|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Antimilerov hormon
18.6.2012 13:04:45   
daca77
Biki, draga...hvala punouser posted image
Suze nisam mogla da sakrijem, ali sada mi je bolje...vidim da se u SAD, i u Kanadi uopste vise i ne radi...
Veliki user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 18.6.2012 13:08:42 >

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 276
18.6.2012 14:03:13   
daca77
Maslacak i vi ostale drage koje se razumete, evo konacno mi rekose koliki mi je AMH...< 0,1. Ne zvuci ni malo lepouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 277
18.6.2012 15:31:16   
Maslacak15
Da Daco,

manje od 0,1 je slab rezultat. Aali AMH je samo jedan od pokazatelja i moze i da omane. On samo donekle pokazuje kakva je rezerva, ali nije presudan za to da li mozes ili ne da zatrudnis. Mislim da je bilo devojaka na forumu koje su solidno odreagovale na stimulaciju uprkos niskom AMH. Ti ces uskoro odraditi i ostale hormone? Mozda bi mogla da zamolis doktora da ti prebroji antralne folikule pocetkom ciklusa i oni su solidan pokazatelj rezerve. Nemoj da klones Daco vidim da si ionako u procesu u Leskovcu. AMH kaze samo da ne treba mnogo cekati, a ti to ionako ne planiras... Pozdravljam te puno i drzim fige.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 278
18.6.2012 15:40:04   
Biki34
Daco vec sam ti napisala...i moj amh je blizu tvog pa je ipak na kraju bilo sve ok... Ja sa mojim malim amh sam imala cak i jednu prirodnu trudnocu...E da a i broj antralnih folikula 2-og dana ciklusa mi je bio mali pa mi je dr.(Ivanovici) rekla da svejedno to ne znaci da ja necu moci da zatrudnim...Imala sam prosecnu stimulaciju 2 menopura dnevno,9j.c i sada blizance od godinu ipo...Samo bez nervoze i razmisljaj pozitivnouser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 279
18.6.2012 16:08:14   
daca77
Maslacak, hvala na odgovoru...sl.nedelje treba da dobijem i uradicu 2dc sve hormone. Dr iz Leskovca mi je isto rekao da uradim AFC ultrazvuk, kako bi se video br.antralnih folikula i nadam se da ce slika biti jasnija i ne tako porazavajuca.
Biksi, hvala i tebi na podrsci, jer mi je danas bila preko potrebnauser posted image

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 280
18.6.2012 17:33:03   
plačljiva
daco77user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 281
18.6.2012 19:19:05   
ivannna
daco moj je bio 0.572!
super sam reagovala na klomifen i vec taj prvi mesec mi je uspela iui!
a i doktorka mi je rekla da sam taj broj nije nesto merodavan ( samo mi nije jasno zasto nam ga uopste onda traze a kosta 1 600 din ) i rekla je da mi je odnos fsh i lh ( valjda,ako sam pogresila neka me neko ispravi,vec sam zaboravila koji su hormoni u pitanju) super i vidis taj amh mi nije nista smetao,zato ne brini i ne opterecuj se,mnoge devojke su normalno zatrudnele i pored tog bezveznog malog amh!

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 282
18.6.2012 19:25:23   
daca77
ivanna, placljiva, hvala puno user posted image
Ne secam se da sam se nekad vise iznervirala, nego sto je to bilo danas...evo zaspala sam i jedva nakon 3 h probudila. Zaista ne znam zasto ovo traze, kada mnogi kazu da samo on i nije neki pouzdan pokazatelj rezerve.user posted image
user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 283
18.6.2012 19:31:45   
daca77
ivanna, ja sam u Le platila AMH 3300 din.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 284
18.6.2012 19:52:18   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ivannna

daco moj je bio 0.572!
super sam reagovala na klomifen i vec taj prvi mesec mi je uspela iui!
a i doktorka mi je rekla da sam taj broj nije nesto merodavan ( samo mi nije jasno zasto nam ga uopste onda traze a kosta 1 600 din ) i rekla je da mi je odnos fsh i lh ( valjda,ako sam pogresila neka me neko ispravi,vec sam zaboravila koji su hormoni u pitanju) super i vidis taj amh mi nije nista smetao,zato ne brini i ne opterecuj se,mnoge devojke su normalno zatrudnele i pored tog bezveznog malog amh!

Ja platila 1950, ali kažu da može da se refundira. Nisam još proverila, ali čuvam račun.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 285
18.6.2012 20:50:07   
plačljiva
MA MENI SU SUMNJIVE te naše laboratorije,meni je pre 2 godine bio 1,5 a sada pre mesec dana 3????user posted image Pa kako on meni raste a  troše se zalihe j.ć. svakog meseca...On sa godinama treba da  se smanjujeuser posted image  Skroz nelogičnouser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 286
19.6.2012 16:29:49   
Biksi79
I meni ja tako bilo placljiva,pre sest meseci 1,3 i ja sad da ga ponovim kad ono 2,6 radila u labaratoriji gde i Dunja ona mi bila blizu a prosli put u biomadici mozda zavisi od laba ali iste su merne jedinice

