Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 17:16:27
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ovako izgleda bebin kutak u nasoj sobi evo sliknula sam i jastuk, mama mi ga je sila
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 17:41:55
|
|
|
|
*boka*
|
Predivan bebi kutak Macaki! Prelepi su ti ovi stickeri! Gde to u BG da kupim?
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 17:50:54
|
|
|
|
Anoniman
|
bokili, hvala ja sam ih kupila u jednoj vecoj kineskoj radnji. to su ustvari bile kao neke 3 kompozicije, ali smo ih mi pomesali, pa zalepili kako se nama dopada. bili su smesno jeftini, po 160 dinara. ja sam cula da bebe jako vole jarke boje pa smo joj zalepili slicice da moze da gleda.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 17:53:38
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ih, malo uvecani
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 18:09:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Prelepo je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 18:16:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jao ja sam odusevljena vasim bebi stvarima i sobicama Mi jos nista nismo kupili...sve mi se nekako ne izlazi po vrucini jer mi uvek pozli, a jedva cekam da pocnemo! Mnogo mi se svidjaju ovi baldahini, posebno za devojcice. Izgleda kao iz bajke!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 22:43:08
|
|
|
|
jovana j
|
Joj kako je ovo lepo MAcaki!!! Sad si mi da znas dala inspiraciju da i mi ovako nesto napravimo!!! Samo moram da skontam di cu to da nabavim... hihihi... prelep vam je inace bebin kutak!!!
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 17.7.2011 23:10:50
|
|
|
|
Malecka074
|
Divan kutak, Macakic! Prelepooooo!
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.7.2011 0:29:54
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.7.2011 2:59:18
|
|
|
|
klara01
|
Posle nekoliko dana trazenja na netu nasla sam na fb Samolepljive dekoracije,iz ns,salju postom,imaju definitivno najveci izbor stikera i to u 60 boja i nijansi,a cini mi se da im i cene nisu jake. Ja samo da se dogovorim sa mm u koju boju krecimo sobu i bacam se na odabir dekoracija,bas sam srecna. Pa eto,ko ne nadje kod kineza ovde ce sigurno.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.7.2011 10:48:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi necemo nista dekorisati u nasoj sobi, jer ne planiram da dete ostane tu dugo. Ima svoju sobu i tamo joj se sad sve sredjuje i pravi. Nasla sam neke ludacke tapete (ima slika na toj temi) koje izgledaju kao ramovi razlicitih velicina. Njih cemo bojiti i sarati po nahodjenju, a za pocetak planiram da pre stikera tu zalepim slike svih baka, deka, tetki, nase naravno i bata i seka koje ima i koje ce vidjati cesto (hvala bogu nema nas mnogo). Pa posle mogu i neki manji stikercici . Sve je inace u jarkim bojama tako da ce joj biti zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.7.2011 16:34:08
|
|
|
|
cani
|
Ovako izgleda delic naseg kutka...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.7.2011 18:23:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Srce maleno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.7.2011 18:30:31
|
|
|
|
Malecka074
|
Divno, divno, divnooo!
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.7.2011 21:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Macaki
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.7.2011 22:57:40
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 24.7.2011 14:00:27
|
|
|
|
klara01
|
Macaki mnogo mi se svidja kao kod nas u vrticu,mmm. Cani i ja bih narandzastu,medena je
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 26.7.2011 18:15:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: srna001 Evo ovako izgleda naš kutak.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 26.7.2011 18:50:53
|
|
|
|
isidora88
|
predivna je posteljina(ima li kod nas negde da se kupi takva?) a i kutak za
< Poruku je uredio isidora88 -- 26.7.2011 18:52:07 >
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 31.7.2011 20:25:40
|
|
|
|
Mizzy
|
Danas sam bila kod Kineza na NBG ( imam još 5 dana do termina ) i ima veliki izbor stikera, 150 dindzi je komplet od 6-7 nalepnica.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 16.8.2011 15:56:36
|
|
|
|
meyo
|
a jel imate ideju kako urediti kutak za malo vecu bebu tj. vec djecaka od tri godine ono da ima mjesta i za krevet i za igru ... ako imate neki link sa tom tematikom javite mi...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 16.8.2011 15:59:04
|
|
|
|
Olga75
|
evo TEMA koristi pretrazivac molim te
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 30.10.2011 9:15:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo naseg malenog kutka...
< Poruku je uredio PoisonEve -- 30.10.2011 9:29:50 >
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 30.10.2011 9:24:43
|
|
|
|
vonavoj
|
divno PE! cini mi se da imamo i slicnu podlogu za presvlacenje,samo sto je nasa krem-zelena..a krevetac je isti!! i mi cekamo da dobijemo muzicku vrtesku!!! ne znamo kakva ce biti! da,da..ista je podloga KLIK
< Poruku je uredio vonavoj -- 30.10.2011 9:31:28 >
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 30.10.2011 9:28:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
A sta kazes kako smo slozilo boje? Ko u cirkusu Nismo razmisljali kakva ce nam biti posteljina pa nam je sad sve sareno, al nema veze bebe vole sarenilo! Mnogo mi se svidjaju ovi stikeri, nasli smo ih u nekoj knjizari na Konjarniku, rekla sam mm da ih kupi jos
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.