Anoniman -> RE: Kupovne ili domace kasice (6.6.2011 21:09:28)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Opet citam sta se sve pisalo....i ne kazem da je jedna osoba u pravu a druga nije, ZNAM sta mislim i sta cinim sama, ali imam samo jedno pitanje: Zasto se ceo svet polako sve vise okrece prirodi, a mi teglama? Opet, kazem, moje dete je jelo i jedno i drugo...ali jesam vise ZA organsku opciju, sto manje pesticida i hemikalija. Zabluda je da se organsko ne prska, prska se ali ili jako malo, ili odredjenim proizvodima koji su malo bezbedniji. Npr. ne moze NIKO da me ubedi, da je kravlje mleko od krave koja pase trave na livadi losije od one krave koja je zavezana na farmi medju hiljadu krava, nakrkana hormonima da bi davala sto vise litara mleka, koja ne moze da mrda, koju su do 1998 hranili lesevima drugih krava (da, da). Znaci nema sanse da mi neko kaze da je to bolje jer je "fabricki obradjeno" pa sa tim bezbednije. Aman, svaka cast!!!!! Samo se u Srbiji ne ceni organsko i gleda se sto napumpanije povrce, svinjce bez masti (koje je inace cist "steroid"jelo) i sl.... Daleko smo mi od sveta[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley21.gif[/image]
|
|
|
|