RE: Antimilerov hormon (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (29.3.2013 23:20:28)

Radio spermogram vise puta rezultati su odlicni. Sta nizi E2 pokazuje?

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (29.3.2013 23:22:16)

Jos uvek ne znam na kojoj cu klinici, lekar kod koga sam isla za drugo misljenje radi u privatnoj klinici koja nema besplatnu vantelesnu(klinika Radulovic) tako da jos uvek razmisljamo.

daca77 -> RE: Antimilerov hormon (30.3.2013 11:43:52)

Vanjce, puno srece ti zelim u narednom pokusaju[sm=smiley31.gif]
Odlicno te razumem, jer su i mene na jako grub, bolje receno bezobrazan nacin uputili na donaciju jc. Ja se ne predajem, pa cemo videti ko je u pravu.

*Maki* -> RE: Antimilerov hormon (30.3.2013 18:18:42)

Imam jednu prijateljicu koja isto ima nizak AMH,i njoj su to isto rekli da trazi donaciju ali jedan doktor pokusava da kod nje iz prirodnog ciklusa dobije jajnu celiju (nije iz Srbije),makar jednu koja ce se oploditi. I uspeo je i to iz prvog pokusaja ali se nije embrion razvijao kako treba,pa nastavljaju dalje. Mislim da je to sto odbijaju zene sa niskim AMH uzasno,jer postoji mogucnost da se i tu dobiju embrioni samo sa mozda slabijom stimulacijom. Napred zenskice,ne predajte se

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (30.3.2013 18:56:06)

Konsultovala sam se i sa biologom u Jevremovoj, koji tvdi da je tek treci neuspeli pokusaj predstavlja problem a ne donositi zakljucak odmah. Toliko sam revoltirana da cu sluziti kao anti-reklama

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (30.3.2013 19:06:01)

Hvala, Daco. Pretpostavljam da znas kakav je osecaj kad nemas nikakvih zdravstvenih problema, uredne mece i ovulacije,uredan zivot a onda dobijes takvu prognozu od koje ti se pomeri tlo pod nogama. Ne zelim nikome da se ovako nesto desi. Pocela sam da zaista razmisljam o usvajanju, o donaciji, vec vidim sebe i muza kako se mucimo u nedogled.I do sada smo se mucili sta ce jos da nas snadje! Preostaje mi samo da mislim pozitivno i nadam se jer ipak imam 30 god i mislim da nije sve izgubljeno.

Ninnochka -> RE: Antimilerov hormon (18.4.2013 17:45:58)

Pozdrav svima :)
Ja imam 39 godina i spremam se za VTO, danas sam uzela rezultate i moj AMH je 1.19 ng/ml (referentne vrednosti su 0.50 - 5.30)
Cini mi se da i nije toliko lose koliko sam se bojala da ce biti, s obzirom na moje godine [sm=zmeden2.gif]
Nadam se da ce i komisija misliti isto...

viking -> RE: Antimilerov hormon (18.4.2013 19:53:35)

Imam pitanje, možda je malo stručnije, ali vidim da ima vas koji se prilično razumete u ove stvari [sm=smiley36.gif]

Elem, šta znači kad je Antimilerov hormon dobar (meni je 3,7 a ref. vrednosti su od 0,5 do 4,30)) a FSH iznad referentnih vrednosti (12,5 a normalno je do 11,3)? Kako ta dva zajedno utiču? Pitam zato što i jedan i drugi govore o potencijalima i kvalitetu jajnih ćelija, pa me zanima šta sad kad je jedan dobar a drugi loš?

Ninočka, dobar ti je rezultat, ne brini dok ti doktor ne kaže drugačije :)

Ninnochka -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 10:22:29)

Ja ne znam mnogo o tome, ali - koliko sam ja shvatila citajuci raznorazne tekstove po netu, FSH valjda pokazuje kvalitet i potencijal jc, a AMH pokazuje zalihe istih preostale u jajnicima, do kraja zeninog reproduktivnog doba. Ako je to tako i ako sam ja negde u pravu - tvoj nalaz bi mogao da znaci da su tvoje zalihe jc super, ali su mozda malo losijeg kvaliteta ili sta ja znam, to bi vec trebao neko strucan da kaze. Nemoj da se oslanjas na ovaj moj komentar, ja sam laik kao i ti. Hvala ti na odgovoru :)

*Maki* -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 10:51:03)

Viking dušo,ja i ti smo iste, imala sam 2 postupka vto i mogu na osnovu toga da kazem rezultat koji su dobili sa mojim visokim FSH-12 i dobrim AMH 3,7 Manji broj jajnih celija,ali dobrog kvaliteta, u prvoj vto su bile oplodjene od 7,6 komada i imali smo 6 embriona, u drugoj vto sam imala 10 jajnih celija,na kraju su bile dobre 7 ali nisu rekli koliko su se oplodile,dobili smo 2 blastociste i jedan sedmocelijski embrion, i eto tickera :) Znaci i kvalitet jajnih celija i embriona je bio dobar. A neko ce ti to strucnije objasniti

hanka -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 11:52:01)

