RE: Kako vaša beba spava? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

vukosava -> RE: Kako vaša beba spava? (23.1.2012 17:49:30)

Moja ima Booby trap pozu

noxx -> RE: Kako vaša beba spava? (31.1.2012 20:46:54)

Ovaj moj spava nemirno, mlatara rucicama, pa ga stavljam na stomak, kad hoce.
U zadnje vreme mi se stalno budi, pa ga ja okrecem, a najteze mi je sto mu cucla stalno ispada pa moram da mu je drzim dok se ne uspava cvrsto i sama mu ispadne

Anoniman -> RE: Kako vaša beba spava? (31.1.2012 23:59:46)

gae, bre, zvercica vam je legendarna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako vaša beba spava? (1.2.2012 9:24:23)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

gae, bre, zvercica vam je legendarna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako vaša beba spava? (2.2.2012 11:07:32)

BB, hvala! U prethodnom postu mi je nestao smily koji se stidi aka rumenko.

[img]http://www4.slikomat.com/11/0202/3c9-396633.jpg[/img]

lanica82 -> RE: Kako vaša beba spava? (27.4.2012 22:48:04)

Mame, da li vaše bebe spavaju sa vama u krevetu? Jel zna neko nešto o uticaju na razvoj bebe? Nekako mi je beba opuštenija kad spava samnom, i duže spava!

peca -> RE: Kako vaša beba spava? (27.4.2012 22:49:38)

Jovana spava u svom krevetcu na boku, cas na jednom, cas na drugom [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kako vaša beba spava? (27.4.2012 22:54:57)

Dobro si primetila - to je moj stav.
I moje oboje bolje spavaju dok su sa nama u krevetu.
Starije je izašlo iz bračnog kreveta mesec dana nakon rođenje mlađeg deteta. [sm=smiley36.gif]
Ja svako veče decu rasporedim po krevetima, ujutru je makar mlađe kod nas, a nekada i oboje. [sm=smiley27.gif]

Zašto je dobro da dete spava uz majku? KLIK

lanica82 -> RE: Kako vaša beba spava? (27.4.2012 23:09:31)

Ja imam osećaj da se i kroz san kontrolišem kako ležim ali me nekad umor savlada pa se malo plašim da je ne povredim. Ali mi je super kada je čujem da zadovoljno "pevuši" dok spava pored mene ! [sm=smiley27.gif]

Yula -> RE: Kako vaša beba spava? (28.4.2012 16:12:47)

IZVORNA PORUKA: peca

Jovana spava u svom krevetcu na boku, cas na jednom, cas na drugom [sm=smiley1.gif]

Ovo je najbolji polozaj!

Yula -> RE: Kako vaša beba spava? (28.4.2012 16:17:13)

Moja beba spavao u krevecu do 7 meseci, posle poceo da se dize na noge pa ga prebacili kod nas iz straha da se ne povredi. Skoro ga vratili u krevetac, ali vise nece da se uspavljuje sam kao ranije, a i kada se u toku noci probudi, placucka i ja ga prebacim kod nas, onda spava mirno ( citaj: malo nas isamara nogama [sm=smiley36.gif] ) sve do jutra. Ali, zaista fenomenalno spava kod nas, ne znam, valjda bebe oset_e blizinu roditelja a samim tim i sigurnost. Sva sreca pa smo pred moju trudnocu kupili ogroman krevet.

ishler -> RE: Kako vaša beba spava? (3.5.2012 11:00:11)

Moja beka od prvog dana u krevecu,sada trenutno spava tako sto obicno noge provuce kroz resetke pa vise,ili puzi pa se nekako nabije u stranicu kreveca,i obavezno izuvanje carapa vise puta tokom noci.U glavnom sou tokom noci[sm=smiley1.gif]

IRJ82 -> RE: Kako vaša beba spava? (3.5.2012 11:07:02)

moja devojcica ima tri meseca, od pre par dana spava po celu noc, spava iskljucivo u svom krevecu, do skora je spavala na jedan pa na drugi bok, a od skora je stavljam i na stomacic i tada mnogo duze spava, a preko dana isto tako na jedan pa na drugi bok, a najduze spavanje od oko 4 sata je na stomacicu
nemam nista protiv da beba spava sa mamom u krevetu, ali mislim da se brze osamostale kada spavaju iskljucivo u svom kreveticu

mamicak -> RE: Kako vaša beba spava? (4.5.2012 23:51:46)

