bojanica7 -> RE: EX pušači (2.9.2012 22:27:00)
|
meeni je ovo treci put da sam prestala u zivotu. prvi put sa 19 nakon operacije zucne kese. bila u bolnici pet dana i kad sam izasla i povukla dim, jako sam se zakasljala i raspalaa sam se koliko me je bolela rana na stomaku. pa sam se primirila na tri meseca.[sm=smiley36.gif] kad sam bila sigurna da je zarasla, propusila sam [sm=jezicek.gif] i bila sam ubedjena da cu pusiti bar pokoju u trudnoci jer verujem da ne moze da smeta. medjutim, nisam mogla. jako sam posle svake cigarete bila besna na sebe i bilo mi je lakse da ostavim nego da se nerviram. bilo tesko pet dana (cak trazila od mm da mi u prolazu duva u facu[sm=jezicek.gif]). ali sam znala da cu propusiti cim se porodim. i tako je i bilo. ali sam, dok je samo sisala, pusila dve-tri cigarete, pa sam svakog meseca povecavala po jednu, da bih dosla do sedam (moj omiljeni broj) kad je gala imala sest meseci i na sedam ostala *stvarno. jedino kad izadjem kao mogu deset, mada to je jaaako retko. i uzasno mi prijaju cigarete. to je nesto samo moje. pusim iskljucivo uz kafu, limunadu ili pivce, i to sedeci i radeci samo to [sm=smiley1.gif]. ne usput, ne dok cuvam dete, ne dok nesto radim, vec kad imam mira da to radim na miru [sm=smiley1.gif] i kad sam odjednom saznala da sam trudna opet [sm=smiley1.gif] a tek sto sam bila kupila kutiju mojih najdivnijih vog lila... nista.... skuvala kafu i polako popusila poslednju pljugu do filtera [sm=smiley36.gif] i eno mi je u kujni kutija jos stoji. mada ih mm pusi kad mu nestanu. i opet mi nekih nedelju dana bio bedak. ali je proslo i to je to. nekako kontam da je samo stvar u tome da covek skonta sta hoce. ja da nemam toliko urodjenu zelju za samokritikom, pusila bih nekoliko dnevno opusteno. ako mislis da to moze ugroziti bebu, prestani. ako mislis da joj nista nece biti od nekoliko pljuga, pusi. boli te uvo sta drugi kazu[sm=smiley1.gif] a znam da jedva cekam da posle porodjaja i svega castim sebe kaficom i cigaricom i radujem se tom trenutku[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|