Direktna veza do poruke: 287
19.6.2012 22:44:45   
Štetica
Daco,danas sam bila kod endokrinologa,dobila uput za hormone ali bez AMH,pitam za njega a ona mi kaze da prvo odradim KORTIZOL u 8 i 20h,kaze da ako on nije kako treba moze da da krivu sliku za AMH. Tako da glavu gore i nemora da znaci da je sve tako lose kako nam u momentu izgleda.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 288
20.6.2012 7:49:16   
daca77
Stetice, user posted image
O kortizolu skoro nista ne znam...nisam znala da i on igra bitnu ulogu u svemuuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 289
20.6.2012 9:27:39   
Štetica
Daco,tako mi je rekla dr,ona je starija zena dr.mr.
Moja iskustva sa dr su grozna,ali ipak moram nekome verovati. Ako je kortizol dobar,onda da radim AMH,PROLAKTIN,TESTOSTERON I ESTROGEN,14-21-28dc,da isprati tri merenja pa da vidi sta se desava. Kaze da ginekolozi olako daju dijagnozu PCOS,a da nemora biti da je to, Idi negde privatno uradi AMH jedan od tih dana,pa uporedi rezultate. A taj kortizol kod mene u lab,kosta 2800 dva merenja. Javice nam se Maslacak,pa ce reci nesto vise,ona je nas DR i spasioc ovde. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 290
20.6.2012 11:06:44   
daca77
Stetice, bas cudno...tvoja dr se razlikuje od ovih mojihuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 291
20.6.2012 17:44:32   
ivannna
daco rekle smo ti da se ne brines vise zbog tog glupavog AMH!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 292
20.6.2012 21:43:40   
Nataša1
AMH nije uvek isti, on varira od meseca do meseca. Pri tome, znam da su na primer rezultati dobijeni iz laboratorije Konzilijum u BG-u uvek niži od Biomedike.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 293
21.6.2012 18:25:43   
ivannna
kad sam radila u konzilijumu dr mi je rekla da su jos 3,4 zene isto imale niske vrednosti ( a radile su isto kod njih) i rekla je da to nesto nije u redu,sve su one imale manje od 30.godina i dobar odnos neka 2 hormona ( valjda fsh i lh )

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 294
8.7.2012 2:08:19   
Zoraja
O drage moje, ja vam imam 44 god. antimilerov hormon mi je 1.42 i idem na VTO i to sama. Tri meseca sam vagala da li sa mojim rezultatom to i uradim, ali je zelja prevagnula. Molim vas da se ne sekirate i da idete ka svom cilju, jer je zelja i misao najvaznija. Nismo ni svesne sta nas mozak moze da uradi. Mene je moj divni doktor zamolio, kao brat, da vise ne cekam i da to uradim, kada vec zelim, a pri tome on nikakve koristi od toga nema, jer cu sve raditi u inostranstvu, a on mi je bio samo konsultant u par navrata i to u drzavnoj klinici. Pogledao je rezultate i ohrabrio me i zbog njega sam i prestala da sumnjam u ishod. Budite hrabre i verujte u cuda. Ja idem sa tom mislju! user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 295
8.7.2012 2:11:43   
Zoraja
Oh umalo dauser posted image zaboravim; mnogo hvala MASLACKU i ona me u par navrata podrzala!user posted image

(odgovor članu Zoraja)
Direktna veza do poruke: 296
29.9.2012 15:18:18   
Verolina
IZVORNA PORUKA: plačljiva

MA MENI SU SUMNJIVE te naše laboratorije,meni je pre 2 godine bio 1,5 a sada pre mesec dana 3????user posted image Pa kako on meni raste a  troše se zalihe j.ć. svakog meseca...On sa godinama treba da  se smanjujeuser posted image  Skroz nelogičnouser posted image

E to cu ja da ti kazem. Svuda po internetu pise kako je nivo Amh skoro konstantan i ako varira varira nadole, naravno. Medjutim, moj doca me je uverio i to sa dokazima da to nije istina. Ko ima ciste, ali ne i policisticne jajnike, te ciste uticu na smanjenje AMH. Dakle, jul 2011 AMH 0.25...Uzas. Novembar 2011 AMH isti...Ali u tom periodu moj levi jajnik je kostantno pumpao ciste. Kontraceptivi, resim se cista, AMH 0.6 i to u Konzilijumu. Znaci Amh se vise nego duplo povecao. Reci moga doce su sledece-Ko je to vama rekao da AMH ne varira? AMH od 0.6 je odlican AMH. Vas problem je drukcije prirode, manite se AMH.
I onda u aprilu vanmatericna, ponovo cista i mogu da se kladim da da sam onda ponovo vadila nalaz bio bi opet nizak.
Zato zene, na derite brigu oko ovoga. Masa mojih drugarica ovde zna koliko sam suza isplakala zbog AMH. Nije vredno toga, verujte mi...

Direktna veza do poruke: 297
29.9.2012 16:18:49   
*Maki*
AMH prvi put radjen u avgustu 3,6 po drugi put pre nedelju dana 4,3,laboratorije su isto razlicite. Uz to mi je FSH velik 12 pa sam zbog toga radila kontrolu jer je doktor posumnjao da je greska pri analizi,ustvari posto sam jako slabo reagovala na prejaku stimulaciju, cudi ga taj dobar AMH kod mene. Imam malu endometriozu na levom jajniku i levi jajovod zatvoren, nista kod mene nije logicno vise :) Ima li neko slicnih iskustava,da mu je AMH jako dobar a da ne reaguje dobro na stimulaciju tokom vto postupka?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 298
29.9.2012 16:20:39   
Verolina
Koliko je JC dobijeno?

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 299
29.9.2012 16:23:47   
Verolina
Nekad se mnogo bolji efekat dobije kad se ide s blazom stimulacijom nego sa udarnickom. Naravno, opet tu bi trebalo ciljati onaj ciklus koji je najpovoljniji- i u smislu visine fsh i u broju izdvojenih antralnih folikula.
Sta ti dr savetuje?
Koju proceduru si imala? Koji si gonadotropin primala?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here