Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 1.8.2012 10:17:15
|
|
|
|
pandina
|
Uh, sto je veselo! Mica uziva!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 1.8.2012 13:44:55
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ivence gde si kupila stikere?
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.8.2012 12:52:18
|
|
|
|
Shishica
|
E ja sam smislila kako cemo nasu sobu da pretvorimo u nasu i deciju. To cu da opisem u temi o krevetima, a htela bih lepo na zid gde ce doci krevet na sprat da nalepim tapetu koja ce se slagati sa bojom zidova, a bice diskretno decija tapeta i tako izdvojiti nesto njeno/njihovo.. Ima rolni za oko 1000 dinara, tu i tamo. Trebale bi dve rolne za jedan zid, tj. malo manje, ali moras kupiti dve. I tako
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.12.2012 14:51:34
|
|
|
|
bulka
|
Stefanov kutak
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.12.2012 17:01:54
|
|
|
|
MarijaBg
|
Bulka, odusevljena sam
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 26.2.2013 11:37:29
|
|
|
|
janabons
|
Sve slike su super, svaka na svoj nacin I mi se polako pripremamo za sredjivanje kutka u nasoj sobi,imamo jos jednu sobu, ali to mi izgleda suvise komplikovano da od prvog dana dete bude u svojoj sobi,od saveta iskusnih mama odlucili smo da je za pocetak najbolje ovako Pored naseg kreveta ce biti krevetac i dusek( to imamo ), a preko puta komoda(pravicemo je,jer hocu vecu od onih sto se kupuju i tu ce mi stajati i pult za presvlacenje,kozmetika...). Sa stikerima sam se snabdela kod brace kineza ,kupila sam lampu, i kad sve sredim okacicu slike
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 12:06:12
|
|
|
|
minnica
|
Namestili! A evo i stikerčića koji sam morala da zakucam jer imamo španski zid.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 12:15:48
|
|
|
|
Meisje
|
Superiska ima bebac da uziva jos malo...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 14:17:57
|
|
|
|
anci kv
|
jao miniii!!!preslatko! imamo isti stiker!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.6.2013 14:23:28
|
|
|
|
minnica
|
Hvala! Meni su ti Diznijevi najlepši.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 25.6.2013 10:23:13
|
|
|
|
Leptiric123
|
Prelepe su vam sobice...mi isto polako pravimo taj mali lepi kutak za našu princezicu, i soba nam je jako nefunkcionalna tako da smo smislili zanimljivo rešenje za kutak, čim stigne krevetac šaljem vam sličice mozda će nekome dati ideju...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 17:53:03
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ovako izgleda za sad Andjelijin kutak...:D
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 17:54:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kao što vidite nama je prostor bio problem ali smo to rešili sa plakarom koji ima otvoren donji deo tj most...:D
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:02:41
|
|
|
|
Meisje
|
Prelepi stikeri i posteljina i krevetac! E i nama dzaba bebina soba kad smo prebacili krevetac kod nas,zbog dojenja mora tako a glupo mi mm da ostavim samog a ja kod bebe..
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:18:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehe moj plan je da mm i ja kad on zavrsi godisni odmor inpocne da radi predjemo u dnevnu da spavamo a ja da ustajem da dojim i idem kod nje u sobu tj u nasu sobu....jer mi je zao da se i mm budi celu noc pa sutra radi,a nema potrebe...tako da cemo se snaci...nije daleko soba nije veliki stan.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 19:23:36
|
|
|
|
minnica
|
Leptiriću, baš je slatko, lepo ste uklopili. Mei, doći će vreme i za sobicu i to brže nego što se nadaš. Za čas odrastu. Mi smo, nažalost, svi četvoro u jednoj spavaćoj sobi, do proleća bar, kad bi trebalo da preuredimo kuću. Ispremeštali smo ponovo nameštaj da nam bude zgodnije, pa ću okačiti sličicu kad stignem.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.7.2013 22:01:26
|
|
|
|
anci kv
|
e lepo.. ja cu ovih dana da slikam,sobica je u fulu spremna..najosnovnije nam je stalo komoda,krevetac,dvosed,cak i kolica.ko bi reko u svega 7kvadrata
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 12.7.2013 18:25:40
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hehe ja evo perem posteljinicu posto se Andjeliji zuri :-)
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 12.7.2013 22:25:57
|
|
|
|
anci kv
|
peri,peri!!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 17:57:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovako sam iskoristila prostor za bebine i Ticine stvari..sve mora da stane!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:08:17
|
|
|
|
wivern
|
Von vi ste spremni, svaka cast
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
jos malko! sve sam oprala osim odelca za izlazak,biserka! ove gajbice su bas prakticne,jer mi je komoda duboka..i lepo izvucem,i sve slozeno!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:12:35
|
|
|
|
wivern
|
I meni je orman tako dubok, da znas da bih te mogla iskopirati. Ja cu poceti da perem za jedno dve nedelje, racunam sve mi rano nesto
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:14:39
|
|
|
|
vonavoj
|
To je Tikina komoda,i uvek mi je ono u drugom redu problem da dohvatim,kao drzim nesto sto ne nosim cesto..i onda izvlaci sve redom..pa popada.. Ovako izvucem gajbicu i cao..200din su..ne moze da mi popada,a dosta stane! I uvek uredno@
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.9.2014 18:21:28
|
|
|
|
anita
|
Von super ideja za gajbice. Bas mi se svidja kako izgleda. Sve si pripremila da ti bude na dohvat ruke.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?