slavica. -> RE: EX pušači (9.2.2012 11:48:27)
|
Ah,te cigarete... 12. juna prosle godine sam prestala da pusim,potpuno neplanirano... Svaki prethodni put kada sam razmisljala o tome,nikako mi nije islo,cak mislim da sam onda imala i vecu potrebu za pusenjem! I onda sam nesto bila u bolnici,cak mi ni tamo nisu branili da pusim,i doktor,i sestre su znali,i cak nam pokazali prostoriju u kojoj smemo. Tako da sam pusila tokom celog boravka u bolnici. I onda sam dosla kuci. Prvo sledece jutro...skuvam kafu,zapalim cigaretu...i nesto ne ide,ne prija mi! Da li zbog infuzije koju sam primala,ili zbog neceg drugog,ali imala sam osecaj da imaju potpuno drugaciji ukus,koji mi nikako ne prija. U medjuvremenu,i to u prve dve nedelje,sam u dva navrata zapalila po pola cigarete,cisto da budem sigurna da mi stvarno ne ide,i da ne zalim za njima. Tako da,evo 8 meseci kako zivim zdravo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Inace,ispocetka mi ni malo nije smetao dim,niti kada neko pusi u mojoj blizini,ali kako sam ostala u drugom stanju,iskreno,smeta mi.
|
|
|
|