RE: EX pušači (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

Anoniman -> RE: EX pušači (27.7.2012 21:26:44)

ko kaze da vremenom postane lakse - laze, majke mi!! hocu sebi u oko za je zabodem koliko mi treba a vec godinu dana ne pusim!!

Anoniman -> RE: EX pušači (27.7.2012 21:32:52)

BB, ja sebi dam oduška s vremena na vreme. Sasvim sam sigurna da NIKADA više neću biti pušač, ali kad izađem, pogotovo sa društvom od mm, a to je otprilike 5 puta godišnje, ja pušim. Mm nije bilo pravo u početku, baš se ljutio na mene, ali shvatio je da neću početi ponovo da pušim, a baš mi fale cigare, pa mi ovo bude dovoljno. I to je uvek potpuno spontano, nije da živim za taj dan, i ne razmišljam o cigarama najčešće, ali kako se dohvatim trećeg bambusa cigara se sama pali. I meni je to sasvim ok, odrekla sam se nečega što sam mnogo volela, tako da dajem sebi ovolicko pravo[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (27.7.2012 21:43:15)

ja nisam sigurna da ne bi nastavila. recimo da je bas verovatno da ce mi se smuciti ako probam, a opet ne bi rizikovala. posto jos uvek dojim od cigare nista, ali nista ni od pica tako da ne mogu jedno da zamenim drugim a bas bi volela. sad mi fali malo ventila u bilo kom obliku.

Olga75 -> RE: EX pušači (27.7.2012 21:54:27)

ja nisam duvanila preko dve godine pa sam ponovo pocela i to ohoho [sm=smiley13.gif]
sto rece Mark Tven ili ko vec : nista lakse nego ostaviti duvan , ja sam to uradio hiljadu puta

Anoniman -> RE: EX pušači (21.8.2012 18:58:16)

dajmidimdajmidimdajmidim ... pojela sam zanoktice [sm=smiley13.gif]

red3lilu -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:03:11)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

dajmidimdajmidimdajmidim ... pojela sam zanoktice [sm=smiley13.gif]

Nemoj misliti na cigar, nemoj misliti na cigar[sm=smiley36.gif]

Ali stvarno, ja ne dozvoljavam sebi da razmišljam o cigarama i pomaže... totalno sam ih smetnula sa uma kao nešto što ne postoji...

mufika -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:31:16)

Treci put sam ostavila za ovu bebu, svaki put teze i teze... volimdadimim, volimdadimim, volimdadimim... moracu toda smaknem s uma jer se plasim da 4. put necu moci da ostavim ako sad ponovo pocnem A JA O TOME RAZMISLJAM[sm=smiley24.gif][sm=smiley21.gif][sm=zmeden2.gif]

Janncica -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:40:12)

prestala,jer su mi se gadile prva tri meseca trudnoce... Imam u steku jednu kutiju za svaki slucaj...[sm=jezicek.gif]
i u prvoj trudnoci nisam pusila,a izasla iz porodilista i kupila dve kutije...[sm=smiley36.gif] Pusila sam 2 na dan dok je beba sisala(5 dana) i onda opet po starom...
Ne fale mi mnogo,ali me nekad povuce da zapalim...Karakter sam ja,samo kad hocu.

red3lilu -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:43:39)

meni i dalje stoji sakriven upaljač u torbi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:45:23)

uglavnom ne mislim, ali kad mi je dosadno do zla boga ili kad sam bas pod pritiskom (ili kad kao sad moja mama prodje sa cigarom u rukama [sm=hudicek1.gif])... vizualizacija je majka - ja uvlacim onaj drugi dim, punim plucima i to onim danima kad mi bas prija cigara
nadam se da necu pokleknuti, ne bih volela ponovo iz toga da se cupam.

mufika -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:52:45)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

nadam se da necu pokleknuti, ne bih volela ponovo iz toga da se cupam.

