RE: Antimilerov hormon (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Verolina -> RE: Antimilerov hormon (8.1.2013 15:10:50)

Ne razumem Baki? Tebi se embrion posle ET zakacio za jajovod?
To se desava i Amh nema veze sa tim.

baki78 -> RE: Antimilerov hormon (8.1.2013 15:58:29)

Ma ne....to mi se desilo pre vto...pa mi nije jasno da sad kad sam proslo tu celu proceduru sa vto ...i uradjen ET on se nije primio. Kako? Zasto?

Verolina -> RE: Antimilerov hormon (8.1.2013 15:59:52)

Baki, nazalost, vecina VTO postupaka ne uspe iz prve. Ali to ne znaci da ti nece uspeti drugi put[sm=bravo.gif]

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (8.1.2013 21:27:44)

Evo ovako - pored diferelina primala sam gonal 150 jedinica, pred kraj terapije ukljucene su mi i 4 jedinice menopura. To mi je bila terapija naravno i stopp injekcija.Mozda je bila jaka terapija a mozda i slaba,nisam sigurna, vi recite .[sm=smiley13.gif]

vanjce -> RE: Antimilerov hormon (8.1.2013 21:29:04)

Oprostite,banula sam . odgovor je za MINE[sm=smiley1.gif]

mine -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 10:39:54)

Deluje mi slaba ali si imala potreban broj folikula tj dovoljan Nazalost kvalitet JC se vidi tek nakon tj u toku aspiracije.
I nije nista cudno da budu nekvalitetne ali rana aspiracija je po meni greska ginekologa.
Jesi vadila estradiol u toku stimulacije??? On pomaze da se dobije kompletna slika zajedno sa uzv.
Koliki je on bio? Na osnovu njega mogu i da predvide aspiraciju jer velicina folikula nija bas toliko merodavna posto je kod svih nas drugacije. Trebala si da ga vadis minimum 2 puta u toku stimulacije...

Verolina -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 10:47:41)

Mine, ja ne znam da li gresim, ali meni se cini da oni to njoj uopste nisu uradili kako treba. Nekako meni sve to zvuci tako ofrlje.[sm=smiley13.gif]

mine -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:02:46)

Ma ne gresis. Ako kod nas mozes da nabrojis u Srbiji 10 dobrih ginekologa koji se bave sterilitetom svaka cast. Ono sto ja nikako ne dozvoljavam je da mi se ne objasni sve. kako ? Zasto? Kada? Zbog cega?
Vidis da se salje na inseminacije eto tako...ne gleda se hormonski profil...rokaju hormonima samo tako...zato zene moje stvar u svoje ruke i ne izlazite iz ordinacije dok ne dobijete sve odgovore a ako je odgovor "Pa desava se"-ja bezim glavom bez obzira.
Ili opustite se.....to prevodim "Stvarno nemam pojma sto ne mozete da zatrudnite"
Ne znam, ja sam jako besna na amaterizam u ovom polju pa mozda i odgovaram tako besno.
Cast izuzecima stvarno ima kod nas lekara koji tacno znaju sta rade....
Ma...mora covek da preuzme kontrolu nad svojim zdravljem inace...mogu ti reci sta tvoje usi zele da cuju i ti kao odes zadovoljan.
Sve u svemu , Vanjce ja i dalje mislim da kod tebe situacija uopste nije losa...jbg nije sad supelo ali uspece. Srecno
IZVORNA PORUKA: Verolina

Mine, ja ne znam da li gresim, ali meni se cini da oni to njoj uopste nisu uradili kako treba. Nekako meni sve to zvuci tako ofrlje.[sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:06:21)

IZVORNA PORUKA: mine

Sve u svemu , Vanjce ja i dalje mislim da kod tebe situacija uopste nije losa...jbg nije sad supelo ali uspece. Srecno

I ja to isto mislim. Ja sam se razocarala u Spebo kad sam cula za slucaj zene kojoj nije radio analize na trombofiliju i bas zbog toga nije uspela VTO. Mislim, uzimaju tolike pare a potrude se da urade posao kako treba. Zakljucak je:
Sve nase klinike su neprofesionalne i bezobrazne

mine -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:07:05)

E pa to je jedino i sto se ne zna. Mislim ako je sve uradjeno ok, kad bi se znalo procenat uspesnosti bi bas skocio ..
Ovo kod tebe nema veze sa AMH..problem je u necem drugom. AMH ima veze samo sa stimulacijom ali ne i sa ET a ni vremenom posle ET.
IZVORNA PORUKA: baki78

Ma ne....to mi se desilo pre vto...pa mi nije jasno da sad kad sam proslo tu celu proceduru sa vto ...i uradjen ET on se nije primio. Kako? Zasto?

mine -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:09:27)

A tek to sto kad otkriju problem kod muskarca zena im je po difoltu u redu...znas ne treba da vadi hormone.
Nema veze njen prolaktin, lut. faza, stitna, krv... Ziva jeza.

