gagilly -> RE: EX pušači (12.10.2012 18:53:39)
|
pozdrav cure, evo i ja se upisujem ovde ne pusim od 1.avgusta ali cini mi se da cu ubrzo i da se ispisem[sm=smiley36.gif] prestala sam odjednom, samo sam rekla necu vise bacila paklu i nisam vise uopste razmisljala o cigaretama, nisam imala ni jednu jedinu krizicu. oko deteta jurcam po ceo dan pa nemam ni vremena za sedenje i divanjenje. zato sam i prestala, jer nikad nemam vremena da sednem i na miru popijem kaficu i ispusim cigaricu, volim to na miru da radim a ne da je drzim u zubima i trcim za detetom. ALI pre jedno mesec dana pocela sam da osecam tegobe u smislu tahikardija, povecanog pritiska i stezanja u grlu,sumnjalo se na stitnu zlezdu, isposecivala sam sve moguce lekare i zdravlje mi je besprekorno. razlog tome je stres i nervoza, mm je pre mesec dana tacno otisao u inostranstvo da radi i ja jako tesko podnosim samocu i razdvojenost od njega. Tj., drzim se ja super kao sve je ok bez nervoze i osmeh na lice ali me je podsvesno davilo zato sto potiskujem, mesec dana sam imala osecaj kao da mi je neko zavezao kanap oko grla[sm=smiley13.gif] dakle treba mi neki ventil, nesto za oslobadjanje od napetosti bar malo, kontam da je bolje da zapalim jednu cigaretu nego da pijem lekove za pritisak i smirenje u 27.god. ne znam, nisam pametna. ali mislim da cu gadno da se zeznem i da je zapalim[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|