:18   
Anoniman
Sad malo iščitah... Ja eto imam već jednog bebca (daće Bog biće skoro i drugi user posted image ), ali nisam bila još u prilici da pratim ovulaciju. I meni se dešava mesecima da me nakon menstruacije (nekoliko dana nakon) tako razbija stomak da mislim da imam neku upalu, pa još i sekret, a primetih da mi tih dana jako udara "vruće" u glavu- ono gore mi uši, kao slabost neka, čak mi nekih dana ide i kolostrum (?!)- sve u svemu, hormoni divljaju!!! Jedino me malo ta "vrućica" brine... ima li ko slično iskustvo?

Direktna veza do poruke: 647
5.5.2011 14:33:53   
Nina...
Ja sam batalila cajeve, trenutno se drogiram drugim stvarima user posted image  Oligovit, Ecomer i Aspirin. U stvari, lazem. Pijem caj od mente, od onda kad me je grlo bolelo par dana, bas sam se navukla na njega... ali mislim da od njega nema neke vajde user posted image  Sekret n-e-m-a-m ni za lek!!!

Direktna veza do poruke: 648
5.5.2011 14:36:50   
milenatea
ne znam ja nikada pre nisam obracala paznju, ali sada vidim da je zelatinast, sto i vama zelim da bude takavuser posted image . mozda se razlikuje od zene do zene. i taj tvoj vodenkast je mozda bas taj ovulacioniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 649
5.5.2011 14:38:37   
milenatea

IZVORNA PORUKA: Nina...

Ja sam batalila cajeve, trenutno se drogiram drugim stvarima user posted image  Oligovit, Ecomer i Aspirin. U stvari, lazem. Pijem caj od mente, od onda kad me je grlo bolelo par dana, bas sam se navukla na njega... ali mislim da od njega nema neke vajde user posted image  Sekret n-e-m-a-m ni za lek!!!

Ninci, pa pij virak, nista ti ne moze skoditi, meni se ovaj zele dole user posted image pojavio od kad ga pijem, pre mi je isto bilo vodenkasto, iskljucujuci sekret koji sam imala zbog bakterija

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here