Anoniman -> RE: EX pušači (26.2.2012 22:27:22)
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Jednom sam zapalila kad sam imla 5 godina i tata me je tata isibao kad me vidio. Ja samo nikad necu sebi oprostiti sto sam pusila cigare za vrijeme obadvije trudnoce i dok sam dojila. Kod mene još gore, tata mi je pušio lulu kada sam bila devojčica i toliko sam mu jahala po glavi da mi da da probam, da mi je dao, a ja sam iz topa otrčala u kupatilo i povratila mami po vešu koji je prala u kadi. [sm=jezicek.gif] Ovo drugo, za trudnoće i dojenje... imam utisak da je to jedna od stvari zbog čega mi je još teže da prestanem. Pomislim "Skote, trovala si decu, a sada bi da štediš sebe!" [sm=smiley13.gif] Isto kao što, sa Lukom u trudnoći nisam imala problema sa mučninama, i pušila sam bez problema, a sa Markom mi je bilo muka, par nedelja sam jako malo pušila jer mi realno nije prijalo, i onda sam imala grižnju savesti jer sam Luku trovala i zašto sada ovo drugo štedim (tada nisam mogla da obradim u glavi info da deca mogu jednako da se vole, stalno sam mislila da će Luka biti žrtva rođenja drugog deteta... da se ne upuštam u filozofiranje sada...). Uglavnom, uspela sam i u drugoj trudnoći da ponovo propušim bez da mi se povraća od cigara. Eto, SKOT SAM! [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|