Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
[Anketa]
|
Kupovne ili domace kasice
|
Domaće kašice |
|
Kupovne kašice |
|
Ukupno glasova: 22
|
(Poslednji glas : 27.6.2020 11:41:06)
(Glasanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 22.10.2016 8:30:29
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A kad skuvam ako je toplo , sveze skuvano ok, hoce a ako je juce kuvano pa zagrejano..nije to to...par kasicica. ovako je bilo i kod moje.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 22.10.2016 8:48:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj ni ne primecuje takve stvari, mada ni meni nema razlike u ukusu. Vockice uglavnom skuvam za dva dana. Stavim tri kruske taman bude pola pola, ma sve ponjupa.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 22.10.2016 10:34:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
N voli i jedne i drugee, slatke. Dok slane samo domace.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 22.10.2016 11:12:55
|
|
|
|
wivern
|
'ladno sam procitala "kupovne ili domace KOBASICE"
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.11.2016 12:49:03
|
|
|
|
Ed83
|
Moj stariji sin nikako nije voleo kupovne, tako da sam mu uvek pravila... on cak ni vocne kupovne nije voleo... Onda sam kupila od aventa 2u1 aparat koji kuva na pari sa jedne strane a kada se okrene na drugu, onda blenda... To mi je bila jedna od boljih investicija do sad, jer je u upotrebi za starijeg kad mumpravim povrce i meso a i sad za mladjeg, kad mu pravim kasice...Zbog toga, sa ovim mladjim, nisam ni pokusala kupljene da dam, jer mi uopste nije tesko da mu ih pravim.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 8.11.2016 14:31:30
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR 'ladno sam procitala "kupovne ili domace KOBASICE" Što je babi milo, to joj se i snilo I je voljela i kupovne i domaće, mada je ćčešće jela domaće. MAda, kad je recimo bolesna i nece nista drugo da jede, zna da pojede Hipp teletinu ili jagnjetinu bez problema
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 28.11.2016 9:50:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi papamo domace kasice, ali kad negde idemo uvek sam za kupovne. Tako mi je lakse. Juce skitali po gradu, reko ajde u Veru da mu uzmem neku kasicu i frapiram se. Ceo red samo Hipp kasice, po koja Bebivita. A Hipp digao cene na 270-280din. Stvarno su bezobrazni.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 12:10:43
|
|
|
|
emicaa
|
David uglavom samo domace.Nije do sad pojeo 5kupovnih kasica,za ova tri i po mjeseca od kad jede i cvrstu hranu. Sa Dorom je bila druga prica,zato sad ovoliko forsiram domace.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 16:45:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Od svo troje V najmanje jede kupovne. Imam vremena da ih muckam, ono za sta nije sezona nekad kupim ali vidim da nije odusevljen tim smekom. Pogotovo ove sa mesom , jake su. ali dobro, navika je cudo.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 17:08:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ni meni uopste nije problem da mu spremim,20 minuta i gotovo.Kad se sjetim kako su se Dori gadile domace mislila sam da Davidu necu nijednom dati kupovnu
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 17:10:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja moram priznati sa njima sam vise skitala pa sam im tako cesce davala te, ali ne jako cesto, samo cesce nego njemu. A i sad sam se ustosila i sto se tice spremanja i kombinacija, cak nekih koje njima nisam davala
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 17:28:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se cudim da on uopste hoce jesti sta mu sve spremam i kombinujem
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 18:46:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas smo kupili bio dm jabuka-mango i super je. Pre neki dan jabuka-banana, isto sam zadovoljna i ona je lepo ruckala.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 19:42:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo mango, to jos nismo ruckali, erto dade mi dobro ideju
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 19:47:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ni ja Andrei nisam dala mnogo kupovnih kasica do sada. Za ovih pet meseci sto jede kasice, pojela je deset kupovnih kasica (znam jer jos nisam bacila teglice, a i u njih joj stavim obrok pa ponesem). Jednu Hippovu je pojela, Bebivitu je pojela manje od pola, ostale su Juvitanine. Ja se uopste ne opterećujem, kad god mogu spremicu joj, ako iz nekog razloga ne mogu dacu kupovnu i to je to.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 19:51:49
|
|
|
|
emicaa
|
Anck mango je super,David je super prihvatio.Ja aam se juce zeznula pa kupila upola zreo.Tek sam jutros skontala kad sam ga rasjekla. Ivana David ne voli mesne kupovne,to sam mu jednom pokusala dati i odustala.Voli vocne,bar nesto
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 20:35:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa to mesne su mnogo jake, skroz drugacije od domacih pa ako ih ne dajes bebi redovno teze naviknu. Ja samo u hitnim slucajevima. Ja mesam mango i avokado, milim znam sta je sta nego ne znam sta smo probali , znam da je u jednom miksu voca bilo ali koje ne znam.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 20:47:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam prvi htjela kupiti avokado i kad sam dosla kuci skontam da sam kupila mango
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 21:54:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
e dobra si
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 22:04:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Te mesne su i meni bljakic.
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 22:11:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi smo kupovali vocne gotove iz razloga sto smo čvrstu hranu počeli da uvodimo februara a tada nema sezonskog voca. Slane sam kupila par da imam ali nijednu nisu htele, svaku sam bacila. Jesam za varijantu da pojedu slanu kupovnu kad ne stignem da spremim ili da im muž da kada nisam kod kuce ali džaba kad neće.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 19.2.2017 23:06:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ja L kuvam. Ne dajem mu kupovne. Kupovne sla e sam mu davala prosle godine kada smo bili na moru. Tada je imao punih 9 meseci. Kupila sam za svaki dan po jednu. I jeo je. Inace mu kuvam. Sad vec jede skoro sve kao mi ( ima 16 i po meseci). Voc e sam mu davala. I na moru je voleo da jede nestlw vocne sa zitaricama. Te nema da se kupe kod nas. Mislim da su te kupovne super kada nisi kod kuce i ne mozes da kuvas. Slatke su odlicne kao uzina kada ste napolju
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 4.4.2017 17:44:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Za sada samo domace.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 28.7.2017 14:40:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Inace samo domace. Al.sam se.uzelela kupovnih. Volim da kupim kad nesto nemam u ponudi kao npr. Sad bundevu naci ...nemoguce. Pa je danas ruckao.
|
|
|
|
RE: Kupovne ili domace kasice 28.7.2017 14:45:53
|
|
|
|
krin 40
|
Kada dodje vreme za to..i jedne i druge.Naravno da ću praviti domaće i dajem im prednost ali i kupovne su ok
|
Anketa
Da li bi se zaljubili u osobu sa hendikepom?taki_82Da (
22%)
Ne (
26%)
Mozda (
51%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!