Verolina -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:19:00)
|
Ja sam juce bas pricala sa zenom koja sad po peti put ide na VTO, ali se resila za Prag. Nju su odbili drzavno, jer ima dete iz prvog braka i nizak AMH. Bila je u Spebu, Genesisu, Jevremovoj i u Novom Sadu. Zena je odlepila. Da ne duzim sta su joj sve zdravstveno prouzrokovali. U NS-u su joj izvukli 25jc. To prosto nije normalno. I kaze mi ona, ako namirisu zenu koja bas nije upucena u terminologiju i probleme, vozaju je kao ovcu. Ona je cetiri puta bila privatno (10000 evra majko mila). U Jevremovoj su je vozali 4 meseca zbog ciste. Koliko ja znam kontraceptivi koji se uzimaju u procesu anuliraju cistu. Ali oni to tad nisu znali ni ona ni muz jer im je bila prva VTO. zanci, postao je greh prema sopstvenom telu i zivcima biti neupucen u posao lekara, koji je njihov posao, ne tvoj. Medjutim, da bi sebe sacuvao ti moras da znas. I sad idu u Prag. Jeste da je skuplje, ali imaju jako visok procenat uspesnosti. I postavila sam pitanje na VTO ali mi niko nije odgovorio. kaze mi ta zena da u Pragu obavezno daju nesto sto potpomaze implantiranje embriona u matericu. Znas li ti mozda sta je to?
|
|
|
|