Agripina -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 21:50:20)
|
IZVORNA PORUKA: subotičanka Drage trudnice,ja sam nova na ovom forumu.Pozdrav svima. Bila sam na expertnom UZ koji je super,doktorka prezadovoljna.Double test katastrofa.Preporučuju AC. Čitam već dva dana razne komentare i slučajeve na ovom forumu i dolazim do zaključka da nas šalju na AC kao na obično vađenje krvi. Nije mi normalno,a u većini slučajeva rezultati AC budu dobri(hvala Bogu). Možda sam ja paranoik ali ovo smrdi na otimačinu para,da li direkno iz naših džepova ili od zdravstvenog osiguranja. Nisam još uvek odlučila da li ću ići ili ne,ali sam u frci OGROMNOJ! Hoćeš li ići ili ne, odluka je samo tvoja, ali ja bih se uvijek odlučila da idem, da budem sigurna i što je viking napisala, da mirno spavam, bez obzira što mislim da su možda i počeli da pretjeruju sa AC. Ipak je to moja beba i da ne daj bože nešto ne bude kako treba, ne bih sebi nikad oprostila što nisam ništa preduzela. Sama amniocenteza nije strašna, ne boli, izgledi da se nešto desi su skoro zanemarivi, a ja lično ne bih podnijela da se još 4 i po mjeseca pitam da li je sve u redu. Ovako... još dva dana i sve ću da znam.
|
|
|
|