RE: Amniocenteza? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

viking -> RE: Amniocenteza? (21.8.2013 23:45:47)

Hvala, videćemo šta će biti, ja sam raščistila u glavi i spremna sam na sve ishode.

Lesice, neću ići, odlučili smo u korist amnio, pa ne vidim svrhu odlaska kod nje. A i sama si rekla da će mi ona reći da idem na amnio :)

cvećka -> RE: Amniocenteza? (22.8.2013 8:51:26)

Vik, zakazi onda na vreme, pisale su na nekim prethodnim stranama da je guzva haos [sm=smiley31.gif]

Agripina -> RE: Amniocenteza? (22.8.2013 13:21:57)

daco, drago mi je da je beba dobro.

Ja sam danas išla na kontrolu, dr kaže da je s bebom sve ok, a što se kontrakcija tiče, kaže da bi se vjerovatno javile i da nisam radila amniocentezu. Sad su mi naredili strogo mirovanje i pojačali terapiju, i saznala sam da nosim dječaka. :) Još samo da stignu rezultati (nadam se za 2 sedmice), pa da čujem da je sve u redu.

dacamladenovic -> RE: Amniocenteza? (22.8.2013 14:33:59)

Hvala Agripina, bice i kod tebe sveok,ne brini ,samo odmaraj [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

dacamladenovic -> RE: Amniocenteza? (23.8.2013 10:33:46)

Uzela sam rezultat ,normalan zenski kariotip[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]

viking -> RE: Amniocenteza? (23.8.2013 10:43:15)

SUper daco, vidiš da si se sve vreme brinula bez razloga :) Aj sad fino opušteno, slobodno nam se pridruži i na drugim temama :)

Powerpuff Girl -> RE: Amniocenteza? (23.8.2013 15:00:29)

Daco, super vesti! [sm=bravo.gif]

Dani.kv -> RE: Amniocenteza? (23.8.2013 16:00:14)

Vik drago mi je zbog odluke. Ipak su testovi statistika a ovo je konkretna stvar. Ja se najvise plasim kontrakcija posle toga al saznacemo pol pa da polako razmisljamo o imenima

viking -> RE: Amniocenteza? (23.8.2013 16:03:27)

Dani, biće sve ok, kad smo već dovde dogurale [sm=smiley36.gif]

jacadjukic -> RE: Amniocenteza? (24.8.2013 16:57:09)

cao,devojke! evo ja se vratila sa ac ,radila sam u imd. sve je proslo dobro. svi su ok tamo. lezala sam 4 dana. dobila sam otpusnu listu i tamo me je nesto zbunilo ,pise pojacanja ehogenost intestinuma. da li neko zna sta to znaci? moj gin.je na odmoru do 9 sep.a ja sam pocela da brinem :(

Dani.kv -> RE: Amniocenteza? (24.8.2013 17:06:13)

Vik i moji s posla smatraju da je kriza prosla pa kazu mogla bi da krenes da radis?!
Da putujem 35km svaki dan, sedim na salteru na promaji i budem na raspolaganju poreskim obveznicima kojima zivci nisu jaca strana. Ja, VTO dupla trudnica

viking -> RE: Amniocenteza? (25.8.2013 12:41:05)

Pa nema oni šta da smatraju, njihovo mišljenje je potpuni irelevantno, ti imaš bolovanje koje ti je otvorio lekar, i nema dalje priče. Svašta... Nemoj mi samo reći da si se nasekirala oko toga.

jela 76 -> RE: Amniocenteza? (27.8.2013 15:06:38)

Uzeli smo danas rezultat, normalan ženski karotip!!! [sm=bravo.gif] [sm=rozacrtici.gif]

Uživamo u saznanju, a i planiranju svih ostalih stvari, od imena pa na dalje.

Svima bih preporučila da rade AC! Žene, ne plašite se.
[sm=smiley36.gif]

Powerpuff Girl -> RE: Amniocenteza? (27.8.2013 21:15:36)

Jelo, divne vesti, bas mi je drago!

subotičanka -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 19:09:51)

Drage trudnice,ja sam nova na ovom forumu.Pozdrav svima.
Bila sam na expertnom UZ koji je super,doktorka prezadovoljna.Double test katastrofa.Preporučuju AC.
Čitam već dva dana razne komentare i slučajeve na ovom forumu i dolazim do zaključka da nas šalju na AC kao na obično vađenje krvi.
Nije mi normalno,a u većini slučajeva rezultati AC budu dobri(hvala Bogu).
Možda sam ja paranoik ali ovo smrdi na otimačinu para,da li direkno iz naših džepova ili od zdravstvenog osiguranja.
Nisam još uvek odlučila da li ću ići ili ne,ali sam u frci OGROMNOJ!

17 joka -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 19:13:30)

Jelo [sm=bravo.gif] bas mi je drago

Dani i ostale cure srecno na AC[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 19:18:00)

Subotičanka dobrodošla!

I meni se čini kao i tebi ..

U svakom slučaju, tvoja je odluka, a ja ti želim sve njabolje, šta god odlučila [sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: subotičanka

Bila sam na expertnom UZ koji je super,doktorka prezadovoljna.Double test katastrofa.Preporučuju AC.
Čitam već dva dana razne komentare i slučajeve na ovom forumu i dolazim do zaključka da nas šalju na AC kao na obično vađenje krvi.
Možda sam ja paranoik ali ovo smrdi na otimačinu para,da li direkno iz naših džepova ili od zdravstvenog osiguranja.

viking -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:20:32)

Subotičanka, ja ne mislim da je AC otimačina para, naročito ako ti je loš dabl. Na kraju, niko te ne tera da ideš, odluka je tvoja. Tačnost dabl testa je oko 80%, ekspertnog ultrazvuka nešto više (s tim što se pravi ekspertni radi mnogo kasnije, oko 20. nedelje jer su pre toga bebe male da bi se sve dobro videlo), a ti sama proceni da li ti odgovaraju ovi procenti i da li je to dovoljno da mirno spavaš.
I naravno, dobro došla na forum!

lesica -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:22:31)

Vik, kada ti ides na amnio?

viking -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:25:50)

Za 12 sati [sm=smiley4.gif]

lesica -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:28:03)

[sm=bravo.gif] Bice to sve sjajno.

17 joka -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:29:15)

Vik, bice sve ok [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

viking -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:29:36)

Ma da, to i ja kažem. Nisam danas ni pomislila na to, evo tek sad kad si me pitala. Neke stvari stvarno nisu u mojim rukama, ne vredi se sekirati.

lesica -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:33:34)

Bas tako draga.
Svidja mi se to razmisljanje [sm=bravo.gif]

Agripina -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:50:20)

IZVORNA PORUKA: subotičanka

Hoćeš li ići ili ne, odluka je samo tvoja, ali ja bih se uvijek odlučila da idem, da budem sigurna i što je viking napisala, da mirno spavam, bez obzira što mislim da su možda i počeli da pretjeruju sa AC. Ipak je to moja beba i da ne daj bože nešto ne bude kako treba, ne bih sebi nikad oprostila što nisam ništa preduzela. Sama amniocenteza nije strašna, ne boli, izgledi da se nešto desi su skoro zanemarivi, a ja lično ne bih podnijela da se još 4 i po mjeseca pitam da li je sve u redu. Ovako... još dva dana i sve ću da znam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>