[sm=bravo.gif]Maki nisam znala,cestitam [sm=smiley31.gif]

viking -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 11:59:28)

Hvala devojke [sm=smiley31.gif]
Maki, znači, ima nade [sm=smiley36.gif]

*Maki* -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 14:43:57)

Hanka hvala zlato [sm=smiley1.gif]

Viking nismo mi za bacanje [sm=smiley36.gif]

mine -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 15:14:42)

Viking, bice samo obazriviji kod stimulacije. Maki nadam se da je tako a? :)...ne verujem da bi ti trebala velika doza hormona.

mine -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 15:15:52)

Ovo je ok rezultat...cak i predobar za tvoje godine. Komisija ce se sloziti ;)
IZVORNA PORUKA: Ninnochka

Pozdrav svima :)
Ja imam 39 godina i spremam se za VTO, danas sam uzela rezultate i moj AMH je 1.19 ng/ml (referentne vrednosti su 0.50 - 5.30)
Cini mi se da i nije toliko lose koliko sam se bojala da ce biti, s obzirom na moje godine [sm=zmeden2.gif]
Nadam se da ce i komisija misliti isto...

Ninnochka -> RE: Antimilerov hormon (19.4.2013 15:44:50)

Hvala Mine :)
Veruj mi, laknulo mi je kad sam dobila rezultate hormona, bas sam bila u frci [sm=smiley13.gif]
Ali kad sam videla da mi je FSH 7.40 i AMH 1.19 ng/ml, a imam godina koliko imam, rekla sam sebi - mala, nisi ti jos za bacanje [sm=jezicek.gif]
Bice nesto od mene, nadam se - mama <3

*Maki* -> RE: Antimilerov hormon (20.4.2013 10:08:27)

IZVORNA PORUKA: mine

Viking, bice samo obazriviji kod stimulacije. Maki nadam se da je tako a? :)...ne verujem da bi ti trebala velika doza hormona.

Ne znam dušo,zavisi kako reaguju jajnici na stimulaciju,moji su bili lenji,odnosno desni nije reagovao u oba postupka sto ja povezujem sa operacijom slepog creva koju sam imala sa 5 godinica, u prvoj vto su me rasturili (to su mi komentarisali svi doktori koji su videli izvestaj) primila sam 75 menopura (plus suprefact kroz celi postupak) u drugoj sam primila upola manje stimulacije ali kombinaciju merional i gonal (diferlin kroz ceo postupak) i dobili isti br. jajnih celija,ali bolje embrione-blastociste :) Ne brigaj, to se sve prati kroz postupak,ne reaguje svaka zena isto na stimulaciju. [sm=smiley1.gif]

mine -> RE: Antimilerov hormon (20.4.2013 10:25:11)

Zeno...75 komada[sm=smiley3.gif]...uh..

astera -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 8:16:12)

Moj AMH radjen 2.dana ciklusa je 0.24 i dr mi je rekla da pijem Inofolic, preparat kojeg nema ovde pa cu pokusati daga nadjem u inostranstvu preko nekog, ako neko nesto zna gd ese moze naci please help!:)

jess021 -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 9:25:06)

astera, a zbog cega se koristi ta terapija?

astera -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 9:55:13)

Meni je AMH 0.24 i dr je preporucila taj preparat koji jeinace dobar i za PCS. E sad koliko sam ja procitala to jekao vitaminski preparat koji izmedju ostalog sadrzi i folnu kiselinu ali regulise i hormone i proizvode ga italijani i odlicno se pokazao koliko sam procitala komentare na ino sajtovima.

2002m -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 10:03:46)

meni je bio 0,25 ja se ziva isprepadala kako ni vto necu moci da odradim a ja 12 jc i evo kuckam sa mojom bekanom.

astera -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 10:08:03)

Jao sad si me odusevila 2002m![sm=bravo.gif]
Tako sam se i ja isprepadala kad sam videla rezultat ali me je doktorka utesila, u principu nije idealna slika toga ali su ostali hormoni ok i da nadjem taj preparat Inofolic i da pijem. Jesi ti pila nesto?
Meni je dr rekla da hormonska terapija tek ukoliko bude VTO kasnije a po svoj prilici ce biti, cekam prvo HSG!:)

viking -> RE: Antimilerov hormon (24.4.2013 10:41:57)

2002m, to je divno, ovde stvarno mnogo znači kad neko napiše svoje pozitivno iskustvo, to je neprocenjivo!

Anoniman -> RE: Antimilerov hormon (10.5.2013 18:52:26)

Moj amh JE 3,006 POSLE PRVE NEUSPEŠNE vto...Ceo dan sam brinula...Hvala Bogu ima zaliha za novu VTO...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>