To je to! Iskreno se nadam i ja. I drzim nam fige.

mlada_mama -> RE: EX pušači (21.8.2012 19:54:48)

ja sam bila pusac prije trudnoce, i uspjesno sam ostavila cigarete istog momenta kada je test pokazao [sm=rozacrtici.gif]
kad se porodim planiram da pusim kada mi se bude trazila, e sad, uz malu bebu i milion obaveza mislim da ce to biti jedna ili dve uz kafu, ali zelim da imam taj momenat za ,,sebe,,

gagana83 -> RE: EX pušači (21.8.2012 20:06:27)

Ja se sve nadam da cu ostaviti cigare kad odu na 300 dinara kao sto najavljuju.
Ili da bar zatrudnim pa da se nadam da ce da mi se smuce kao u prvoj trudnoci [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (24.8.2012 22:55:39)

Opet idu cigare gore. Moje će biti oko 220, a mm-ove oko 250din. To je mesečno malo jače od 15.000din. Baš smo komentarisali da bismo tim parama mogli plaćati recimo ratu za auto pa da kupimo novi... STRAŠNO!

Celeste -> RE: EX pušači (1.9.2012 1:15:25)

Uskoro mm i ja planiramo bebu i evo jedne od prepreka, cigare...moram prestati da pusim, zelim da budem zdrava trudnica. Sta mi mozete savetovati? Slusam razne price, kazu ne valja naglo prekidati i to je stres za organizam, dok drugi kazu ne vredi postepeno [sm=zmeden.gif] iskreno nikad nisam pokusala da ih ostavim, al jesam strastveni pusac.

World -> RE: EX pušači (1.9.2012 1:23:59)

draga celeste, svakako je pohvalno to sto si odlucila da prestanes... mnogo mi je ruzno kad vidim trudnicu da pusi, a da ne pricam o stetnosti po bebu... moj savjet je da samo naglo presijeces, baci cigare i ne osvrci se.. lakse je u svakom slucaju, ja sam probala i jedno i drugo... nadam se da ces uspjeti...

Celeste -> RE: EX pušači (1.9.2012 1:26:46)

Hvala World na tako brzom odgovoru, bas me je strah kako cu to podneti, al verujem da je bolje sad nego da dozivljavam bilo kakav stres kad budem trudna. Hvala i na podrsci [sm=smiley1.gif]

Cuftas -> RE: EX pušači (2.9.2012 21:49:41)

Ja ostavljam godinama, Olga je lepo citirala Marka Tvena, tako je lako prestati, ali uvek pocnem ponovo. Nerviram samu sebe, posebno sto mislim da treba da se prestane pre trudnoce.

bojanica7 -> RE: EX pušači (2.9.2012 22:27:00)

meeni je ovo treci put da sam prestala u zivotu.

prvi put sa 19 nakon operacije zucne kese. bila u bolnici pet dana i kad sam izasla i povukla dim, jako sam se zakasljala i raspalaa sam se koliko me je bolela rana na stomaku. pa sam se primirila na tri meseca.[sm=smiley36.gif] kad sam bila sigurna da je zarasla, propusila sam [sm=jezicek.gif]

i bila sam ubedjena da cu pusiti bar pokoju u trudnoci jer verujem da ne moze da smeta. medjutim, nisam mogla. jako sam posle svake cigarete bila besna na sebe i bilo mi je lakse da ostavim nego da se nerviram. bilo tesko pet dana (cak trazila od mm da mi u prolazu duva u facu[sm=jezicek.gif]). ali sam znala da cu propusiti cim se porodim. i tako je i bilo. ali sam, dok je samo sisala, pusila dve-tri cigarete, pa sam svakog meseca povecavala po jednu, da bih dosla do sedam (moj omiljeni broj) kad je gala imala sest meseci i na sedam ostala *stvarno. jedino kad izadjem kao mogu deset, mada to je jaaako retko.
i uzasno mi prijaju cigarete. to je nesto samo moje. pusim iskljucivo uz kafu, limunadu ili pivce, i to sedeci i radeci samo to [sm=smiley1.gif]. ne usput, ne dok cuvam dete, ne dok nesto radim, vec kad imam mira da to radim na miru [sm=smiley1.gif]

