Leki 77 -> RE: Kupovne ili domace kasice (30.1.2010 23:56:18)
|
Slatke iskljucivo kupovne, i to samo Hipp, mada ne iskljucivo organske jer im nije bas neka ponuda na nasem trzistu. Npr. sljiva i kruska nisu organske. Slane kombinujem. Npr. ja skuvam meso pa dodam Hipp brokoli sa pirincem (to mu je omiljena). Mada, u poslednje vreme, kako je hladno pa smo cesce kod kuce u vreme rucka, uglavnom ja kuvam slane. Mislim da ih bolje iskombinujem od njih. Ne dajem mu one Hipp obroke sa mesom, taljatelama i sl. Mislim da ne sadrze konzervanse, osim mozda one prirodne, kao sto su secer i so, a posto se vakuumski zatvore, mislim da je to osnovni razlog duzeg roka trajanja. Mada, moja mama kuva sok od paradajza, ne stavlja nikakav konzervans pa flasa bude ok i posle dve sezone. O dzemovima da ne pricam, ali tu se dodaje secer. Mislim da su zdravije od prosecnog voca/povrca na pijacama, a i nemam toliko slobodnog vremena da bih pravila 4 njrgova obroka i nama rucak. Igor uopste ne spava preko dana, pa kada sam sama sa njim to mi i ne ostavlja mnogo mogucnosti. Kada mu kuvam slane kasice, gledam da budu od organskog povrca. Dokle cu tako, nemam pojma.
|
|
|
|