[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (7.3.2012 17:53:39)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: EX pušači (7.3.2012 17:54:54)

Gagi bre!
Izadji u šetnju, pij puno vode, i nemoj da drzis ni cigare ni upaljače u kući!
Naravno da mozes da izdrzis, samo misli da će sutra već biti mnoooogo lakše[sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (7.3.2012 17:56:20)

hanka -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:06:18)

Kad li cu se pridruziti ovoj grupici [sm=zmeden.gif]
Ja sam ostavila jedno 9 meseci i onda pocela ponovo [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:09:27)

Ajoj[sm=smiley13.gif] Ako ti je neka uteha, mm je prestao mesec dana pre mene, dok sam ja purnjala po ceo dan u kući. Veruj mi, svaki sledeći dan je sve lakši, samo izdrći ovaj početak. Idi mesi nešto, meni je to bila terapija, po tri sata ne misliš na cigare uopšte - krofne, gomboce, kiflice...ruke su ti zauzete i vreme brzo prođe[sm=smiley1.gif] Hanka, ako si već jednom ostavila, makar znaš da to i nije tako strašno, ostavićeš opet kad počne da ti smeta[sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (7.3.2012 18:11:09)

Anoniman -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:12:11)

Nećeš, a ako se i udebljaš, smršaćeš. Bolje koji kg viška nego smrad od duvana, zuti zubi i bolesti koje cigarete sa sobom nose[sm=smiley1.gif]

hanka -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:13:48)

To je i meni bilo opravdanje kad sam ostavljala prvi put.Medjutim ni gram nisam dodala [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Nećeš, a ako se i udebljaš, smršaćeš. Bolje koji kg viška nego smrad od duvana, zuti zubi i bolesti koje cigarete sa sobom nose[sm=smiley1.gif]

E ovo mi je najgore,kosu perem svaki drugi dan [sm=smiley11.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (7.3.2012 18:17:43)

malapufika -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:18:51)

hanka ako si mogla devet meseci mozes i sada...ja ostavljam svaki dan i inista..cim osetim dim ja grabim cigaru...

Anoniman -> RE: EX pušači (7.3.2012 18:24:26)

Gagi zaskoči muza, sakrij mu cigare i kazi da moze da dobije tek nakon što zasluzi[sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (7.3.2012 21:56:34)

Anoniman -> RE: EX pušači (7.3.2012 22:06:23)

Uf, tu ne možeš onda mnogo da učiniš, idi džogiraj oko zgrade[sm=smiley36.gif]

monini -> RE: EX pušači (7.3.2012 23:48:50)

uff gagi izdrzi nekako,u potpunosti te razumem[sm=zmeden.gif]..ja sam danas jedva izdrzala, a i meni je danas drugi dan BEZ CIGARA[sm=smiley5.gif]..u zadnje vreme sam skroz smanjila (svega 6-7 dnevno) i evo od juce nista..knjiga Allena Carra pri kraju i uz Boziju pomoc nadam se da cu istrajati..inace, odlucila da se pred drugu Vto resim cigara..sretno svima koji se bore sa ovim problemom pa da se uskoro zvanicno registrujemo kao Ex pusaci..[sm=smiley1.gif]

Suncicabg -> RE: EX pušači (8.3.2012 10:20:39)

Monini samo napred [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:27:32)

Ne daj se Monini...ja sam lakse ostavila cigarete a bila pusac oko 12 god nego sto bih ostavila Cokoladuuuuuuuuu to nema sanse pravi sam zavisnik!

Ako si nervozna uzmi grickaj suncokret , ali nemoj da krkas mnogi se posle ugoje!

branki* -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:29:17)

da,da i ja sam grickala suncokret da bih se zanimala kad sam prestala da duvanisem.

monini -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:43:33)

fala vam drage zene na podrsci[sm=smiley31.gif] probacu i sa suncokretom, trenutno su aktuelne mentol bombone (one su pomogle mm)..DANAS TRECI DAN [sm=bravo.gif]
sunci, ajde i ti u ovu akciju, da pred Vto savladamo to cudoviste[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:51:04)

Imajte na umu da 100g suncokreta ima skoro 600 kalorija, to je kao mlečna čokolada. Po meni nikakvo grickanje, bilo čega, nije dobro, sa zavisnošču treba jednostavno prekinuti, a ne zameniti je nečim drugim (nemojte da se ljutite, ja to iz svog jako lošeg, +15kg iskustva). Ako moraš da grickaš, uzmi šargarepu, krastavce ili nešto tako, moja preporuka.

monini -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:57:03)

slazem se Nedjo[sm=smiley1.gif] i u knjizi Allena Carra pise da nema koriscenja zamenskih sredstava..ne jedem nesto vise nego inace, mada je ispred mene Vto, tako da ce hormoni uciniti svoje[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: EX pušači (8.3.2012 12:58:30)

Ja sam tad grickala šargarepu. Isečem je na tanke štapiće i grickam ko grisine.

Suncicabg -> RE: EX pušači (8.3.2012 14:23:49)

IZVORNA PORUKA: monini

fala vam drage zene na podrsci[sm=smiley31.gif] probacu i sa suncokretom, trenutno su aktuelne mentol bombone (one su pomogle mm)..DANAS TRECI DAN [sm=bravo.gif]
sunci, ajde i ti u ovu akciju, da pred Vto savladamo to cudoviste[sm=smiley36.gif]

Ja nesto imam u planu - kad dobijem prestajem (to je za par dana) [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

monini -> RE: EX pušači (10.3.2012 0:55:29)

tooo Suncice[sm=bravo.gif] samo hrabrooo!!! meni danas cetvrti dan i evo ulazim u peti..drzim se nekako, nije lako na momente, ali moze se..sve za nase bebce [sm=smiley31.gif]
gagi nadam se da si uspela da prevazidjes te krizne, grozne momente i da ipak istrajavas u svojoj odluci[sm=smiley1.gif]

Suncicabg -> RE: EX pušači (10.3.2012 9:05:33)

joj, ne znam kako cu. Ja ne pusim mnogo 5-6 dnevno, ali mi bas prijaju i znam da ce mi biti mnogo tesko [sm=smiley13.gif] i zato svaka cast zene koje ste uspele a bile bas pravi pusaci

branki* -> RE: EX pušači (10.3.2012 11:22:39)

ja narucila tati i mami neke mustikle sa uloscima za odvikavanje od pusenja.ne verujem bas u te proizvode za koje te zovu telefonom da ti ih uvale,ali ovo kao bilo povoljno,pa reko ajde.nisam im jos urucila poklone,videcemo vredi li cemu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>