branki* -> RE: Kako vaša beba spava? (23.1.2012 16:17:34)
|
gae_gr,beba ti je bas slatka! moj bozidar jaaako nemirno spava,a ima skoro 11 meseci.dok je bio bas mali,spavao je mirno,s tim sto je jeo nocu na 3,5 sata.od kako je naucio da se okrece,pocinje sou[sm=smiley22.gif].uspavam ga oko 9,prethodno popije mleko i spava mirno nekih 2 sata,zatim pocne da se vrti,meskolji,okrece cas na jednu,cas na drugu stranu,tako nekih 10 min,pa onda spava mirno pola sata-sat,kako kad,pa opet okretanje.spava sa mnom na velikom krevetu,jer kad se tako okrece u krevecu,udari u ogradu,pocne da kenjka,pa jos moram i da ga nosim i ponovo uspavljujem!i jos me skroz izgura na samu ivicu kreveta tako vrteci se.kad mu dam cuclu isto-umiri se na tren i opet.pomislim da je gladan,pa mu dam mleko,on popije koliko popije,nekad se tako umiri,nekad i dalje isto.budi se oko pola 8-8,lepo je raspolozen preko dana.ranije je danju spavao 3 puta po sat-sat i po,sad sam mu smanjila na 2 puta po isto toliko,ali je nocu stanje bez promena.ima li ko slicnu situaciju?da li da mu dam cvrst obrok oko pola 9,mada mislim da nije glad u pitanju. pozdrav!
|
|
|
|