Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:13:17
|
|
|
|
Ana RR
|
I OVDE
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:15:50
|
|
|
|
jovicaa
|
63,4... znaci 4 kile manje i super!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:16:35
|
|
|
|
Jeca*
|
62
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:18:35
|
|
|
|
jovicaa
|
a po ovoj drugoj koju si stavila ana 61, sad sam u rebusu... i dalje mislim da mi je idealna 62, sto je sredina ove dve racunice
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:30:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ništa ne verujem u te brojke. Tako sa građena, da lepo izgledam samo ako nemam ni grama sala, a to je sa 54-55kg. Letos sam došla na 57 i nisam bila baš zadovoljna, falilo mi je tih par kg. A sada imam sigurno i više od 60, imam oko 62, samo nemam vagu, a ni srca da stanem na nju
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:41:26
|
|
|
|
Jeca*
|
Ni ja ne verujem u brojke. Bitno je kako je rasporedjeno
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 13:48:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Naravno. Ja bi trebalo da imam idealnu kilažu ali nekako ništa ne ide u moje noge tj. listove. Godine i godine vožnje bicikle, trčanje, vežbanje, i jok. Listovi tanki. Fuj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.3.2011 15:06:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš zbog tog raspoređivanja ja moram da budem svuda mršava, jer se prvo gojim u dupetu,pa onda gornji spoljašnji deo butina, pa onda donji deo leđa, tj šlauf. I to sve izgleda grozno, pošto sam ravna kao daska. A kad sam mršava, sve je jednako mršavo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 14.3.2011 9:43:12
|
|
|
|
*Alexx*
|
U nedelju ujutru 66.5, 0.4 za nedelju dana. DODUŠE malo sam više jela popodne ove nedelje, malo torte (mm rođendan), ali sve bez hleba, a i samo što nisam dobila. Sve u svemu, zadovoljna sam, bitno je da ide dole, pa kojim god tempom. I masnoća mi je 28.9, bila je 29.2 Zanimljivost - nova digitalna vaga mi pokazuje 66.5, a stara (obična) mi pokazuje 65
< Poruku je uredio *Alexx* -- 14.3.2011 9:50:24 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 11:00:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Danas sam vadila krv i idem ekg poslepodne i ako mi DR da dozvolu krecem sa ovim nacinom ishrane
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:35:29
|
|
|
|
Verus
|
Ajd nemojte da se nadurite sad kad ovo napisem. Mene bi izludjivalo da brojim kalorije, da razmisljam koliko sta ima karbohidrata, proteina bla bla bla. UMERENOST je kljuc uspeha. Ebes zivot ako necu pojesti kuglu sladoleda, ili nesto sto mi srce zazeli jer neko u nekoj knjizi pise da ne smem. Najvise uspeha sam imala uz redovnu aktivnost, nekoliko manjih obroka na dan i veceru ne kasniju od 19:30. Ujutru bih jela ovsnu kasu ili belanca, za rucak neki sendvic i salatu (ili ono sto skuvam) i za veceru komad mesa uz povrce, salatu i mali komad hleba. Tad mi je trebalo godinu dana da skinem 10 kila ali mi se nisu vracale. Petak bi mi bio "cheat day" kad bih jela sta god pozelim. Picu, sladoled, ili cega sam se vec pozelela te nedelje. Najgora stvar mi se desila kad sam pala na jedva 54 kile (sto je za moju gradju i 175cm paaa blizu anoreksije-ili sam bar tako izgledala), kad sam bila bolesna jer od stresa nisam maltene ni jela. Metabolizam mi se tako usr*** da sam nabacila 8,9 kila odjednom kad sam opet pocela da jedem i nisam ih se uopste otresla. I naravno sad posle trudnoce Citala sam dugo sve ove dijete i bas sam se primila da cu i ja i onda kad pocnem, ma nema sanse da tako malo jedem.... Eto moje skromno misljenje
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus...nema ljutnje,ali ovo uopšte nije dijeta. Ovo je nešto trajno, nešto što se nastavlja, naravno ne strogo, i kad se kilogrami skinu. Kada sam prvi put počela ovako da se hranim, "varala" sam isto jednom nedeljno, i nikada,ali nikada nisam bila gladna. Jedino čega sam se odrekla je hirovito jedenje - dakle, ako bi mi se prijela čokolada uveče, sačekala bih jutro, pa je pojela...dakle, nije ni to baš toliko strogo, u osnovi. Ja sam sebi napravila jako strog režim jer kod mene nema između. Ja kad se hranim kao normalni ljudi, gojim se. Metabolizam mi je jako spor. Tako da ja baš moram da vodim računa. I nema brojanja, jedeš koliko god si gladna, samo određene stvari, u određeno vreme
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:46:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja jedino što ne jedem su hleb i slatkiši. U teoriji, mogla bih i hleb da jedem, integralni, male količine, ali ja sam odlučila da ga ne jedem. Količine su mi sasvim pristojne, bude tu i 400 g neke salate , ne prejedem se, ali lepo jedem. Naravno da mi fali osećaj punog želudca (koji sam ja do sada povezivala sa prejedanjem), ali se MNOGO bolje osećam. Ako ništa drugo, ne jedem više đubre, ne pijem ove veštačke sokove, i konačno jedem voće svaki dan Pazim da ne iskombinujem ove UH i proteine i to je to. To je jedino što pazim.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:50:12
