RE: EX pušači (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

Anoniman -> RE: EX pušači (6.10.2012 22:12:39)

[sm=bravo.gif] samo napred i ne odustaj!!!!

mlada_mama -> RE: EX pušači (6.10.2012 22:16:40)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

ninicak, mislim da je ovo tema EX pusaci, a ne ANTIPUSACI, nema potrebe da omalovazavas nekoga ko pusi!

Ex pušači ne pušači i cene cigareta, al kako god... Ne slažem se ni sa jednom ni sa drugom stranom... ja sam pušila po 3 pakle i prestala sam pre 5 godina... No ja jesam pušač i hedonista u duši te ću jednoga dana sigurno početi ponovo, kad definitivno završim sa rađanjem i dojenjem... I dalje mislim da je neprikladno o tome pisati ljudima koji ostavljaju ili žele da ostave pušenje... Valjda je ova tema da ohrabrio one koji žele da prestanu... Otvorite temu o cigaretama za pušače...

pa ti sestro i treba da prestanes, 3 pakle [sm=smiley3.gif]
sta si ti radila, samo sjedila i pusila jednu za drugom [sm=zmeden.gif]
ja mislim da onaj koji zna da uziva u cigaretama ne treba da prestaje, dokazano je da samo par cigareta ustvari imaju onaj ,,ceif,, i sjednu ti, a ostalo je samo navika i ne ispunjeno vrijeme, ja kad sam pusila to je bilo 10 cigareta u danu i super mi je bilo, i planiram tako opet, a opet izuzetaka svuda ima [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (6.10.2012 22:33:25)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

ninicak, mislim da je ovo tema EX pusaci, a ne ANTIPUSACI, nema potrebe da omalovazavas nekoga ko pusi!

Ex pušači ne pušači i cene cigareta, al kako god... Ne slažem se ni sa jednom ni sa drugom stranom... ja sam pušila po 3 pakle i prestala sam pre 5 godina... No ja jesam pušač i hedonista u duši te ću jednoga dana sigurno početi ponovo, kad definitivno završim sa rađanjem i dojenjem... I dalje mislim da je neprikladno o tome pisati ljudima koji ostavljaju ili žele da ostave pušenje... Valjda je ova tema da ohrabrio one koji žele da prestanu... Otvorite temu o cigaretama za pušače...

pa ti sestro i treba da prestanes, 3 pakle [sm=smiley3.gif]
sta si ti radila, samo sjedila i pusila jednu za drugom [sm=zmeden.gif]
ja mislim da onaj koji zna da uziva u cigaretama ne treba da prestaje, dokazano je da samo par cigareta ustvari imaju onaj ,,ceif,, i sjednu ti, a ostalo je samo navika i ne ispunjeno vrijeme, ja kad sam pusila to je bilo 10 cigareta u danu i super mi je bilo, i planiram tako opet, a opet izuzetaka svuda ima [sm=smiley36.gif]

Pa šta ćeš na temi o EX pušačima?

mlada_mama -> RE: EX pušači (7.10.2012 10:43:30)

pogledaj post malo bolje, napisala sam ,,ja KAD sam pusila,,
prestala sam zbog trudnoce, tako da se vodim kao EX pusac, a to da li cu da pocnem ili ne, nema veze s ovom temom

bojanica7 -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:17:37)

isi, hvala na slici [sm=smiley1.gif] i dimu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] malo mi smeta sto je rozim napisano to na filteru, al dobrp[sm=smiley36.gif]

i ne znam kako je ikome mogla da zasmeta slika koju je isi okacila kad su cigarete svuda oko nas: na kasama, u trafikama, ma gde god se okrenes...

