RE: EX pušači (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

madre -> RE: EX pušači (11.10.2012 12:43:39)

bonita, lepo receno[sm=smiley20.gif]
evo i ja ti se pridruzujem ovog momenta[sm=bravo.gif]

bojanica7 -> RE: EX pušači (11.10.2012 13:09:25)

bravo, bonita!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

madre, samo napred[sm=bravo.gif]

Krcko -> RE: EX pušači (11.10.2012 13:21:20)

Bonita svaka čast[sm=bravo.gif]

red3lilu -> RE: EX pušači (11.10.2012 13:44:11)

Sva se uzbudim kad vidim ovu temu[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]..Poslednjih dana pomišljam na koji dim, malo da me smiri, ali znam da će biti kontraproduktivno i da će mi se slošiti skroz...Tako da ostajem ex i dalje[sm=smiley1.gif]

mati -> RE: EX pušači (11.10.2012 13:51:51)

Vidi temu... Evo i ja se pridruzujem, treca nedelja vec. Prosto se dicim kad ispijem kafu uz novine ili tv, bez odlaska na terasu.

Anoniman -> RE: EX pušači (11.10.2012 13:58:31)

IZVORNA PORUKA: isidora88

pitanje za tash: kao bre karelia nije poskupela? mislim od cega zavisi da li ce neke poskupeti ili ne?[sm=zmeden.gif]

Nemam pojma Isi, ja ih samo platim prodavcu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Biksi79 -> RE: EX pušači (11.10.2012 14:42:53)

I ja se pridruzujem ne pusackom kutku,za koji dan ce biti mesec dana [sm=bravo.gif]
Ali ja uopste nisam srecna sto ne pusim,naprotiv,bas sam tuzna bez njih i bas mi se pusi puno.Iskreno da mogu po par komada dnevno pusila bih jos,al ja sam preterivala i bilo je vreme da kazem dosta,a najvise zbog borbe da dobijem bebicu.

Bravo za sve koje ste tako lako ostavile cigarete,a nadam se da cu i ja izdrzati [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (11.10.2012 14:45:43)

Mom mužu uskoro 5 godina kako ne puši!!! [sm=bravo.gif]

Zell -> RE: EX pušači (12.10.2012 11:51:14)

Evo da se upisem i ovde od ponedeljka popodne nisam zapalila... danas 4 puna dana. Trudim se da izdrzim, nadam se da hocu. Ne osecam jos nikakve bitnije promene kao sto ste pisale da nema vise kaslja i sl. mozda se i osecam bolje ali ne stignem razmisljati o tome - bavim se nerazmisljanjem o tome kako bi sad jednu zapalila... nije mi problem dok radim nesto nego cim sednem dodje mi evo i sad dok sam za kompom samo pijem vodu i cuclam bombone... jedino sto kao da sam stalno gladna al kontam da mi je to mozda od hormonske terapije na kojoj sam ovaj mesec... Videcemo, navijam za sve nas da izdrzimo [sm=bravo.gif]

gagilly -> RE: EX pušači (12.10.2012 18:53:39)

pozdrav cure,
evo i ja se upisujem ovde ne pusim od 1.avgusta ali cini mi se da cu ubrzo i da se ispisem[sm=smiley36.gif]
prestala sam odjednom, samo sam rekla necu vise bacila paklu i nisam vise uopste razmisljala o cigaretama, nisam imala ni jednu jedinu krizicu. oko deteta jurcam po ceo dan pa nemam ni vremena za sedenje i divanjenje. zato sam i prestala, jer nikad nemam vremena da sednem i na miru popijem kaficu i ispusim cigaricu, volim to na miru da radim a ne da je drzim u zubima i trcim za detetom.
ALI pre jedno mesec dana pocela sam da osecam tegobe u smislu tahikardija, povecanog pritiska i stezanja u grlu,sumnjalo se na stitnu zlezdu, isposecivala sam sve moguce lekare i zdravlje mi je besprekorno. razlog tome je stres i nervoza, mm je pre mesec dana tacno otisao u inostranstvo da radi i ja jako tesko podnosim samocu i razdvojenost od njega. Tj., drzim se ja super kao sve je ok bez nervoze i osmeh na lice ali me je podsvesno davilo zato sto potiskujem, mesec dana sam imala osecaj kao da mi je neko zavezao kanap oko grla[sm=smiley13.gif]
dakle treba mi neki ventil, nesto za oslobadjanje od napetosti bar malo, kontam da je bolje da zapalim jednu cigaretu nego da pijem lekove za pritisak i smirenje u 27.god.
ne znam, nisam pametna. ali mislim da cu gadno da se zeznem i da je zapalim[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (12.10.2012 20:46:25)