IZVORNA PORUKA: mine

I ja to isto mislim. Ja sam se razocarala u Spebo kad sam cula za slucaj zene kojoj nije radio analize na trombofiliju i bas zbog toga nije uspela VTO. Mislim, uzimaju tolike pare a potrude se da urade posao kako treba. Zakljucak je:
Sve nase klinike su neprofesionalne i bezobrazne

Verolina -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:19:00)

Ja sam juce bas pricala sa zenom koja sad po peti put ide na VTO, ali se resila za Prag. Nju su odbili drzavno, jer ima dete iz prvog braka i nizak AMH. Bila je u Spebu, Genesisu, Jevremovoj i u Novom Sadu. Zena je odlepila. Da ne duzim sta su joj sve zdravstveno prouzrokovali. U NS-u su joj izvukli 25jc. To prosto nije normalno. I kaze mi ona, ako namirisu zenu koja bas nije upucena u terminologiju i probleme, vozaju je kao ovcu. Ona je cetiri puta bila privatno (10000 evra majko mila). U Jevremovoj su je vozali 4 meseca zbog ciste. Koliko ja znam kontraceptivi koji se uzimaju u procesu anuliraju cistu. Ali oni to tad nisu znali ni ona ni muz jer im je bila prva VTO. zanci, postao je greh prema sopstvenom telu i zivcima biti neupucen u posao lekara, koji je njihov posao, ne tvoj. Medjutim, da bi sebe sacuvao ti moras da znas.
I sad idu u Prag. Jeste da je skuplje, ali imaju jako visok procenat uspesnosti. I postavila sam pitanje na VTO ali mi niko nije odgovorio. kaze mi ta zena da u Pragu obavezno daju nesto sto potpomaze implantiranje embriona u matericu. Znas li ti mozda sta je to?

mine -> RE: Antimilerov hormon (9.1.2013 11:24:45)

Ovo je tacno. Pa ne moze meni bre neko da vrati 4 embriona ako se ja ne slozim. Mora da me pita i tacka!!!!!!
Pitala sam te tamo na temi da li znas da li se daje lek posle ET i znas li kako se zove?
a na nizak AMH izvuci 25 jc je vise nego bezobrazno.

. I kaze mi ona, ako namirisu zenu koja bas nije upucena u terminologiju i probleme, vozaju je kao ovcu.

I sad idu u Prag. Jeste da je skuplje, ali imaju jako visok procenat uspesnosti. I postavila sam pitanje na VTO ali mi niko nije odgovorio. kaze mi ta zena da u Pragu obavezno daju nesto sto potpomaze implantiranje embriona u matericu. Znas li ti mozda sta je to?

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 14:09:30)

Meni upravo stigli rezultati za Antimilera, piše 3,7 a referentne vrednosti 0,50 do 4.30.
Inače, imam 36 godina.

imperial -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 14:20:43)

Meni upravo stigli rezultati za Antimilera, piše 3,7 a referentne vrednosti 0,50 do 4.30

To je odlicno,super rezerva,ja danas treba da podignem moj rezultat,i sutra odoh na komisiju[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 14:47:01)

a zar to nije u optimalnim vrednostima ?

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:17:24)

Jeste u referentnim vrednostima, a koliko sam videla na netu, tako visok rezultat često ukazuje na PCOS, mada mi to nikad niko nije rekao da imam. Inače, mrzim da sama tumačim rezultate jer da je to tako lako, niko medicinu studirao ne bi, pa ću videti šta doktorka kaže. Idem u petak na proveru prohodnosti jajovoda.

Olga75 -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:21:55)

a jesi li radila TSH i stitnu ?
i da , najbolje je da ti dr u koga imas poverenja ( to je skoro pa najbitnije ) kaze svoje tumacenje
inace ovde svako moze da ti kaze sta misli [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:24:32)

Naravno, i treba da kaže, zato sam i napisala koliki mi je rezultat. Uostalom, ti si doktor [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ovde ćaskamo, a ginekolog vodi glavnu reč.
Nisam do sada nikada vadila ovaj hormon, pa ne znam mnogo o tome, sem onoga što sam pročitala na netu. 

dunja RR -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:32:00)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jeste u referentnim vrednostima, a koliko sam videla na netu, tako visok rezultat često ukazuje na PCOS, mada mi to nikad niko nije rekao da imam. Inače, mrzim da sama tumačim rezultate jer da je to tako lako, niko medicinu studirao ne bi, pa ću videti šta doktorka kaže. Idem u petak na proveru prohodnosti jajovoda.

Vik, što Olga reče, bitno je pogledati i ove druge hormone.

U mojoj lab su drugačije referentne vrednosti - od 0,5 do 2.3 , a meni je rez bio 1,56 znači negde iznad sredine optimalnih vrednosti.
a imam ok ovulacije. I Zadori i Mima su rekli da je to neka ok vrednost za moje godine.

Ali pitaj ti doktora [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:45:19)

Pa ovaj rezultat mi je stigao mejlom pre pola sata, tako da doktorka treba tek da pogleda.
Od drugih hormona za sada imam urađeno: FSH, LH, estradiol, kortizol, TSH ultra, Free T4, prolaktin, testosteron, progesteron i večeras mi stiže rezultat testa na antispermatozoidna tela.
U petak radim briseve i prohodnost jajovoda.

dunja RR -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:51:53)

Onako laički, ja ne bih rekla da je to PCOS, mislim da bi rezultat bio viši, ali eto, samo nagađam. Mislim da je ok rez.

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 15:53:44)

I ja se nadam da nije, pošto nemam ni jedan simptom koji su tamo nabrojali. Mada, nije ni pisalo da je obavezno PCOS, već da često jeste kad je malo viši nivo Antimilera. Ipak, internet je to, sve uzimam s rezervom.  

imperial -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 16:37:02)

Sad mi je stigao rez.AMH 0,77
To je prilicno malo jel da?[sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Antimilerov hormon (28.1.2013 20:36:47)

Šta ti piše, koje su im referentne vrednosti? Kod mene stoji da je od 0.5 do 4.3, što znači da je to tovoje u tim okvirima.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>