i ja podrzavam svakog ko zeli da ostavi cigarete, kao i svakog ko zeli da im se vrati [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:22:12)

bojanice imaju jos white cini mi se one verovatno imaju srebrno na filteru, nemaju rozo[sm=smiley36.gif]
sa ovim poskupljenjem cigara mm i ja cemo morati u skorije vreme da ostavimo pusenje, sad je vec ogromna cifra mesecno kad saberemo koliko potrosimo[sm=hudicek1.gif]
ja mogu lako da prestanem, samo jos mm da ubedim[sm=smiley23.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:23:56)

Meni cigharete ne smetaju ni u kom obliku, ali svi koji su ostavili znaju da to nije ni malo lako ni jednostavno, zato mislim da ako neko dođe u temu o ostavljanju pušenja po podršku i ohrabrenje dok prolazi kroz sve to, nema potrebe da ga i tu čekaju izazovi i zazubice...

Olga75 -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:26:25)

ma koje zazubice , ako posle nekog duzeg vremena zapalis cigaretu slosi ti se , zavrti u glavi , krene nagon za povracanjem , uzasan kasalj
svaka cast ex pusacima [sm=bravo.gif]

Cindarella -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:27:25)

O,da,Isi,pusila sam,oko 6 godina,kutiju ipo dnevno.[sm=smiley5.gif]
Dogovorili smo se,ako zelimo drugu bebu da moramo da se odreknemo cigareta prvenstveno,ima tu jos par stvari na spisku koje smo eliminisali.

Verolina -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:27:36)

Meni tako legne cigara uz kavu. Ja pusim malo ili nimalo u toku dana ako sam sama, ali ako imam drustvo, kukuuuuuuuuuu...Pa gora sam od Turcina.
Nego, je l'' neko citao onaj prirucnik Alena Kara? Imalo efekta?
Cind, pa ti si trudna????[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bojanica7 -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:42:47)

gae, mozda imas pravo i mozda stvarno nije mesto da se ovde prisecamo kako je divno povuci dim [sm=smiley36.gif] al i to sto olga kaze,,, de cemo da otvaramo jos jednu temu o cagretama. a kad bi se otvarala, mogla bi se zvati:
volim cigarete i rado ih se secam [sm=jezicek.gif]

olga, u pravu si, prvi dim posle godinu dana bio je jeziv , al je sledeci vec bio prihatljiviji. o trecem necu pricam [sm=smiley36.gif] odoh s ove teme [sm=smiley1.gif]

Janncica -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:43:49)

verolina citala ja knjigu...ranije,pre trudnoce i stvarno ima neki uticaj na psihu...Samo sam ja kad sam dosla do polovine skontala da je covek u pravu i prestala da citam...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Cim sam zatrudnela,zgadile su mi se i od onda sam ex pusac...koji povuce ponekad dim,dva...[sm=smiley9.gif] jednom u nedelju dana... posle 6 meseci(koliko nisam pusila) kad uzmem cigaru,sve mi smesno i ne znam da je drzim...

Verolina -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:47:25)

[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:54:37)

moja mama je citala tu knjigu, ja je pitam jesi pusila dok citas,ona kaze:pa jesam[sm=smiley36.gif] na nju nije imalo efekta, ona sve kao planira(ali ne zeli)da ostavi cigare, isla je cak i na one grupne terapije, ali ne vredi.
onaj ko ima jak razlog ostavice pusenje, ko nece naci ce milion da nastavi i opravda sebe

branki* -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:56:35)

tacno,isidora.ja mojima kad sam kupila one mustikle za odvikavanje,tata nije ni probao,ni pokusao!

