Jele -> RE: Brak i dvoje male dece (4.3.2011 16:01:51)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun vec sam se pomirila sa tim da cemo morati imati bebisiterku, sto ja nesto bas i ne volim! Zelja mi je bila da sve to radim sama, jer nisam u fazonu da mi neko vrslja po kuci, imam svu pomoc i podrsku muza, finansijski smo dobri, i sve bi bilo bajno da njemu posao nije takav kakav jeste da radi po 12 sati nekad [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] i taaaakoooo... sve ostane na meni. Ni ja nisam u fazonu da mi neko vršlja po kući, ali barem će ti biti na oku, moći ćeš da vidiš da li ti odgovara način na koji 'radi' s malenom, dogovaraćete se, sigurno će ti značiti pomoć veruj mi, a super je što nećeš biti odvojena od malene... Evo recimo primera: Uroša još uvek uspavljujem, neće sam ni pod razno, plače kad časkom izlazim iz sobe po recimo pelenu... I sad probudi se Strahinja u isto vreme i u dreku, Uroš nervozan jer mu se spava pa u dreku ako odem, a ako ne, budi ga Strahinja, ako odlučim da odmah podojim Strahinju, prođe Urošu voz za spavanje, razbudi se a posle je nervozan ko ker ceo dan. Mislim nije to ništa tako strašno ali ume da bude itekako frustrirajuće, ipak su to dve bebe, nije to veliko dete da ga urazumiš pričom, već moraš da ga zaigraš, skreneš pažnju, nosaš, itd... U tom smislu će ti pomoć značiti kod tih 'nepodudaranja' rasporeda i da recimo izvede napolju malenu kada ti zbog bebe ne možeš.... Naročito dok traje oporavak od porođaja znači ta pomoć...
|
|
|
|