i kad sam odjednom saznala da sam trudna opet [sm=smiley1.gif] a tek sto sam bila kupila kutiju mojih najdivnijih vog lila... nista.... skuvala kafu i polako popusila poslednju pljugu do filtera [sm=smiley36.gif] i eno mi je u kujni kutija jos stoji. mada ih mm pusi kad mu nestanu. i opet mi nekih nedelju dana bio bedak. ali je proslo i to je to. nekako kontam da je samo stvar u tome da covek skonta sta hoce. ja da nemam toliko urodjenu zelju za samokritikom, pusila bih nekoliko dnevno opusteno. ako mislis da to moze ugroziti bebu, prestani. ako mislis da joj nista nece biti od nekoliko pljuga, pusi. boli te uvo sta drugi kazu[sm=smiley1.gif]

a znam da jedva cekam da posle porodjaja i svega castim sebe kaficom i cigaricom i radujem se tom trenutku[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: EX pušači (2.9.2012 22:42:00)

bojanice, posle ovog tvog posta i da sam nepusac, ja bih propusila[sm=smiley36.gif]
volim kada neko to radi bas tako kao ti, moj tata je bio takav pusac, ali ostavio ih je skroz odavno[sm=bravo.gif]

Celeste -> RE: EX pušači (3.9.2012 0:17:28)

I ja sam strastveni pusac i ljudi koji me znaju komentarisu kako nisu videli jos osobu koja toliko uziva u cigaretama [sm=smiley36.gif] do sad moj najveci uspeh je smanjiti sa kutije na 10 cigara dnevno, ali kao sto kaze World verovatno je bolje odmah preseci jer ovako mi se cini samo da odlazem neizbezno. A mozda se i meni smuce ako u medjuvremenu zatrudnim, pa ih ostavim bez problema [sm=zmeden.gif]

bojanica7 -> RE: EX pušači (3.9.2012 0:31:12)

celeste, videces i sama. vecina trudnica oko mene prestala je da pusi jer im je bilo muka i nisu mogle. tako da eto neceg dobrog u mucninama[sm=jezicek.gif] hm, dal treba da se prebacimo u temu pusenje u trudnoci?

a za smanjivanje, sta znam. ja sam, kad smo poceli da pravimo prvu bebu, smanjila sa kutije i nesto na 12. to mi je bilo minimum. i cak bih nekad uzimala i po dim od muza, samo da ne zapalim 13. [sm=smiley36.gif] i tako tri meseca i kontala sam da nece biti teorije da smanjim na 0 [sm=smiley36.gif] medjutim, kad sam zatrudnela, nije mi bilo toliko tesko da prestanem ko sto sam mislila, iako mi uopste nije bilo muka. uzbudjen si oko bebice, pa se posvetis zdravoj hrani... i uposlis prste na rr [sm=smiley36.gif] ima i toga... da pusim, ne bih imala vremena da kuckam na forumu [sm=jezicek.gif]

Celeste -> RE: EX pušači (3.9.2012 0:35:44)

Izvinjavam se, naisla sam na ovu temu, jos se ne snalazim najbolje [sm=smiley9.gif]
Hvala ti Bojanice na odgovorima, malo si me ohrabrila i utesila. Nadam se da se onda uskoro upisujem ponosno u ovu temu [sm=smiley1.gif]

bojanica7 -> RE: EX pušači (3.9.2012 0:39:29)

ajde, ajde, upisuj se, sta cekas? [sm=smiley36.gif] (znam sta cekas, i zelim ti da sto pre docekas[sm=smiley1.gif]) odoh da spavam (i sanjam pljuge, ko pre neku noc[sm=smiley36.gif])

Anoniman -> RE: EX pušači (2.10.2012 10:43:18)

Moje cigare opet nisu poskupele. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>