Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:02:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da pahuljice mogu sa voćem, ja jedem voće samo - grickam celo prepodne 3-4 voćkice, sa pauzama. Voće se nikad ne jede neposredno pre ili posle obroka, jer se onda predugo zadržava u želucu. Jedeš belanca, i onda za užinu jedeš voće.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:04:58
|
|
|
|
Verus
|
To za voce mi je rekla drugarica davno=u fazonu da prakticno napravi vrenje u zelucu ako je tu sa drugim namirnicama...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da, i onda nema funkciju voća uopšte, nego truli tu bezveze Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima, možeš sa mladim sirom, čak i malo šunke da dodaš, jeste da je kalorijski jaka, ali se uklapa u kombinovanje I polako, meni je trebalo dosta vremena da sve pokapiram i da ne moram pred svaki obrok da gledam "puškice" koje sam sebi napravila
< Poruku je uredio Nedja RR -- 18.3.2011 16:08:18 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:32:17
|
|
|
|
Verus
|
Hvala Nedjo Odlucila sam da skroz dajem sansu ovome, sve dok ne budem gladna i ono: da nemam mantranja u glavi, mucninu itd.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:38:12
|
|
|
|
Anoniman
|
U najgorem slučaju-nećeš smršati, nemaš šta da izgubiš
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:39:21
|
|
|
|
Verus
|
bas al se nadam da hocu, dosta mi vec stomaka, MADA od kada radim trbusnjake svaki dan smanjio se: jedino salo nije otopljeno....
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:44:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:46:17
|
|
|
|
JMPM
|
Eve i mene !Vec neko vreme sam na ovom rezimu,ali mi se kilaza ne menja.Uskoro krecem i na trcanje i mackanje kojekakvim kremicama,pa se nadam da ce biti efekta
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 16:47:17
|
|
|
|
Verus
|
E to to ! Mada H voli da se igra sa njim IZVORNA PORUKA: Nedja RR Od ovoga je meni brzinski otišlo svo ono mekano salo sa stomaka, ono gadno što je kao testo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 17:54:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Belanca su super, možeš praviti omlet od belanaca sa šampinjonima, Opet moj omiljeni recept.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 19:06:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Čudno mina da volimo iste stvari, na stranu što smo rođene istog dana, al' što si me ti učila većinu ovih recepata
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 19:40:05
|
|
|
|
minavb
|
Master and apprentice.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 19:45:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 21:07:58
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ? indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam
< Poruku je uredio isidora88 -- 18.3.2011 21:08:53 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.3.2011 21:13:40
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: indy_25 A jel smijem ja ovako da se hranim s obzirom da mi je stitna poremecena ? indi i meni je stitna zlezda poremecena i dr mi je rekla da nikako ne smem dijete a ni da budem preterano aktivna.nije mi dala nikakav rezim ishrane i kako ja sad da smrsam kad nista ne smem? moram otici ovih dana da vidim sta da radim,ne mogu vise da se gledam Pa moja Isi pa sta sad mi da radimo nas dvije sada . dobro sada bas nisam ni debela al sta ako se udebljam. Moja stitna radi ubrzano pa tako da se trenutno ne debljam a sta kad pocnem da pijem lijekove ? Bojim se da se ne pocnem debljati od tableta i sta cu onda. ne mogu sebe da podnesem debelu a nemogu ni protiv zdravlja
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 17:40:06
|
|
|
|
Verus
|
Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso. Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min. Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo! Bice sve to ok draga!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 17:42:52
|
|
|
|
Verus
|
Dorucak: belanca sa sampinjonima i sunkaricom Uzina: 2 kriske dinje Rucak: supa i dinstano povrce sa testom od rize (ovo je iz restorana od sinoc, nisam pravila tako da ne znam sta jos ima od "dodataka") Vecera: salata (radim veceras tako da videcu sta budu nudili u kafeteriji...obicno uzmem mesanu iceberg sa romano, plus chickpeas (to su garbazo pasuljcici, ne znam kako mi to zovemo), paradajz, krastavac, suncokretovo seme...) Eto, tako nekako danas... Shame on me: regresija sinoc: mm kupio sladoled od crne cokolade i maline. Pojela 2 kugle! Sta cu, slaba sam na to kad mi je omiljeno a nisam smela jesti dok sam dojila...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 17:44:33
|
|
|
|
Ana RR
|
mmmmmmmmmm sladoled od čokolade i maline Verka, pošalji neki Fedex-om
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:01:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja zgresih danas Bili smo kod kumova, kumice pravile palacinke, nisam mogla da ne pojedem. Videcemo sta sutra ujutru kaze vaga
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:03:04
|
|
|
|
Verus
|
Ma Alexx, neces se udebljati od jednog obroka. Neki ti to bude cheat day. Ana-to je TAKO dobar sladoled da ga je recima ne mogu opisati. Nazalost, ne mogu mu reci ne!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:03:38
|
|
|
|
Verus
|
A i sada sedim (na poslu) pokusavam da ucim, a samo razmisljam o Snickers sladoledu uz kafu! Uzasna sam!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:04:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh Verka , mogu da zamislim to je tako dobra kombinacija
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:15:41
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Indy samo nastavi da jedes zdravo: voce, povrce, meso. Kloni se slatkog i tih stvari koje goje (puno testa itd) i pocni da setas, ili kupi biciklo kucno pa vozi svaki dan 20min. Ne mora se biti na dijeti da bi se lepo izgledalo! Bice sve to ok draga! Imam ja i kucni steper a imam i biciklo normalno za vani al ne znam jel smijem da vjezbam. u ponedeljak cu kod doktora pa cu da je pitam smijem li da vjezbam. A slatko mene i tjesto i deblja. doduse sada ne mogu ni da se udebljam i pored toga sto jedem i slatko i svasta nego mene strah da se ne udebljam od tableta kad pocnem da pijem.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:21:28
|
|
|
|
Verus
|
Ti zato sad vec se polako odvikni od puno slatkog i hleba=i meni je to JAKO slaba tacka. Sigurna sam da mozes u lagane setnje, nista preterano, ali zamoli doktora da ti da listu namirnica koje je dobro jesti, koje da izbegavas itd. I bice to sve ok videces! Vratice se to u normalnu, cim telo malo zaceli.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.3.2011 21:21:53
|
|
|
|
Verus
|
joj jeste!IZVORNA PORUKA: Ana RR Uh Verka , mogu da zamislim to je tako dobra kombinacija
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?