Kreni na neku rekreaciju, to bi ti bio najbolji izdivni ventil [sm=smiley1.gif]

gagilly -> RE: EX pušači (12.10.2012 21:25:51)

uh, kako ne bi, samo kad bih imala vremena lako bih ja nasla mnoogo izduvnih ventila, rekreacija, picence sa drugaricama, soping setnjica i slicno.... ali imam jednog malog krpelja koji me vuce za nogavicu po ceo dan, trenutno zivim samo sa sveki jer mi je mm na putu, mozes misliti[sm=smiley5.gif] ona ga pricuva kolko da nesto uradim po kuci ili nesto osnovno, a za rekreaciju cu morati da sacekam da malac poraste[sm=smiley1.gif]
jos se kolebam, ne znam sta da radim, od juce samo na to mislim. nadam se da necu pokleknuti niti skrenuti od nervoze, bas me stislo, prvi put mi se to desava.

gagilly -> RE: EX pušači (12.10.2012 22:37:58)

Epilog: malocas sam skuvala sebi kafu, zapalila cigaretu. Ispusila sam je u fazonu " sta je sad ovo, ko si sad pa ti" :-). Cudila se par minuta, pa zapalila jos jednu. Na pola cigarete me je stiglo sve sto je bio razlog da prekinem, i ugasila sam je sva srecna, sada sam defitivno sigurna da ostajem ex pusac[sm=bravo.gif]
Smrdi, boli me glava od nje, stvara mi mucninu, i ne resava ni jedan zivotni problem vec mi stvara dodatne. Nije mi zao sto sam je zapalila vec naprotiv, samo mi je potvrdila grozno misljenje koje imam o njoj. Bas mi je laknulo, pozdravljam i podrzavam sve ostale ex pusacice, samo napred nedajte se pokolebati[sm=bravo.gif]

Zell -> RE: EX pušači (13.10.2012 10:20:51)

[sm=bravo.gif] gagilly [sm=bravo.gif] evo srcem kafu kao caj da pijem... izdrzavam...

gagilly -> RE: EX pušači (13.10.2012 11:34:18)

naravno da ces izdrzati. samo ne razmisljaj od tome, meni je pomoglo sto sam non-stop u akciji. eto, posle 2,5 meseca imala sam prvu krizu za cigaretom, ali to pripisujem vanrednim okolnostima koje su mi prouzrokovale jaku nervozu. Sad sam super, jako sam srecna sto zivim bez duvanskog dima, cela kuca mi mirise, milinaa[sm=bravo.gif] evo jedna nepusacka[sm=kava.gif] u to ime!

bojanica7 -> RE: EX pušači (15.10.2012 11:55:22)

gagili, ja skroz podrzavam to sto si probala i odustala. nekako, da nisi sad probala, garant bi ceznula za cigaretom jos dve godine... ovako nekako znas da ti se ne svidja, nije ti slatko zabranjeno voce [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (16.10.2012 9:59:03)

Jutros mi šefica kaže "Dolazi Rausch u Novi Sad" - ko je Rausch?
Tada mi objasni da je ona cigarete nakon 30 god ostavila pomoću hipnoze, pre 3 godine.

Dotični Darko Rauch dolazi 27.oktobra u hotel President u NS. Cena tretmana je oko 100eur, i imaš prava na 3 tretmana, iako 90% ljudi prestane posle prvog.

Evo texta koji sam našla, sve što piše mi je i šefica ispričala.

http://www.naslovi.net/2008-11-11/gradjanski/nakon-mog-tretmana-i-zakleti-pusac-prestaje-s-nikotinom/906076

Šefica kaže da je posle prve hipnoze zapalila ponovo, ali joj je cigareta bila mnogo gadna, kaže, zapalim, pa ugasim. Posle mesec dana ga je kontaktirala telefonom, i nakon toga više nikada nije zapalila.

