Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 1.8.2012 10:17:15
|
|
|
|
pandina
|
Uh, sto je veselo! Mica uziva!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 1.8.2012 13:44:55
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ivence gde si kupila stikere?
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.8.2012 12:52:18
|
|
|
|
Shishica
|
E ja sam smislila kako cemo nasu sobu da pretvorimo u nasu i deciju. To cu da opisem u temi o krevetima, a htela bih lepo na zid gde ce doci krevet na sprat da nalepim tapetu koja ce se slagati sa bojom zidova, a bice diskretno decija tapeta i tako izdvojiti nesto njeno/njihovo.. Ima rolni za oko 1000 dinara, tu i tamo. Trebale bi dve rolne za jedan zid, tj. malo manje, ali moras kupiti dve. I tako
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.12.2012 14:51:34
|
|
|
|
bulka
|
Stefanov kutak
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.12.2012 17:01:54
|
|
|
|
MarijaBg
|
Bulka, odusevljena sam
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 26.2.2013 11:37:29
|
|
|
|
janabons
|
Sve slike su super, svaka na svoj nacin I mi se polako pripremamo za sredjivanje kutka u nasoj sobi,imamo jos jednu sobu, ali to mi izgleda suvise komplikovano da od prvog dana dete bude u svojoj sobi,od saveta iskusnih mama odlucili smo da je za pocetak najbolje ovako Pored naseg kreveta ce biti krevetac i dusek( to imamo ), a preko puta komoda(pravicemo je,jer hocu vecu od onih sto se kupuju i tu ce mi stajati i pult za presvlacenje,kozmetika...). Sa stikerima sam se snabdela kod brace kineza ,kupila sam lampu, i kad sve sredim okacicu slike
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 12:06:12
|
|
|
|
minnica
|
Namestili! A evo i stikerčića koji sam morala da zakucam jer imamo španski zid.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 12:15:48
|
|
|
|
Meisje
|
Superiska ima bebac da uziva jos malo...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 14:17:57
|
|
|
|
anci kv
|
jao miniii!!!preslatko! imamo isti stiker!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 14:23:28
|
|
|
|
minnica
|
Hvala! Meni su ti Diznijevi najlepši.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 25.6.2013 10:23:13
|
|
|
|
Leptiric123
|
Prelepe su vam sobice...mi isto polako pravimo taj mali lepi kutak za našu princezicu, i soba nam je jako nefunkcionalna tako da smo smislili zanimljivo rešenje za kutak, čim stigne krevetac šaljem vam sličice mozda će nekome dati ideju...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 17:53:03
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ovako izgleda za sad Andjelijin kutak...:D
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 17:54:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kao što vidite nama je prostor bio problem ali smo to rešili sa plakarom koji ima otvoren donji deo tj most...:D
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:02:41
|
|
|
|
Meisje
|
Prelepi stikeri i posteljina i krevetac! E i nama dzaba bebina soba kad smo prebacili krevetac kod nas,zbog dojenja mora tako a glupo mi mm da ostavim samog a ja kod bebe..
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:18:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehe moj plan je da mm i ja kad on zavrsi godisni odmor inpocne da radi predjemo u dnevnu da spavamo a ja da ustajem da dojim i idem kod nje u sobu tj u nasu sobu....jer mi je zao da se i mm budi celu noc pa sutra radi,a nema potrebe...tako da cemo se snaci...nije daleko soba nije veliki stan.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:23:36
|
|
|
|
minnica
|
Leptiriću, baš je slatko, lepo ste uklopili. Mei, doći će vreme i za sobicu i to brže nego što se nadaš. Za čas odrastu. Mi smo, nažalost, svi četvoro u jednoj spavaćoj sobi, do proleća bar, kad bi trebalo da preuredimo kuću. Ispremeštali smo ponovo nameštaj da nam bude zgodnije, pa ću okačiti sličicu kad stignem.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 22:01:26
|
|
|
|
anci kv
|
e lepo.. ja cu ovih dana da slikam,sobica je u fulu spremna..najosnovnije nam je stalo komoda,krevetac,dvosed,cak i kolica.ko bi reko u svega 7kvadrata
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 12.7.2013 18:25:40
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehe ja evo perem posteljinicu posto se Andjeliji zuri :-)
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 12.7.2013 22:25:57
|
|
|
|
anci kv
|
peri,peri!!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 17:57:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovako sam iskoristila prostor za bebine i Ticine stvari..sve mora da stane!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:08:17
|
|
|
|
wivern
|
Von vi ste spremni, svaka cast
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
jos malko! sve sam oprala osim odelca za izlazak,biserka! ove gajbice su bas prakticne,jer mi je komoda duboka..i lepo izvucem,i sve slozeno!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:12:35
|
|
|
|
wivern
|
I meni je orman tako dubok, da znas da bih te mogla iskopirati. Ja cu poceti da perem za jedno dve nedelje, racunam sve mi rano nesto
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:14:39
|
|
|
|
vonavoj
|
To je Tikina komoda,i uvek mi je ono u drugom redu problem da dohvatim,kao drzim nesto sto ne nosim cesto..i onda izvlaci sve redom..pa popada.. Ovako izvucem gajbicu i cao..200din su..ne moze da mi popada,a dosta stane! I uvek uredno@
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:21:28
|
|
|
|
anita
|
Von super ideja za gajbice. Bas mi se svidja kako izgleda. Sve si pripremila da ti bude na dohvat ruke.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Rh negativna krvna grupa - rizik za majku ...Ukoliko u krvi imate Rezus protein onda ste Rh pozitivni (+), kao i većina ljudi, a ako ga nema onda ste Rh negativni (-...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?