Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:09:45
|
|
|
|
minavb
|
Gde su ti proteini drugarice?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:21:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Staviću sir/jaje u salatu večeras
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:28:41
|
|
|
|
Ognjenka
|
Ovih dana sam malo zabusavala zbog Uskrsa i svega (u stvari i nisam, ali sam pojela 2 sarmice od zelja, a ta kombinacija je no-no). Tako da se danas vracam dobrim kombinacijama. Dorucak-dijetalna gibanica sa fit jogurtom (heljdine kore, kiselo mleko i balans sir kao punjenje, i zapeceno. Dodam malo lanenih semenki i susama. Bez ulja, na papiru za pecenje) Uzina: jabuka i nekoliko badema Rucak: barena blitva zacinjena sa malo maslinovog ulja i mladog belog luka, i jedan baren krompir Vecera: paradajz i fit jogurt
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:33:39
|
|
|
|
minavb
|
A gde vam je meso, riba?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:36:07
|
|
|
|
Ognjenka
|
Joj, Mina znas da ne volim meso, nisam ga jela 12 godina. Ali, trudim se da ga jedem svaki drugi dan. Danas nije taj dan. Juce sam jela tunu za veceru i zelenu salatu i svez krastavac. Sutra planiram grilovan juneci biftek. Jel' moze tako?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:38:01
|
|
|
|
minavb
|
Može. Jedi ribu ako ne voliš meso, ali proteine moraš da imaš.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 9:48:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zar proteina nema u jajetu? Ili siru? IZVORNA PORUKA: minavb A gde vam je meso, riba?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.4.2012 10:54:03
|
|
|
|
minavb
|
Ima, ali ali ti treba mnogo više jaja nego mesa, da bi podmirila svoje potrebe. Na ovakvom tipu ishrane, i u redukciji, treba nam 1-1,5g proteina po kg telesne mase. Ne može to samo iz jaja i sira. Najbolje se iskorišćavaju proteini jaja (belanceta), ribe i mesa.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 13:15:42
|
|
|
|
*Alexx*
|
D: tonus sendvič U: kivi i jabuka R: fileti oslića pečeni u kesi, sa paprikom i krastavcem
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 13:20:22
|
|
|
|
minavb
|
Mmmmmnjam
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 13:34:17
|
|
|
|
Ognjenka
|
D: dvopek, 2 lista curecih prsa, fit jogurt U: irska kafa 3u1...morala sam nesto slatko (pijem glukofage pa mi padne secer-obicno odolevam, ali mi nekad bude lose), a niceg drugog nije bilo na vidiku R: dinstani krompir sa malo crnog luka i paradajaza (sve ukupno oko 100 gr) V: grilovani juneci biftek (2 parceta) i zelena salata
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 13:37:07
|
|
|
|
minavb
|
Lepo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 16:12:18
|
|
|
|
Snelle
|
Počela da čitam temu od početka, faza pred početak dijete IZVORNA PORUKA: *Alexx* Problem je u tome sto sam uzasno gladna oko 5, i ako ne jedem kako treba pocne migrena Learned that the hard way. Joj, i ja imam ovaj problem. Ako ne pojedem nešto baš "jako" odmah počne migrena i ne prestaje dok ne popijem nešto protiv glavobolje. Kako to rešiti
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 16:17:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Rešavaš problem tako što navikneš organizam da jede u određeno vreme. Recimo, ja obično ručam izmežu 1 i 2, pa ću užinati oko 5. Ja radim do 4, pa mi se to sve poklopi. Kad sam radila do 5, to jeste bio problem, ali tada pojedem nešto pre 5.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 16:21:42
|
|
|
|
Snelle
|
Alexx, vidim gore post da si jela tonus sendvič. Šta si stavljala u njega? Smeju li pileća, čureća prsa, pečenica pretpostavljam da ne dolazi u obzir? I šta još da stavim da mi ne bude suvo?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.4.2012 16:24:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jooj, ja sam stavila ella sir i udavila se Može pašteta od tune, može namaz od maslina... Pravo da ti kažem, ne znam da li mogu da stavim meso unutra, mada ako može namaz od tune, može i šnita pilećih prsa? IZVORNA PORUKA: Snelle Alexx, vidim gore post da si jela tonus sendvič. Šta si stavljala u njega? Smeju li pileća, čureća prsa, pečenica pretpostavljam da ne dolazi u obzir? I šta još da stavim da mi ne bude suvo?
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 11:47:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 11:48:39
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 25.4.2012 11:58:46
|
|
|
|
minavb
|
Može, samo bez dve kriške hleba već uz punu činiju kušus salate.
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 12:00:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 12:01:58
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 25.4.2012 12:03:33
|
|
|
|
minavb
|
Zato što leguminoze ne treba kombinovati sa žitaricama, tj hlebom. Da, kupus salata samo sam omašila slovo.
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 12:05:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 25.4.2012 12:10:21
|
|
|
|
minavb
|
Izbaci margarin. Umesto toga uzmi neki manje masni sirni namaz ili puter u maloj količini. Uz to jogurtić, a jabuku sažvaćeš dva sata kasnije. SUper, možeš tako skoro svaki dan a nekad ubaci komad sira i paradajza, jedi omletić ili kuvana jaja uz sir i jogurt... uživaj, ima mnogo zanimljivih kombinacija. Ja recimo uzem dve kriške nekog hleba od punog zrna, pa izmđeu njih stavim komad mladog sira, kolut paradajza i list salate. Uz to može jogurt, naravno.
|
|
[Obrisana poruka] 25.4.2012 12:13:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?