Do pre nekoliko dana sam mogla da se hvalim kako moj bebac super spava i to bi sama zaspala..........u pocetku je bilo od 10 do 10........pa sam to sve gledala da nekako pomeram sto ranije i uspelo mi je da zaspe oko 8 pola 9 i tako odspava opet 12 sati:) .......Pre neki dan je po prvi put imala temperaturu koja je trajala 3 dana i ta tri dana sam je non stop drzala uz mene i uspavljivala je kraj mene...........Bilo mi je jednostavno zao pustiti je samu. Sada me dribla vec tri dana i nece da zaspe sve do ponoci:( Evo tek mi je sada zaspala.......Ludim a ne znam sta je u pitanju. Spustim je u krevetcu oko pola 9 i ona non stop brblja nesto, skida carape, prevrce se tamo vamo, ponekad zaplace ali uglavnom se igra i nema sanse da spava. Pokusala sam je uspavati na sisu, leci kraj nje.........Ma kakvi nsita ne pomaze. Jel imao jos neko takvo iskustvo.....? Poludecu breeeeee ako ovako nastavi:(:(

peca -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 0:27:36)

IZVORNA PORUKA: Yula

IZVORNA PORUKA: peca

Ovo je najbolji polozaj!

Zadnjih par dana, cime god je podglavim, okrene se ubrzo na ledja, vrti se, vrti, i dok ne istera to da je na ledjima ne smiruje se, cim se nadje na ledjima zaspi ko klade, pa to bude nesto polubok, poluledja [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Mariya -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 1:05:46)

Mamicak, blago tebi ako ona spava 12 sati! Moja Lu spava 8, joj, da mi je 12 sati da se naspavam,ehej[sm=smiley36.gif] Moja lu spava u 11 i uspava se sama samo ako se dobro umori. Ja je posle kupanja nosim u spavaću sobu gde ona od pola 10 do pola 11 skače, stoji, puzi, igra se, u pola 11 gasim svetlo, ona tad siki, kad se najede samo se odmakne od mene, okrene se na bok ili stomak i zaspi, ja je tada stavim u džak pa u krevetac. Suma sumarum, moj predlog bi bio da mozda pokušaš da je umoriš? daj joj da se igra, stoji, puzi sedi -šta već zna da radi a što će je umoriti, možda pomogne?

minavb -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 8:47:57)

Moj kica spava na velikom jastuku, ali posto vise od svega voli jastuke, moram jos jedan d amu ubacim kad ga prebacujem u krevetac, inace nece da aspi. Nocu se probudi i cvili dok mu taj drugi jastuk ne namestim tako da moze da ga pipka.

jovicaa -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 11:41:18)

u svom kreveticu, izuzetno nemirno izrotira se 100 puta.. obozava svoje cebe, voli da ga pipka i njuska.. cim mu se prispava on izvuce to cebe i vuce ga po kuci... kao carli braun. i naravno duda za spavanje.

mamicak -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 21:36:33)

Mariya, veceras je najzad zaspala fino u 8, ali da vidimmo kada se probudi da li ce hteti nastaviti hihi. Ona i dalje spava po 12 sati i kada zaspe tek u 11,ali meni je zasmetalo sto je zadnjih dana tako kasno isla u krevet. Nekako volim kada rano legne pa i ja imam vremena malo za sebe. E sada moram nekako opet da je naucim da sama zaspe kao i ranije. Jel ti bar preko dana spava ako vec spava tako malo?>?

Mariya -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 23:45:06)

Mamicak [sm=bravo.gif] vratila se na staro!
Moje vreme za sebe je ovo od 11 pa do ponoći[sm=smiley36.gif]. A spava ona preko dana, otprilike 3-4 sata iz tri puta, u podne, u tri i u 8 uveče.

madre -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 23:49:31)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

u svom kreveticu, izuzetno nemirno izrotira se 100 puta.. obozava svoje cebe, voli da ga pipka i njuska.. cim mu se prispava on izvuce to cebe i vuce ga po kuci... kao carli braun. i naravno duda za spavanje.

[sm=smiley27.gif]
bogi nema te rekvizite za spavanje, ali recimo uvek dok se uspavljije mazi okovratnik pidzame palcem i kaziprstom, nekako stiska i trlja[sm=smiley36.gif] to mi je bas slatko[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Kako vaša beba spava? (5.5.2012 23:53:36)

Lana jako voli jednog plišanog medu i uglavnom ga traži kad se uspavljuje. Drži ga nekada sve dok se ne uspava, a nekada mi ga gurne u ruke kad joj smeta da se lepo raširi po krevecu [sm=smiley36.gif]

ishler -> RE: Kako vaša beba spava? (7.5.2012 21:52:49)

Mi spavamo od 7 meseca od 21h kada sikimo do 6h ujutru[sm=smiley1.gif]

Mizzy -> RE: Kako vaša beba spava? (7.5.2012 22:44:22)

A jel' vam deca ustaju u snu? Ili okreću na stomak da puze?
Moja Tara iz sna bukvalno kreće da ustaje, i pošto spava još uvek onda se rasplače, i tako da se budi non-stop.

Ana RR -> RE: Kako vaša beba spava? (7.5.2012 22:47:21)

Mizzy, da mi spojimo našu decu? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Isto radi moj Marko, a najgore je kad počne da se podiže na noge a glavu nabije u dušek pa mi se čini da će napraviti kolut napred [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>