Janncica -> RE: EX pušači (7.10.2012 13:59:05)

isidora88 potpuno razumem tvoju mamu...[sm=smiley36.gif] a dok citas knjigu,ima nekih delova gde on kaze...sada zapalite cigaretu....povucite jako jedan dim...i takoooo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i kako da zena ne pusi...

isidora88 -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:08:56)

zato ja necu citati knjigu[sm=smiley36.gif]
ja sam u trudnoci bez problema ostavila pusenje, i sledeci put cu tako, stvarno je sve iz glave, dete mi mi je bio dovoljan razlog [sm=smiley1.gif]
sad nema sanse da bih ostavila osim ako i mm ne batali pa da zajedno kriziramo[sm=jezicek.gif]
meni je najveci problem bio kad sam isla negde u kafic, uf tu nisam znala sta cu sa rukama, inace pusim pola kutije dnevno max, pre trudnoce sam i vise a sada mi ne prija, a ni nemam vremena, jedino sto verolino kaze u drustvu mogu celu paklu

vojvodjanka87 -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:22:01)

Meni je danas šesti dan bez ijedne cigare,super podnosim nadam se da ce tako i ostati [sm=bravo.gif] lepo mi je ujutru se budim bez kašlja[sm=smiley36.gif]

Cindarella -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:26:54)

Ja nisam ni cula za tu knjigu.[sm=smiley36.gif]\
Ja sam pusila kutiju ipo,mm jednu dok je na poslu,i jednu do veceri.Mnogo,brate mili.Sa cigaretama mi je i kafa otisla,jednostavno,nije mi vise to taj dozivljaj bez cigarete.[sm=jezicek.gif]
Verka,daaaaaaa! Stize nam mali patuljak.[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:40:17)

Bravo Cind, bravo[sm=bravo.gif]

bojanica7 -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:47:07)

moja drugarica je citala tu knjigu i prestala je da pusi, al je propusila posle deset meseci.

moj drug je prestao tako sto je isao na grupnu terapiju. i dalje ne pusi.

moja mama je prestala prosle godine posle operacije materice, niej pusila u bolnici pet dana, pa joj taman bilo super da nastavi. a tata se solidarisao. oboje s dve kutije nahglo prestali. mama uospte nije imala krize, kao super joj je, a tata stalno kuka (vec godinu dana) kako bi zapalio [sm=smiley36.gif] i na kraju, pre mesec dana, keva posle kumove sahrane propusi. kao samo malo neko vreme dok se ne izbori sa stresom. i kad tata kaze: ocu i ja da pusim, ona ce: nemoj, evo samo sto nisam ostavila. i tako vec mesec dana [sm=jezicek.gif]

al kontam da ti treba motiv: bilo novac, bilo zdraavlje, trudnoca,,,, nekako mislim da kad znas zasto zelis da prestanes, ide lako. a ovako kao volis da pusis, ne smeta ti (jos) zdravetsveno. imas novac da priustis pljuge i kao sto bi prestajao...

Cindarella -> RE: EX pušači (7.10.2012 14:52:08)

Bojanice,samo sto nije ostavila.[sm=jezicek.gif]
Verka,vidis kako vas prasim sa avatara.[sm=smiley1.gif]

bonita -> RE: EX pušači (11.10.2012 12:26:02)

Kontam,vec 2 meseca zasto ja pusim.
Smanjim,po par sati ne pusim,pa ponovo ko turcin,pa me grize savest,pa ponovo smanjim
I kontam...zasto svakom meseca ispusiti jednu moju omiljenu Guess tasnu..
Zasto trujem sebe?Zasto sebe izlazem riziku?Zasto disem lose,kad vec mogu duboko disati,Ma kontam mnogo toga..
Ali sam sada u 11 i 40 skontala da ja vise nemam sta da kontam,vec jednostavno bacim paklu cigareta i uset_am u novi i kvalitetniji zivot bez dima.
Tako da zelim se ovde prijaviti od
11.10.2012 kao nepusac..
I nastajacu to obecanje sebi i da ispunim.

Anoniman -> RE: EX pušači (11.10.2012 12:37:59)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

M.mama -> RE: EX pušači (11.10.2012 12:41:23)

Nisam dugo pusila ali sam stigla do kutije dnevno. Cim sam saznala za T prestala sam. Sinoc kao ajde da uzmem dim od muzica kad ono ja ne smem da povucem dim, kao da nikad nisam cigaru u usta stavila![sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>