Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.12.2016 22:08:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pa ne znam...pitajte svojke svekrve , majke , bake , da li su one svojim sinovima prevlacile. To je sad postalo pomodarstvo. Ne vidim da je njihovim sinovima otpao , sto mu nisu prevlacile to i moja baba kaze ona se ne seca da su pre to zene radile. ali moja mama kaze da jeste bratu ,on je 95 g
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.12.2016 22:23:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa eto mm mama nije dirala pa je moralo hiruski da se sredjuje.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.12.2016 22:39:50
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam bas od starijih zena cula da se pisa prevlaci. Pre bih rekla da saveti nekih dr o neprevlacenju pise spadaju u pomodarstvo. Vodite se logikom da li treba sve oprati ili samo zaprati? Pitajte muza da ne prevlaci dok se kupa nego da samo zapere Kao i kod devojcica normalno je da cete oprati i izmedju usmina tako je normalno oprati i ispod kozice koliko moze dok se vremenom ne prevuce. Vecina decaka kojima nije prevlacena pisa ima probleme sa urinarnim infekcijama ili moraju hirurski da sredjuju u nekom dobu. Ovo prevlacenje ne moze da skodi ako se radi pazljivo i polako. Moja deca se uvek smeju kad im se pere pisa, tako da je njima to uzivanje a ne mucenje
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 0:31:38
|
|
|
|
choopa choops
|
M isto umire od smjeha dok mu prevučem kad se kupa Ima jedan mali dio koji nije odlijepljen, ali ne opterecujem se jer da je to neki problem rekao bi mi dr kad idemo na kontrolu za testis. Sve u svemu ovi muškići su zaebanti od malih noga komplikuju
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 12:05:08
|
|
|
|
Maraj
|
E pa onda su ovi moji rasli u nekoj zabiti mm nije prevlacila mm bratu , a 85.je. Ni svekrva mm a on je 77. Toliko me baciste u rebus posto ja L nisam prevlacila pola godine. Sinoc sam probala dok sam ga tusirala , nisam uspela , pa je mm nakon tusiranja. Prevukao mu je skroz. Nije se nista slepilo iako nismo pola godine sigurno nista dirali
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 13:04:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je logično da se tokom svakog kupanja prevuce kozica, tako sam i radila sinu. A koliko vidim i lekari nisu saglasni.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 13:15:16
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj pisala dam vec da ni ovde ne prevlace,na zadnjoj kontroli sam opet pitala doktora jel treba i on kaze ne i uze crvica i prevuce kozicu skroz bez problema.Ja kad ka kupam ipak povucem malkice da ocistim fino.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 13:50:02
|
|
|
|
wivern
|
Ja ne razumem cemu tolika frka oko svega. Primera ima i onih i ovih i niko sa sigurnoscu ne moze reci da je u pravu, i ako povlaci i ako ne povlaci. Radis kako mislis da treba i ne brigas mnogo.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 13:57:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
tako je Wiv, nema tu sta za pokvariti ... salim se..
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 20:46:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mozda crvic poraste veci ako ga vise pipkas
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 20:49:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma nema brige, za koju godinu ce sami kad pocnu da se igraju
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 21:07:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
pa ce da ga popravi
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 21:22:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 21:27:23
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ma nema brige, za koju godinu ce sami kad pocnu da se igraju od rodjaka sin je sa dvije godine po cjeli dan ga pipkao i igrao se sa njim
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.12.2016 23:50:21
|
|
|
|
wivern
|
Emice evo ga i moj ga razvlaci stalno
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 0:24:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
hoce čovek da sto pre mu poraste
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 10:34:54
|
|
|
|
isidora88
|
Moj bebac vec sad zna sam da se dirka, muskarci su to
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 11:00:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj se pocupa... al kad mu tata dira smeje se i obavezno nekog popiski
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 11:28:44
|
|
|
|
emicaa
|
David obavezno babu popiski,mi ga skinemo i sjedimo pored njega i nista.Ona dodje nesto mu rekne on se odma upiski.Kao kuce kad se upiski od srece
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 11:58:11
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Moj obavezno kad ga kupam i trebam da mu operem pace piski. Nama je dr rekla da mu mazem didermal mast da bi mu se istanjila kozica i lakše povlacilo i evo sa 6, 5 meseci se dosta povlači.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 12:00:19
|
|
|
|
Animsaj9
|
sinoc pokusam da u prevucem isto je samo jedna strana se ukaze a vidim da ga i boli ,odma postane nervozan i hoce da place , sa donje strane tj u korenu kao da je malo popucala kozica verovatno ga i to vredja ...sacekacu da vidim jos nekoliko dana , sta ce biti
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 12:31:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Anim sto ne namzes necim...mislim ako je upaljeno?
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 17:01:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, sacekaj par dana, a u međuvremenu mozes da mazes Didermal.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 17:04:55
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Ivana u pravu si, nama je dr rekla da mu mazem da bi se istanjila kozica zbog lakseg povlacenja, inace mi nismo imali nikakvih problema, niti crvenila.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 13.12.2016 19:22:02
|
|
|
|
Maraj
|
Samo didermal. Nama je didermal omeksao kozicu. Mazala sam nekih 5 dana. Onda je dosla dr i pevukla mu skroz sto se pipkanja tice , i ja kad L skinem pelenu , on odma lrene da ga dira , i naravno odma se upiski. Kad ga raskomotimo.kod mojih , obavezno im se upiski na krevet
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ime za bebu decakaBEBALOMolim Vas pomognite za ime bebu decaka?Darijan (
8%)
Stefan (
33%)
viktor (
19%)
veljko (
14%)
Kristijan (
9%)
Boris (
16%)
Ukupan broj glasova: 152Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!