Šta vi mislite o hipnozi kao vidu odvikavanja od pušenja? Da li je neko bio?

boba 11 -> RE: EX pušači (16.10.2012 10:06:57)

Nisam cula za to ali mi je tetka pricala da su Nemci poceli pre par godina da hirurski otklanjaju deo mozga gde se nalazi ta zelja za cigarama da tako strucno se izrazim[sm=smiley36.gif]Meni je sve to bzv ko hoce da prestane prestace i sam ko nece propusice kad tad

Anoniman -> RE: EX pušači (16.10.2012 10:08:25)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley3.gif[/image]

Zamisli da ti otklone pogrešan deo mozga! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja se bojim hipnoze.

boba 11 -> RE: EX pušači (16.10.2012 10:10:29)

[sm=smiley22.gif]

Janncica -> RE: EX pušači (16.10.2012 10:14:48)

mislim da sam cula da je neki poznanikov kum bio na hipnozi(dao dobre pare) i odjednom poceo da ide na pecanje svaki vikend jer ga to opusta...[sm=smiley36.gif] Mislim da ne pusi vec 2 godine...

Anoniman -> RE: EX pušači (16.10.2012 10:20:17)

Pa toga se bojim... to "čačkanje" po mozgu mi je mnogo rizično... Šta ako počnem da se drogiram jer me to opušta? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anoniman -> RE: EX pušači (16.10.2012 12:58:43)

Jako mi je tužno što većinu stvari iz svog života lepo kontrolišem, veoma sam dosledna kada su deca u pitanju, kada je posao u pitanju, jedino kada sam ja u pitanju, onda se uvek nešto odlaže.
Imam još 6 cigareta, i neću kupiti novu kutiju. Probaću ponovo.

tijatija -> RE: EX pušači (16.10.2012 13:09:51)

IZVORNA PORUKA: Tash

Jutros mi šefica kaže "Dolazi Rausch u Novi Sad" - ko je Rausch?
Tada mi objasni da je ona cigarete nakon 30 god ostavila pomoću hipnoze, pre 3 godine.

Dotični Darko Rauch dolazi 27.oktobra u hotel President u NS. Cena tretmana je oko 100eur, i imaš prava na 3 tretmana, iako 90% ljudi prestane posle prvog.

Evo texta koji sam našla, sve što piše mi je i šefica ispričala.

http://www.naslovi.net/2008-11-11/gradjanski/nakon-mog-tretmana-i-zakleti-pusac-prestaje-s-nikotinom/906076

Šefica kaže da je posle prve hipnoze zapalila ponovo, ali joj je cigareta bila mnogo gadna, kaže, zapalim, pa ugasim. Posle mesec dana ga je kontaktirala telefonom, i nakon toga više nikada nije zapalila.

Šta vi mislite o hipnozi kao vidu odvikavanja od pušenja? Da li je neko bio?

Ја сам чула да је овде био један чобек, који је хипнозом решабао зависнот од пушенја. Одсео је три дана у једном хотелу у ПГ , али су га брзо протерали [sm=smiley36.gif] 100е је био један третман, незнам јел је то тај што долази код вас, али ја лично неверујем у то и да све , као и оставњанје дувана иде из главе а не из џепа [sm=smiley36.gif]

gagilly -> RE: EX pušači (16.10.2012 16:46:40)

tash, samo napred[sm=bravo.gif]
kakve hipnoze i gluposti, to je samo zaradjivanje para na ljudskoj nemoci. za ostavljanje duvana je potrebna samo jaka volja i karakter. meni je samo jednog dana dojadilo jer sam imala glavobolje svakodnevne od cigareta, bacila sam paklu (nemam pojma kolko je bilo u njoj) i kupila kobajagi one Tabex tabletice. I kao, ja vise ne palim, ali ako mi bas bude kriza pocecu da pijem te tablete. popila sam samo 4 tabletice narednog dana i to je to.
Pre neki dan me je sustigla jaka nervoza pa sam se istripovala da ce cigareta da mi "smiri zivce", ali me je odmah klepilo u glavu sve sto sam mrzela kod njih, i definitivno necu vise, nema sanse. Baci paklu odmah, jaca si od toga.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>