viking -> RE: Amniocenteza? (4.9.2013 22:32:38)
|
Ako ovako misliš, zašto razmišljaš o amniocentezi, nema potrebe da je radiš, ako već njen rezultat ne utiče na tvoju odluku da rodiš. Opusti se i uživaj. I koliko sam ja razumela doktora, najveća opasnost kod amnio je od infekcije, kad igla prolazi kroz tkiva, ako negde postoji neka infekcija, postoji mogućnost da se putem igle ona prenese na plod. Mene teši to što na forumu nikad nijedna žena nije pisala da je izgubila bebu kao posledicu amniocenteze. Stvarno je teško doneti odluku, ali svaka od nas to mora za sebe da izvaga, šta je "manje zlo". Ipak, znaj da je u najvećem broju slučajeva sve u redu, pa se potrudi da se sekiraš što manje. IZVORNA PORUKA: subotičanka Tek treći dan traje moja agonija i najmanje na šta mislim je da li će da me boli.Razmišljam o tome da se ne desi spontani pobačaja zbog AC a da je dete zdravo,isto tako ako je ne daj Bože bolesno,nisam u stanju da ga ubijem.Nisu mi dovoljni tamo neki procenti,nečije formule,statistike i računice.Sve je dobro kad se dobro završi,ali moje je tek počelo.[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|