Brand new mama -> RE: Brak i dvoje male dece (15.6.2011 14:57:55)
|
Evo i mene kao ratnog izvjestaca.Stanje na ratistu-uglavnom nemirno[sm=smiley36.gif],ali se uklapamo,cak ni mm ne odgrizem glavu svaki dan.Mrvice se vole,izlazimo svaki dan u setnju bar 2h,kuvam,cistim,cak ispunjavam bracne duznosti...nekad je totalni haos,ali ok,sve se sredi.Recimo,ne radi mi masina vec mjesec dana(redovno dolaze iz servisa,ali ko da popravljaju satl),pa se nas troje pokupimo sa sve kesetinama vesa i idemo kod moje frendice da peremo ves.Veviki trckara pored,mali spava ili zvjera u nebo,a ja zahvaljujem sto smo ipak kupili ova kolica(mrzi me da cekam mm,dok se on nakani da ode dobijem jos jedan par rogova)Znaci-nemam bukvalno niciju pomoc,umorna sam ko pas zato sto vece provedem s dragim,gledamo filmove ili tako nesto,a budjenje je prije 7,ali kad ih vidim puno mi je srce(sem kad se obojica deru jednoglasno)OK;imam stvarno puno srece,malisa spava cijelu noc,budi se samo da sisa,nema dreke,nosanja i sl.i iskreno,lakse mi je bez pomoci,bolje se organizujem i mirnija sam
|
|
|
|