Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:17:57
|
|
|
|
Olga75
|
meni je hleb glavna hrana Vojvodjanka sta da kazem
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:20:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR I ja volem krompir
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:21:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga, ti si kao mm, on posle ručka iseče krišku hleba "da se zasladi"
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:24:46
|
|
|
|
Olga75
|
kakav je to obrok bez 'leba zato sam ovako slank
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:25:20
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:26:23
|
|
|
|
Jeca*
|
moj muz redovno dezertira lebom
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:27:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro nam se slažu muževi
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:41:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Olga, ti si kao mm, on posle ručka iseče krišku hleba "da se zasladi" Ovako sam i ja, sad vise nema Cu da bidnem ultra mega giga riba na leto.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:42:33
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:48:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Moram da dodam, mm me tera da kupimo onu pekaricu, kaže zamisli svako jutro vruć, svež, domaći 'lebac A ja zamišljam nas dvoje posle tog vrućeg, svežeg, domaćeg 'leba -
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:50:52
|
|
|
|
viking
|
Treba li da kažem da mi imamo pekaricu?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:51:55
|
|
|
|
jovicaa
|
mi imamo pekaricu, super je... pecemo integralna leba.. ali svaki je zao ako ga previse pojedes nego ja imam novi porok, a to su neki cvarci, odvaljujem se od njih, ali uzdam se u dojenje, valjda necu da se natovim
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 15:53:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Treba li da kažem da mi imamo pekaricu? Nisam ni sumnjala E, ubiće nas moderatori, otišle smo daaaleko van teme
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:05:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kvarite mi temu, sram vas bilo,
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:06:57
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:10:34
|
|
|
|
minavb
|
E sram vas bilo,upropastile ste mi temu! Kakav bre lebac, sta vas ufatilo???
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:12:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ju, evo je mina ugasile smo! Mina, majke mi, na prethodnoj strani sam napisala da ne jedem lebac
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:17:17
|
|
|
|
Verus
|
I ja imam pekaricu. Lebac je najbolja hrana. Naravno, u kombinaciji sa jos lebca IZVORNA PORUKA: viking RR Treba li da kažem da mi imamo pekaricu?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:18:24
|
|
|
|
minavb
|
Mozda ne jedes ali pricas o njemu! Ko prica o lebu,kleci na kukuruzu! Ko leba jede, nek da i meni neko parce uzelela sam se
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:21:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se taman obradovala, divna tema...uskoro moram da se bacim na neku zdravu ishranu, jer dojenje više nije opravdanje za kilažu...kad ono pekarice, hleb, čvarci...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:26:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Aman, ima da vas bijem! Sic iz teme sa tim hlebom!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:28:03
|
|
|
|
minavb
|
Sic! By the way, lebac (integralni) moze da se kombinuje sa mlecnim preradjevinama ili salatama.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 16:57:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mozda ne jedes ali pricas o njemu! Ko prica o lebu,kleci na kukuruzu! Ko leba jede, nek da i meni neko parce uzelela sam se
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 17:00:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: minavb E sram vas bilo,upropastile ste mi temu! Kakav bre lebac, sta vas ufatilo??? lebac mora ...tj zitarice da budu 60 %ukupnog unosa kalorija u organizam..ako nema dovoljno vlakana nema ciscenja creva...prljavo debelo crevo izazivac je raka
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.2.2011 17:02:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam željna hleba Zapravo, željna sam da pojedem bilo šta bez griže saveti, tuga Alexx, ja boraniju kombinujem sa svime, malo je dodam, mislim da ona nema visok sadržaj UH, pa ni ne spada u tu grupu A možda i živim u zabludi mina, prosvetli nas? A što se tiče proždiranja hleba, mm dnevno pojede dve one velike lepinje,užasno mu zavidim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?