Didy -> RE: Kako vaša beba spava? (19.10.2011 15:32:23)
|
PE, draga[sm=smiley31.gif] Samo polako i bez nervoze unapred. Maleni su oni, navikavaju se na život van maminog stomaka. Vi se navikavate na nju, ona na vas... Samo polako i smireno i bez nervoze koliko može. Grčići nisu, još je mala. Što Srna kaže, ponudi joj dohranu. Ja sam pila hipov čaj, pa sam našla fruktusov za dojilje. Košta nekih 80 din pakovanje od 25 kesica (klasičan čaj u kesicama). Isto miriše i ima skoro isti sastav kao hipov. Sad pijem samo njega i meni je čak i bolji od hipovog. Kad ga popijem, mleko mi baš nadođe, a mnogo je jeftiniji. Znam da nije najbolje rešenje, ali nama je duda (cucla, laža, varalica) spas. Još od porodilišta.[sm=smiley1.gif] Stefan je nije hteo i stalno je plakao godinu dana. Sofija ju je odmah prihvatila. Moraju i oni imati neku utehu. Stefanu je dojenje bilo uteha, pa se to pretvorilo u noćnu moru sa nekih njegovih 9 meseci. Nije čovek pametan, ali eto, to je moje iskustvo. Nemoj da ti napravi ragade. Tako je meni Sofija u porodilištu, pa mi je pedijatrijska sestra tamo rekla da joj kad dođem kući ne dajem da sisa da bi mi se bradavice regenerisale. Ja uzela pumpicu, a ono izlazi krv[sm=smiley3.gif] koliko me je izgrizla. Multi mam komprese kupi u apoteci za bradavice. Odlično regenerišu i hlade, meni su bile spas. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|