Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 10.10.2010 22:08:09
|
|
|
|
sneza24
|
Bubo prelepo je. Svaka čast baki.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 11.10.2010 0:07:32
|
|
|
|
dacica
|
Tri puta ura za baku!!!
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 20:41:57
|
|
|
|
isidora88
|
evo i moje komodice i kreveca dusek jos nismo kupili. treba da se okreci spavaca soba jos razmisljamo u koju boju
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 20:46:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Isidorice , baš lepo izgleda !!! Još kad ti to doteraš , ima da bude k'o bombona !
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 20:58:43
|
|
|
|
isidora88
|
evo i komodica izbliza
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 21:01:09
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 21:48:02
|
|
|
|
Vika
|
Ih, bas je lepo!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:07:51
|
|
|
|
Nensi*
|
Bas je lepooooooooooo
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:15:59
|
|
|
|
isidora88
|
bas mi je drago da vam se svidja ne znam koje boje da uzmem posteljine? kako bi izgledala plava posteljina ili da uzmem zelenu i jos jednu krem ?
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:25:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Isidora,mnogo mi se svidjaaaaaaaa. krem bi legla extra.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:30:10
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja glasam za kJem
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:30:37
|
|
|
|
sneza24
|
Super je Isidora. Što se tiče posteljine da sam na tvom mestu ja bih uzela zelenu i žutu(ne baš drečavu) a sobu bih okrečila u tim istim bojama.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 18.10.2010 22:37:31
|
|
|
|
isidora88
|
krem posteljinu sigurno uzimam i verovatno cu uzeti i zelenu razmisljala sam da taj zid gde je krevetac okrecim u zuto,ne znam da li celu sobu u zuto ili samo taj zid gde je komoda i krevetac jedva cekam da mi stigne i bracni krevet pa cu onda odluciti
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.10.2010 9:28:38
|
|
|
|
NadaR
|
Preslatko Isidora
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.10.2010 11:01:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo Markov kutak u spavaćoj sobi:
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.10.2010 12:28:47
|
|
|
|
MASHKA
|
Tash sviđa mi se ta ogradica koja ide svuda okolo, naša je samo sa jedne strane a Staša jako nemirno spava pa se opasno približi drvenoj ogradi...hm...moraću da kupim i jednu takvu! ovo je njen kutak u našoj spavaćoj sobi
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 19.10.2010 12:41:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao su vam preslatki kutkEvi i beke u njima
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.10.2010 16:45:22
|
|
|
|
Vika
|
Pilici medeni!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 5.12.2010 17:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 5.12.2010 23:14:10
|
|
|
|
isidora88
|
prelepi su svi kreveci
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 4.3.2011 14:11:09
|
|
|
|
jeca.vestica
|
BubaMiro iz New-now-a, prelepo je naslikano! Da bar ja imam jednu takvu da mi nacrta drvo sa dunjama iznad kreveca...
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 4.3.2011 14:26:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala , Jeco . Možda da pokušaš sama , ako si vešta sa četkicom ? Mi smo skidali ideje sa neta ... Možeš da ištampaš nešto pa da prekopiraš ?
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 5.3.2011 9:12:50
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Za onu prelepu kreaciju treba imati bas umetnickih sklonosti, a ja imam dve leve ruke za crtanje pa cu videti da nadjem nekog sa dve desne da to uradi. A pokazacu sliku tvoje sobice tj. tvoje bebice kako bih objasnila koliko poeticno teba da bude!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 7.3.2011 13:41:07
|
|
|
|
jeca.vestica
|
Ali ovaj post anonimne od pre vise od godinu dana: "Izadji bebo da vidis sta sam ti sve kupila i napravila" je ubedljivo najbolji!!! Mislim da posle 36. nedelje sve tako misle!
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 13.7.2011 17:15:46
|
|
|
|
klara01
|
zna li neko gde mozemo da nabavimo ovakve aplikacije za zidove klik
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?