spajas78 -> RE: Antimilerov hormon (22.9.2013 21:37:50)
|
Drage moje, čitam post već dva dana [sm=smiley36.gif] nažalost pokušavam da nađem tračak nade da je moj nalaz AMH pogrešan [sm=smiley19.gif]. Naime, imam 35 godina, u 31-oj sam rodila jednog preslatkog dječaka, koji sada ima 4 godine, od prije dvije godine pokušavamo da mu napravimo društvo ali ne ide. Ukratko da vam ispričam: pratili mi cikluse, O kao po knjizi 12-14 dana, lijepo vidljivi folikuli. Nakon 3-4 mjeseca neuspjeha, MM radio sve nalaze, sve OK. Meni dr predloži HSG, odlično prođem, nimalo bolno, jer su potpuno prohodni, i nakon toga dr da bi odlučila šta da radi pošalje me da radim nalaz AMH i dnevni profil prolaktina. AMH rezultata < 0,10 [sm=smiley19.gif]. Već 3 dana sam kao zombi, jer ne mogu da vjerujem da sa 35 godina, po riječima dr imam nalaz AMH kao žena od 50 godina. Molim vas da ako iko ima bilo kakvo iskustvo vezano za moguće greške u labaratorijama vezano za rezultat AMH neka mi se javi. Takođe, da li ima iko da je sa ovko niskom vrijednošću radio VTO ili inesminaciju i kakvi su rezultati bili? Dr mi je predložila da 2dc uradim FSH, E2 i LH nalaze zajedno sa AMH. Unaprijed hvala svima koji se jave.
|
|
|
|