|
|
|
|
Verus
|
Ma znas da meni treba puno da se naljutim Ok, dok god to nije neko gladovanje, ali moja poenta je kada neko pocne da zivi na onoj bolnickoj dijeti, metabolizam se toliko uspori, da se bas zbog tog sve use*** i zato mora da nastavi da manje-vise malo jede ceo zivot jer ce se ugojiti ako jede sto ti kazes kao normalni ljudi... Ok je po meni ako covek jede zdravo, ali ne mislim da bi morao neko da gleda koliko pojede povrca, ili cak voca-slazem se da su slatkisi zlo (bar je meni to veliki problem), ali me zlo uhvati kad vidim da neko broji koliko je pojeo komada paradajza i sl. Ne znam jel me kapirate?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:52:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Šta su pečurke? Smeju li da se kombinuju sa mesom ili pirinčem, ili se jedu sa salatom?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:53:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Verka, pa niko ne broji koliko je jeo paradajza Taman posla, ja bih odlepila
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Što se tiče one bolničke,i svih sličnih gladovanja, ja sam veliki protivnik. Paradajz ne brojim ali brojim ostalo. Ali to samo kad počinjem, jer se posle naviknem, a svaki početak je težak. Ja stvarno ne gladujem,jedem voće pre podne kad god sam gladna, a salate posle podne kad god sam gladna. To su mi "grickalice". Evo današnji meni: od 08h - do 13h dve kafe, dve pomorandže i dve jabuke, sve sa nekim razmakom 13 jedna pileća viršla (inače ih izbegavam, one mi dođu kao fast food kad nemam vremena da spremam nešto drugo a jako sam gladna) oko 16h bistra pileća supa, sa malo šargarepe i karfiola, plus bareno belo meso, paradajz, paprika i krastavac oko 19 i 30 jedno bareno jaje i brdo zelene salate sa belim lukom i sirćetom Ja pored ovoga neću biti gladna, jednostavno, isprogramirala sam se da mi je to dosta
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 13:59:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Šta su pečurke? Smeju li da se kombinuju sa mesom ili pirinčem, ili se jedu sa salatom? Ja ih kombinujem sa svime,pošto su proteinske namirnice a nisu meso, pa možeš lepo da ih kombinuješ
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:02:07
|
|
|
|
Verus
|
I ja isto. Citam temu i jeste zdravo jelo: ali citam i sta je sad Nedja napisala i ja bih umrla od gladi. Ne znam, jel zavisi koliko si aktivan u danu? Meni pripadno zlo ako ne jedem ili ako jedem premalo, bukvalno dobijem glavobolju, mucninu itd. Valjda treba zeludac da se skupi IZVORNA PORUKA: *Alexx* Verka, pa niko ne broji koliko je jeo paradajza Taman posla, ja bih odlepila
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:05:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa ako su pečurke proteinske namirnice, to znači da nikako ne idu sa pirinčem, krompirom, mahunarkama, mesom (ovo poslednje je da ne bude previše proteina). To je jedino "ograničenje", jesam li dobro skontala?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:05:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka, ja prvih par dana samo mislim na hranu, i trpam u sebe, ali i tada poštujem ove smernice. Jedem non-sop, ali jedem gljive, jaja, meso, salatu...i postepeno smanjujem količinu. Ne bih lagala, nemam razloga, ja stvarno nisam gladna pored toga što jedem, niti željna bilo čega, pošto nikada nisam bila ljubitelj slatkiša nego mesa i paradajza
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:06:54
|
|
|
|
Anoniman
|
To sam mislila Alexx, ja uvek zaboravim da naglasim da ja UH jedem same, i nekombinujem ih ni sa salatom, sorry. Ali jedem pečurke sa mesom, nije previše proteina, jer umesto da pojedeš 200g mesa, poješćeš 150g mesa i 50g gljiva, ili kako već kombinuješ, pa ti dođe na isto
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:07:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja isto. Citam temu i jeste zdravo jelo: ali citam i sta je sad Nedja napisala i ja bih umrla od gladi. Ne znam, jel zavisi koliko si aktivan u danu? Meni pripadno zlo ako ne jedem ili ako jedem premalo, bukvalno dobijem glavobolju, mucninu itd. Valjda treba zeludac da se skupi Da ti ja kažem u poverenju - Nedja blago nije normalna I ja bih umrla da sam na njenom režimu, meni je to premalo. Sa druge strane, za vikend smo bili na nekom roštilju, ja sam pojela jednu belu vešalicu i umrla koliko sam se prejela. Želudac mi se skupio, a ranije sam mogla uz to i ceo somun.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:10:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Da ti ja kažem u poverenju - Nedja blago nije normalna Pec pec Šalim se, naravno...ja sam ekstremista po prirodi...pa je meni normalno da budem nenormalna
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 16.3.2011 14:12:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?