Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 14:57:33
|
|
|
|
viking
|
Jeste Vreka, limeta ili lajm. A može i prosto - zeleni limun :) IZVORNA PORUKA: Verus RR Jel ovako zovete lime ("zeleni limun")? IZVORNA PORUKA: MaliMis Ja volim Avokado and shrimp salad, tu je jos sa icebergom, lukom, persunom i limetom i maslinovim uljem. Pravim kad nadjem velike racice
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 14:58:28
|
|
|
|
Verus
|
e viking duso, ja ga oduvek zovem zeleni limun zato proveravam jel mislim na istu stvar o kojoj misica pise
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:01:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa jel previse za jedan namaz na tost? To je jedna kasicica
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:02:30
|
|
|
|
Verus
|
Ja mislim da nije: ali nisam stucna za temu, pa necu nista reci. Zena pitala sa cim da jede, ja dala ideju
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:04:42
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Pa jel previse za jedan namaz na tost? To je jedna kasicica To već nemam pojma, ja ga izbegavam dok ne dođem do željene kilaže, a ionako ga u kući samo ja volim
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:26:02
|
|
|
|
minavb
|
Mali mishu, ti si trudna i trebalo bi tu i tamo da pojedes i avokado. Imas dosta tema o ishrani i jelovniku trudnica, mozda nadjes neku dobru ideju. Inace, avokado se ne jede kad se mrsavi. Ima 160kcal u 100g. Ako vec hocete da unesete esencijalne masne kiseline, bolje da pojede skusu, tako unesete i proteine.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:27:28
|
|
|
|
Jeca*
|
eto sad mi je drago sto ne volim avokado
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:30:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu da ga jedem naravno, ovde vise virkam da se ne ugojim preko dozvoljenog i da zdravo kombinujem. A i da znam sta cu posle porodjaja kad dodje vreme za remont. Inace kad pravim sos za spagete za mene i mm kupim sto grama mlevenog, svaki put mi se smeju u mesari. Nas dvoje stvarno malo jedemo kolicinski, tako da jkada je i avokado ili nesto slicno u pitanju, mislim da ga unosimo u nekim granicama. Dolazicu ja i dalje da virkam i tazim ideje, lakse mi je sad da pazim nego poslo da se remontiram previse
< Poruku je uredio MaliMis -- 20.4.2011 15:34:13 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:35:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ako vec hocete da unesete esencijalne masne kiseline, bolje da pojede skusu, tako unesete i proteine. To sam danas. Skuša sa rukolom i cherry paradajzom, mmmmljac!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:37:48
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam danas za rucak skuvala 125g integralnih makarona. na teflonu sam na malo ulja proprzila pola onog velikog praziluka (sitno secen), dodala u to čašu soka od paradajza (nasla sam u Veru fenomenalan, njihov, bez secera i dodataka), stavila kasicicu pesto genovese i kad se to za 5min malo skrckalo ubacih makarone u to na jos 2-3min. Hladne sam jela i bile su NJAM!!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:39:19
|
|
|
|
minavb
|
Ja imam oslic, malo tofu sira i jedan struk mladog luka.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:39:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex, ja je mislim nikad nisam jela, sem da sam jednom probala neku konzervu gde mi se zgadila. Ribu bas ne znam da spremam sem kao u onom mom slozencu, ali da li je ima kod nas u filetima. Ne mogu kad vidim ribu sa kozicom... sve mi nesto gadno. Ja od ribe najcesce jedem lososa, oradu i brancin, mada ne mogu da se pohvalim da je jedem dovoljno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:40:07
|
|
|
|
minavb
|
Gde kupujes brancin?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:40:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam danas ceo dan gladna jedva čekam da mm stigne sa posla, ne znam više šta ću.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:43:26
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Alex, ja je mislim nikad nisam jela, sem da sam jednom probala neku konzervu gde mi se zgadila. Ribu bas ne znam da spremam sem kao u onom mom slozencu, ali da li je ima kod nas u filetima. Ne mogu kad vidim ribu sa kozicom... sve mi nesto gadno. Ja od ribe najcesce jedem lososa, oradu i brancin, mada ne mogu da se pohvalim da je jedem dovoljno Ja ribu spremam tako sto odem u Njegoševu ulicu, (u KLIK) i za manje od 1000 dinara se moj sin i ja najedemo ribe koju fenomenalno spremaju, uz neku lepu salaticu...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:46:05
|
|
|
|
viking
|
Ima u Merkatoru, u onom posebnom delu gde prodaju samo svežu ribu... IZVORNA PORUKA: minavb Gde kupujes brancin?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 15:47:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco bas ti hvala, obavezno cu da probam, i nije mi daleko. Mina, ja uglavnom posaljem muza, ali vidjam ga po vecim marketima, mislim da ga cesto ima u Metrou, mislim da sam videla i u onoj Ideji na Bezaniji. A najcesce u restoranu Ili porucujem preko neta da mi donesu. Ima onaj Feelgood box, pa uglavnom jedem lososa na blitvi. Cesto sam sama jer mm putuje pa mi se ne da da spremam za sebe. Ali obraticu paznju, treba i mi ovih dana u vecu nabavku, samo da prodje guzva oko Uskrsa, pa ti javljam
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:13:57
|
|
|
|
minavb
|
Hvala na info
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:32:40
|
|
|
|
viking
|
evo, za vas KLIK
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:34:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mmmmm, palačinke.... Imaju li neke palačinke koje možemo da jedemo? Sa pršutom, sirom... pec pec, Alexx
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:39:30
|
|
|
|
gagana83
|
Izem ti palacinke ako nisu sa kremom i keksom
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:41:33
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: viking RR evo, za vas KLIK Onu svedsku plotnu od dvopeka mi je tata jedno vreme nabavljao. Vrhunska je. Inace, jedno vreme sam svaki dan na poslu za dorucak jela sardinu i paradajz. Savrsen dorucak. Alexx, ja pravim palacinke od ovsenog brasna i jedem sa vocem. Lepo bi bilo sa mladim sirom i paprikom.
< Poruku je uredio minavb -- 20.4.2011 16:42:30 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:44:47
|
|
|
|
viking
|
Pa to su oni Wassa "hlebići", zar ne? Mi ih često kupujemo.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 16:45:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ovseno brašno? Izmiksaš ovsene pahuljice ili kupuješ posebno? Daj recept!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.4.2011 17:00:45
|
|
|
|
minavb
|
Joda ringle ovakve nigde ne nadjoh. Ove okrugle kupujete? Alexx nemam recept, izmiksam ovsene pahuljice, dodam kiselu, jaje ili samo belance i eto testa.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?